Şimdi Ara

Kız arkadaş gerçekten şart mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
5
Favori
7.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gokbeykarahan

29 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı desem :(

Nasıl dayandın bunca zaman.
  • Defalarca yazıp sildim metnimi..
    Kız arkadaş...
    Nedir ?
    Ne değildir?
    Niye olmalı?
    Niye olmamalı?
    Getirileri neler?
    Götürüleri neler?
    Değer mi?
    Değmez mi?
    Kim ve nasıl olmalı?
    Bize hiçbir şey katmıyorsa niye devam etmeli?
    Elleşmek için mi?
    Çevreye kız arkadaşı imajı vermek için mi?
    Milletin mesajlaşıyor demesi için mi?
    Niye ?
    Niye?
  • Bakmıyorlar lan bana.Bakıyor da olabilirler ama.Bak şimdi...
  • Yalnız yaşına göre bayağı bir olgun düşünüyorsun arkadaşım. Tebrik ediyorum. Çizginden sapmaman dileğiyle.
  • şusu olsun busu olsun diye kız seçilmez, karpuz değil bu, karşındakine karşı hisle duyguyla alakalı birşey, herkese kusur olarak görülen şey senin sevmene bile neden olabilir

soruna gelirsek de evet kız arkadaş şart, çok işin suyunu çıkaranlar haricinde kimse kullan at mantığıyla başlamaz zaten, tercihin bu tarzsa da ona göre mesafeni korursun kızla illa birşeyler yapman şart değil, doktorun da sana bunu sormasının nedeni duygusal olarak ihtiyaçlarının doğru olarak karşılanıp karşılanmadığını öğrenmek, karşı cinsle iletişimini anlamak, bu eksikse de sende problem var demektir, ben büyüyünce birini bulucam sonra onla evlenicemle giden mantık her zaman patlar, ya duygusuz mantık üzerine kurulu bir evlilik olur iki tarafı da genellikle de erkeği dışarıda arayışlara iter ya da erkek tarafı hiç ummadığı anda geçmişten de hiçbir kazık yeme tecrübesine sahip olmadığından kazığı yer bir daha kendini toparlayamaz

ayrıca heyecanların tutkuların yaşandığı yıllardır gençlik dönemi, 25-26 iş güç dedin mi monoton sıkıcı bir hal almaya başlar zaten o andan sonra seneler hızla akıp gider, bu senelerinizi onu ilerde yaparım bunu ilerde bulurumla geçiştirmeyin

• Yooo hayır şart felan değil fakat şöylede bir şey var ki böyle düzenli bir ilişki yaşamak birine karşı sorumlu olmak ondan sonra ayrılıp derbeder olmak felan bence bunların hepsi insanı olgunlaştıran şeyler ve tecrübe kazandıran şeyler. Hayat görüşünü değiştiriyo bir nevi.
  • herkesin kendine göre bir popisi var
  • senin çevrende normal kız arkadaşında yok anlaşılan
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrax-38

quote:

Orijinalden alıntı: gokbeykarahan

29 yaşındayım ve hiç kız arkadaşım olmadı desem :(

Nasıl dayandın bunca zaman.

http://forum.donanimhaber.com/m_55310466/mpage_1/f_/key_//tm.htm#55310466
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaCheté

quote:

Orijinalden alıntı: 24google

Allah ve Peygamber sevgisi varken kız sevgisine ne ihtiyaç var

Peki kızlar niye var?
  • Sevmek ve sevilmek hissiyatı güzel bir şeydir, bu yüzden kız şart değil demesem de çok önemli bir şey. İnsanı kimi zaman çok mutlu edip kimi zaman da sinirini çok feci bozabilecek bir şey. İkincisini yok sayarsan önemli ve güzel bir şey.
  • Bir arkadaşımı hatırlattın , yazdıklarını okuyunca gülümsedim.Kız konusunu da ise takma kafana , bende aynı senin gibi düşünüyorum yalnız değilsin yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: We33

quote:

Orijinalden alıntı: m4y

M

Sizce bir insanın kız arkadaşının olması ona ne kazandırır? Ben isterim ki kız arkadaşım kibirli olmasın. Araştırmayı okumayı seven birisi olsun. Popüler kültürle yaşamasın. Ne bileyim sinemaya falan rahat rahat gidelim. Saçma salak filmleri sevmesin. Mantıklı olsun. Sadece gerektiğinde duygusal olsun. Oturup ders çalışalımmı falan dediğimde problem çıkarmasın. Malum sınavlar Ancak böyle kızlar bulmak çok zor.

