arkadaşlar farkettim ki sevgiliye gece mesaj atıp sabah güzel sözlerle uyandırmak onu o kadar çok mutlu ediyor ki bende bişeyler yazmak istiyorum ama yardımcı olmanız lazım şiir veya yazı paylaşırmısınız başka arkadaşlarda yararlanmış olur
En iyi dostum yanlızlık çünkü o beni hiç yanlız bırakmıyor ama sen yanımdaysan, yemişim yanlızlığı.
daha etkeliyici bişeyler aradığım ama teşekkürler yinede
quote:
Orjinalden alıntı: tozlu raf
Valla ciddi cevap istiyorsan ben daha dün yaptım geceyarısı 4'te yatmadan önce upuzun bir mesaj attım sadece duygularımı içeren , fakat şiir arıyorsan ten regine göre bul . Yani google'a esmer şiirleri yada sarışın şiirleri veyahut turuncu şiirleri
kasmaya gerek yok bence. kendi içinden gelen şeyleri yazmalısın.
şairliğim vardır. Aşk konularında yazmışlığım. pm atarsan yardımcı olurum
çoğu geceler bişeyler yazıyorum zaten ama böle şeylerde ilave etmek lazım arada hep aynı şeylere dönmemek için
quote:
çoğu geceler bişeyler yazıyorum zaten ama böle şeylerde ilave etmek lazım arada hep aynı şeylere dönmemek için
pm yolladım
benim kalemimden
quote:
haklısın benimkinin içinde fazla yalakalık vardı
@sofistike aşık hocam 2.si cok güzel olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE
katılıyorum gerçekten çok güzel
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: dark_Frr3STylE
katılıyorum gerçekten çok güzel
beğendiğinize sevindim dostlar, teşekkürler...
Bahçemde 1000'lerce gül vede içlerinde 1 tane papatya var, o papatya uğruna diğer tüm güllerden vazgeçmeye hazırım, peki ya sen ?
Bunuda beyenmezsen küserim.
beğenmemek ne haddimize sen küsme yeter ki
kızları bu numaraları yemiyor artık benden tavsiye.
kızı kandırmaya çalışmıyorum ki duygularımı ifade etmeye çalışıyorum zaten inandırmak için yeterince uğraştım bunları numara olarak görüceğini sanmıyorum yinede tavsiyen için teşekkürler
yukarıı
quote:
kızı kandırmaya çalışmıyorum ki duygularımı ifade etmeye çalışıyorum zaten inandırmak için yeterince uğraştım bunları numara olarak görüceğini sanmıyorum yinede tavsiyen için teşekkürler
şanslı kız, umarım senin efendiliğine karşılık vermekte kusur işlemez, size mutluklar dilerim, hayırlısı ise evlenirsiniz inşallah.