Şimdi Ara

Kız arkadaş gerçekten şart mı? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
5
Favori
7.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Merhaba arkadaşlar.

Bundan yaklaşık 1 sene önce psikiyatriye gitmiştim. Rahatsızlığım dikkat dağınıklığı ve uyku bozukluğuydu. Psikiyatride döndü dolaştı konu kız arkadaş geldi. Kız arkadaşın varmı diye sordu. Bende yok demiştim. Sonra neden falan diye sorumuştu.

Burada durum baya kopuk. Şimdi nedenini söyleyeyim. Benim yaş 17. Bu yaştaki kızları biliyorsunuz. Akılları bir karış havada mantıklı düşünmekten uzak, hayatı tozpembe gören tipler. Bunlar yüzünden kız arkadaşımın olmadığını söyledim. Belki üniversitede falan olgunlaşırlarsa birisiyle çıkabilirim (bu kelime çok garibime gidiyor. Çıkmak nedir arkadaş?). Büyük ihtimal onunla da evlenirim. Bu tür konularda çok hassasım. Öyle kullan at ilişkiler acayip gıcığıma gider. Sırf sevgilim var diye sevgili olmak yani. Bilmem anlatabildim mi.

Her neyse. Bundan önce doktor hayatımdan falan konuşmamı istemiştim. Hobilerim genellikle müzik ve elektronikle ilgili. Bağlama ve elektro gitar çalıyorum. Uzmanlığım bağlama üzerine. Elektroniktende az çok anlarım. Mekanikte ilgimi çeker. Yani arkadaş ortamında konuşamama gibi bir problemim yok. Boş insan değilim. Herşey hakkında rahat konuşurum. Belki en büyük problemim fazla eleştirmem. Hertürlü şeyi hiç çekinmden eleştiririm. Çoğu zaman kırıcı da olurum fakat bu tamamen insanlara saygı duyduğum içindir.

Malum çok övmek egoya tavan yaptırıyor. Ego ve kibir benim en büyük düşmanım. Çevremdeki insanlarında kibirli olmasından hiç hoşlanmam. Bu çok eleştirme yönümde bir nevi oto filtrem gibi görev yapıyor. Kibirli insan benle arkadaş olmuyor Tipim falan kayık değil. Normal insanım işte. 170 boy 55 kilo. İdeal sanırım. Köşeli uzun suratım, koyu kestane rengi saçlarım, beyaz-sarı arası ten rengim var. Tipten problemim yok. Sadece kulaklar hafif orantısız oda saçlar uzayınca çözülüyor :)

Asosyal falan değilim. Gerektiğim kadar sosyalim. Direk muhabbet kuramam. Önce çevremi gözlemlerim gerekli gördüğümde konuya katılırım.

Sizce bir insanın kız arkadaşının olması ona ne kazandırır? Ben isterim ki kız arkadaşım kibirli olmasın. Araştırmayı okumayı seven birisi olsun. Popüler kültürle yaşamasın. Ne bileyim sinemaya falan rahat rahat gidelim. Saçma salak filmleri sevmesin. Mantıklı olsun. Sadece gerektiğinde duygusal olsun. Oturup ders çalışalımmı falan dediğimde problem çıkarmasın. Malum sınavlar Ancak böyle kızlar bulmak çok zor.

Çıkma teklifi etmede hiç problem çıkmaz. Dümdüz insanım zaten. Açık sözlüyümdür. Konuşmaktan utanmam fakat bu işler gençler arasında nasıl yürür bilmiyorum

Konuyu nasıl toparlayacağım bilmiyorum. Zaten hepsini okuduysanız siz anlarsınız

dusunce yapin ayni benimki adamsin

• Şu yönden gerekli, yarın işinde dediğin salak kafalı bir kız çıktı karşına. İyi geçinmen gereken biri, ancak sen öyle birileriyle çok takılmadıysan onu memnun edemezsin ve o gerekli şeyi yapamazsın.