Bu zamanda dediğin gibi kız bulmak çok zor.Eğer öyle bir kız varsa müzeye konulması gerekir nesilleri tükeniyor

benimki bu şekilde,sadece ,fazla çalışmasını ve bazen aramayı unutup ,ders çalışırken uyuması kötü huyları

• Yaş 17 den sonrasını okumadım liseleeeeeee33333eee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J-Smoove -- 27 Aralık 2011; 0:52:50 >
  • Galiba 16 yaşındasın,yaşıtlarına göre gayet olgunsun,düşüncelerin bayağı geniş..

Kendi durumumun farkında olduğun için sende olgun bir kız istiyorsun ama o yaşlarda açıkcası o kadar olgun bir kız olacağını zannetmiyorum,varsa da azdır.Kızlar erkeklere göre ergenlik dönemlerini daha hızlı tamamlasalar da akıl olarak daha geç tamamlıyorlar.

Konuya gelince kız arkadaş bence eksikliktir.15-16 yaşaından sonra bir erkeğin veya bir kızın en azından 1 arkadaşı olmalı.İyi veya kötü kısa veya uzun.İlişkiler insana tecrübe kazandırır.Çok kötü şey de yaşasan iyi şeyde yaşasan hayattan çok şey öğrenirsin.Hayata farklı açılardan bakarsın.25+ yaş üstü çok kişi tanıyorum o güne kadar farklı farklı sebeplerden kız arkadaşı olmamış insanlar.Kız arkadaş,sevgili kavramından ışık yılı kadar uzak.İşte o tip insanlar çok zorluk çekiyorlar.Ne bir kıza doğru düzgün yaklaşabiliyorlar ne de bir ilişki yaşayabiliyorlar.Düşüncem bu yönde.Yani kısacası insanın bir arkadaşı,sevgilisi olmalı bir dönem.İlla iyi şeyler yaşayacaksın diye bir şey yok,kötü de yaşacaksın ki anlayasın.

Senin kız açısından görüş yelpezen biraz geniş,o kadar şeye sahip kızı bulman gerçekten çok zor,zaten o yaşta çoğu insanın kişiliği tavrı vs oturmamıştır her özelliği belli değildir.Sen bu yelpazeyi düşürerek bir kız arkadaşı edinmeye bak.Belki de edinirken bir red alabilirsin veya almalısın..Yani ilişkilerde ortaya çıkacak sorunları az da olsa görmelisin yaşamalısın tecrübe kazanmalısın.Tek senin için demiyorum bunları,herkes düşünmeli bence.

• Hepsini okudum,Kız dedinmi mantık aramayacaksın o kelimede daha
  • Değil.
  • Hem düşünce tarzı,hem anlattıklarına göre fiziki yapısı (boy ve kilolarımızda aynı) Hem sınıftaki durumu vs. herşey benimle aynı la
  • şu forumda aklı başında bir ergen gördüm ilk defa
    22 yaşındayım.1 tane sevgilim oldu.aynen senin dediğin gibi evlenmek istediğim birisiydi.yaklaşık 1 sene çıktım.fakat sonradan çok çocukça davranmaya başladı.gerçekten sıktı yani.sürekli mesaj atıp duruyordu,konuşmak istiyordu.bende sürekli elimde telefonla gezecek değilim,hiçte sevmem telefonda boş muhabbetler etmeyi.sonunda ayrıldım.kafam rahat şuanda.gerçekten kızlar göründükleri gibi değiller.başlarda çok olgun görünüyordu,sonradan içindeki çocuğu açığa vurdu.öyle çok fazla kız arkadaşım da yok.uzun süre de bir sevgilim olmasını düşünmüyorum.her yönden zarar arkadaş.bir de şu kadar kızla çıktım,şöyle yaptım böyle yaptım tiplerini hiç sevmiyorum.onlar da erkeğim diye dolaşıyor ortada.

• Neden şart olsun ki ? Acaba kızlarada soruyorlarmıdır erkek arkadaşın neden yok diye ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.