Veya öyle de düşünmeyelim atalarımız ne demiş? "Bin bilsen de bir bilene danış." aynı mantıkla bilmeyen kızdan bile öğrenebileceğin bir şeyler olabilir. Zevk alacağın farklı şeyler bulabilirsin. Mesela ben çok saçma bir ilişki içerisindeyken yürümeyi çok sevdiğimi keşfettim ve ondan ayrıldıktan sonra sürekli akşam yürüyüş yapmaya başladım. Bunun gibi farklı faydaları olabiliyor. Yani özetle hepsi basit birer hayat tecrübesi oluyor.
  • Ayni sekilde dusunuyoruz bende ciktigim kizla evlenmek istiyorum ama tek farkimiz ben saydigin kriterlerin hepsini hatta daha fazlasini bulunduran bir kizla karsilastim hem de 13 yasimdayken hala onu seviyorum suan 17 yasindayiz ama cikamadik cunku onunla oldugumda derslerim ve gunluk yapmam gerekenleri yapamiyorum haliyle basarimda dusus oluyor o yuzden 16ay daha dayanip lysden sonra onunla cok mutlu olacagimiza eminim.
  • 16ay daha dayanip lysden sonra onunla cok mutlu olacagimiza eminim.
  • insan birşeyler paylaşmak istiyor,

insan sevildiğini bilmek istiyor,

insan birilerini sevmek istiyor,

zorluklara karşı beraber koymak,mutluluğu beraber paylaşmak istiyor.

Saydıklarım siz gençler için birşey ifade etmeyebilir,ama ilerleyen yaşlarda hayat insan tekken omuzlarına ağır geliyor.

sevgili şart değil ama çok güzel birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

quote:

Orijinalden alıntı: Xreleave

Şart değil.

Forumda genel olarak bakıldığında "akıllı kız varmı lae, Türk kızı" mevzusu dönüyor. Akıllı kızda var, kültürüyle bilgisiyle, zekasıyla sizi ezicek kızda var buna emin olun. Mesele bunlarla karşılaşmakta. Ben belediye kütüphanesinde biriyle karşılaşmıştım mesela Keza ilkokuldan arkadasım olup "tek vasfı dişiliği olmayan" arkadaşlarımda var. Hepsi okuyup araştırıyor, sanal alemi takip ediyor, sinema - yabancı dizileri takip ediyor, ince esprileri anlayıp tepki verebiliyorlar. Ortak özellikleride ailelerinin çok iyi şartlarda eğitim vermeleri, kızlarına çok ilgili olmaları. Ülkemizde bir kızla erkeğin "gelişimi" bir değil çünkü.

Ama sorun şuki bu kızlarla karşılaşmanız kolay değil. Bazı tip kızlar gibi her gün dışarda değiller, yada cafe cafe gezmiyorlar. Çok yılışık tipler değiller, yabancı biri için "ne kadar havalı" imajı uyandırıyorlar.

Yani aslında komik bir durum oluşuyor forumda. Adam bilgisayarının başından kalkmıyor, kendine, giyimine kuşamına, fiziğine dikkat etmiyor, aşırı çekingen konuşmaktan kaçıyor, gittiği takıldığı ortamlar, ev-okul-aile çevresi istediği gibi değil Ve sonuçta istediği tip kızı bulamayınca "kız yok" diyor. Kız var, ama ne yazıkki azınlıktalar. Değerli taş gibi arayıp bulmak lazım işte.

@m4y kişiliğine gelince. Aslında bende senin gibiyim. Kafama esince akla gelebilecek her şeyi eleştirebiliyorum. Televizyonda o anda olan kişiyi-programdan tutta oturduğumuz mekandaki herşeyi gibi. Ama eleştirmek içinde birşeyler gerekli. Fikrimce insan kendinin yapmadığı-yapamadığı bir şeyi-kişiyi eleştirmemeli Eğer eleştiri mevzusunu kendi denemiş yapmış, zorluklarını biliyorsa eleştirebilir. Ha her insan her şeyi aynı ölçütte yapmaya mecburmudur ? buda ayrı bir tartışma konusu

Aslında bir makale konusudur bu "kız" mevzusu.

Türk kızı konusuna katılıyorum. Sadece çürükleri çok ön planda olup popüler olmaya çalıştığı için bize Türk kızları kötü gibi geliyor. Ancak ben ona inanmıyorum. Kütüphane işi iyiymiş

Zekası kültürü ezsin beni gıkımı çıkartırsam neyim Öğrenmek, araştırmak hoşuma gider.

Misal diyorum kolumda şuan otomatik Seiko 5 var. Kızlar direk tipine bakar. Hiçkimse mekanizmayı merak etmez. Edenlerde sırf ilgili gözükmek için. Onlar için bir otomatik saat sadece kolunun hareketiyle şarj olan saatlerdir. İçerideki mekanizmanın nasıl çalıştığı önemsizdir. Anca çok yakın arkadaşlar var onlara anlatırım nasıl çalıştığını. Otomatik saatler çok acayip aletler. Hoşumada gider zaten.

Giyimimme kuşamıma elimden geldiğince dikkat ederim. Sade ve koyu renk şeyler tercih ederim. Saçım çoğu zaman dağınıktır fakat öyle acayip acayip şekil yapmam. Dışardan gören için potansiyel süt çocuğu yada gözlüklerden dolayı olsa gerek çok zeki inek damgası yediğim çok oluyor. Ancak ders çalışmayı hiç sevmem. Somut olan şeyler ilgimi çeker. Çok zeki olduğum falanda yok. Sadece bazı şeylere kafam iyi basar. Misal mekanik, elektrik-elektronik, müzikal esntrümanlar, teknik çizim vs.

Dostum kusura bakma da kolundaki saatin ne kültürle ne de başka bir şeyle alakası var. Yani kolundaki saatin mekanizmasını soran kız görürsen koşup kaçmanı öneririm

• etraf sacma sapan erkeklerle dolu oldugundan kimseyle cikmak istemeyen erkeklerin sacmaligindan bikan kizlar da var rahat olun. Sizi bilemicem ama kizlar galiba bu kadar sacma erkekten geri kalmakla hic bir sey kaybetmiyor..
  • kedi ciğer ilişkisi
  • Şart değil ama aynı beşiktaş formasını giyip gezmeyi , gitar çalıp şarkı söylemeyi , fotoğraflarını çekmeyi , karakalem potresini yapmayı kısacası yaptığım ve uğraştığım şeyleri paylaşabilecek bi kız arkadaşımın olmasını isterim . Benim kafa bi arkadaş var , 20 yaşında ilk kez sevgilisi olmuştu ve aramızda geçen diyolog ,

+ kanka insanın sevgilisi olması nası bi duygu lan ?
    - kanka çok güzel , anlaşabildiğin biriyle geçinmek güzel .
    + yani böyle nasıl diyeyim yaptığın pastanın kremasını sonradan eklemek gibi mi ?
    - yok kanka...kremayı aynı anda düşünmek gibi .
    + olm bana tahayyül ettiremiyosun lan !
    - burnunu karıştırıp sonra selpak istemek gibi kanka .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBADFA1C8 -- 28 Aralık 2011; 21:49:39 >

• Gözünde çaylı pamukla gezen bir insan olarak pek şansım olmadığını biliyorum ama konuyu açan arkadaşın artistiği beni bitirdi, güzelim konudan soğuttu.

İyileşmen için diyorum sadece 'dünyanın en havalısısın m4y'
  • quote:

Orijinalden alıntı: IExpectedBetterFromYou

quote:

Orijinalden alıntı: W.Röntgen

Allah ve Peygamber sevgisi varken kız sevgisine ne ihtiyaç var

Cevap dogru fakat konuyla ilgisini cozemedim.
    Bende muslumanim fakat alakasis cevaplar atip insanlarin tepkisini cekmek istemem hele dini konuda muslumanlik gosteris degildir.

Valla ben de niye yazmışım çözemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle konuların hortlaması iyi oluyor.

Amma salakmışım he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Böyle konuların hortlaması iyi oluyor.

Amma salakmışım he

ilk mesajını okudumda cidden hastaymışsın, şuan düzeldinmi biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Amma salakmışım he

Bomba gibiyim kardeş

Yalnız daha hayatta antidepresan kullanmam. Hayatım kaydı resmen. Ömrümün en mal yıllarıydı. Ot gibi yaşıyormuşum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason Becker -- 22 Eylül 2013; 22:18:27 >
  • Sen ne yaptin ya. bi kiz arkadas dedin. bi elektronik dedin. bi asosyel dedin bi saz dedin. bi doktor dedin bi uyku bozuklugu dedin bi dikkat eksikligi dedin. bunlardan sonrasini okumadim zaten

• Konu sahibi şuan ne düşünüyor merak ediyorum

• Değil, fakat aynı kafada bir kız bulabilirsen hayatini mukemmellestiriyor.

• quote:

quote:

quote:

Amma salakmışım he

Bomba gibiyim kardeş

Yalnız daha hayatta antidepresan kullanmam. Hayatım kaydı resmen. Ömrümün en mal yıllarıydı. Ot gibi yaşıyormuşum.

Vay be 2yıl olmuş, yaşlanıyoruz

• quote:

quote:

quote:

Amma salakmışım he

Bomba gibiyim kardeş

Şu anda hayatın nasıl?Kız arkadaş vs.durumları yani,yaşadığın değişimi anlatır mısın biraz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.