Şimdi Ara

Kiz arkadasim beni sürekli kiskandirmasi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yokluktan ötürü bağlılık diyoruz, yeni birini bul diyoruz veya kız başkasını bulursa sana yazmaz zaten niye kendini boş işler için parçalıyosun diyoruz. Seninki tam uygulamalısı şuan. Bak hayatında yeni bi kız olduğu için ne kolay bitirdin muhabbeti. Ama 5 ay önce öylemiydi. Bilmiyorum hocam yalnızlık hocam sevgi var gibi yok gibi hocam. Hep bi kararsızlık ümitlenmeler kıza posta koyarsam yalnız kalırımlar modu. Ama noldu bi kızla tanıştın hayatın şekle girdi. Ne kadar tavsiye verirsek verelim yaşamadan görmeden pek algılanmıyo bu işler. En sonunda dediğimize geliyorsunuz yinede

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Yokluktan ötürü bağlılık diyoruz, yeni birini bul diyoruz veya kız başkasını bulursa sana yazmaz zaten niye kendini boş işler için parçalıyosun diyoruz. Seninki tam uygulamalısı şuan. Bak hayatında yeni bi kız olduğu için ne kolay bitirdin muhabbeti. Ama 5 ay önce öylemiydi. Bilmiyorum hocam yalnızlık hocam sevgi var gibi yok gibi hocam. Hep bi kararsızlık ümitlenmeler kıza posta koyarsam yalnız kalırımlar modu. Ama noldu bi kızla tanıştın hayatın şekle girdi. Ne kadar tavsiye verirsek verelim yaşamadan görmeden pek algılanmıyo bu işler. En sonunda dediğimize geliyorsunuz yinede

haklisiniz
  • Simdi Sinus kardes olaya hakli haksiz tarafindan objektif bakarsak bu iste yuzde 70 haksiz sensin kusura bakma, yuzde 30 haksiz diger kiz olur. Nedir yani, sana ilani ask etmis birisine olmaz mesafe koyalim diyorsun kizda ters davraninca neden boyle oldu diye rahatsizlik duyuyorsun. Kiz kiskandirmak icin hikayeden sana bisey uyduruyor ve bu seni delirtmeye yetiyor, ama sonra sen ona aynisini gercek hayatta baska bir kiz bularak yapiyorsun ama bu sorun degil oylemi, yok oyle bir dunya. Simdi hic ikisi ayni sey degil deme, o kiz icin yaptigi etki senle ayni, hatta dahada agir. Bak kardes bugun kirdigin kalbin ahi yarin senden cikar.

Baktin ne sevgili ne arkadas olmuyor aradaki bagi pesin pesin keseceksin. Bir seviyeye kadar konusup arada bir duygu olustuktan sonra baska bir kiz buluncada digerine suluk gibi yapisti muamelesi yapmayacaksin.

Simdi bu yazdiklarim olgun insanlar icin tabi yoksa siz kac yasindasiniz yada hayat tecrubeniz nedir bilmem. Aksi durumda bunu soyleyecegim asla aklima gelmezdi ama en cok arti alan mesajdaki KBV denen yasam formu ile tamamen ayni fikirdeyim ki kendisi iki kere iki dort dese suphe ile yaklastigim birisidir ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temürrmelik -- 30 Mayıs 2017; 15:31:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: temürrmelik

Simdi Sinus kardes olaya hakli haksiz tarafindan objektif bakarsak bu iste yuzde 70 haksiz sensin kusura bakma, yuzde 30 haksiz diger kiz olur. Nedir yani, sana ilani ask etmis birisine olmaz mesafe koyalim diyorsun kizda ters davraninca neden boyle oldu diye rahatsizlik duyuyorsun. Kiz kiskandirmak icin hikayeden sana bisey uyduruyor ve bu seni delirtmeye yetiyor, ama sonra sen ona aynisini gercek hayatta baska bir kiz bularak yapiyorsun ama bu sorun degil oylemi, yok oyle bir dunya. Simdi hic ikisi ayni sey degil deme, o kiz icin yaptigi etki senle ayni, hatta dahada agir. Bak kardes bugun kirdigin kalbin ahi yarin senden cikar.

Baktin ne sevgili ne arkadas olmuyor aradaki bagi pesin pesin keseceksin. Bir seviyeye kadar konusup arada bir duygu olustuktan sonra baska bir kiz buluncada digerine suluk gibi yapisti muamelesi yapmayacaksin.

Simdi bu yazdiklarim olgun insanlar icin tabi yoksa siz kac yasindasiniz yada hayat tecrubeniz nedir bilmem. Aksi durumda bunu soyleyecegim asla aklima gelmezdi ama en cok arti alan mesajdaki KBV denen yasam formu ile tamamen ayni fikirdeyim ki kendisi iki kere iki dort dese suphe ile yaklastigim birisidir ))

en cok o hakli, ben haksizim gibi durum yok. Konuya yazmadim ama aradaki mesafe 2000 km.(Ben yurt disindayim). Yani kavusup ayni hayat kurmak bir zor ihtimaldi.
    Biz samimiken(sevidigini söyledikten sonra bile). Biz hep mantikli durmaya calisdik.

Yarin birgün karsimiza baska bir insan ciksa, olgunluka karsilayip. Saygi duyup yollarimizi ayricagiz diye söz verdik. Hatta ben ona demisdim ilerde sevgili yaparsan, ben sana
    tek mesaj bile atmam artik diye.

Yani biz birbirmize umutlar verdik. Böyle seyin olacagi basdan belliydi

her neyse...

Sence konusmayi kesmeseydim eger, simdi konusdugum kiza saygisizlik etmis olmazmiydim?

dedigim en cok hakli veya ben hakliyim gibi durum göremiyorum.

ikimizde haksiziz, cocukluk yaptik. Duygularima yenik düsdüm zamaninda konusmayi kesmeliydim

Allah affetsin...

• sinus67 kullanıcısına yanıt
    Dostum, iletişimi kesmek bu güne kadar yaptığın en mantıklı hareket olmuş, elbette diğer kıza büyük saygısızlık olur, sakın geri dönme. Buradaki sıkıntı zaten bu konuda geç kalmış olman.

Arkadaşlık sevgililik evlilik bunları duymuştum ama birgün karşınıza biri çıksa olgun karşılayıp saygı duyup yolların ayrılacağına dair anlaşıldığı bir ilişki türü daha önce hiç duymamıştım.
    Haklı haksız olarak belirtmemdeki sebep ise diğer yazılan mesajlarda ağırlıkla kızın suçlanmış olmasıdır.

Allah'tan hakkınızda hayırlısını dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temürrmelik -- 30 Mayıs 2017; 17:15:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: temürrmelik

Dostum, iletişimi kesmek bu güne kadar yaptığın en mantıklı hareket olmuş, elbette diğer kıza büyük saygısızlık olur, sakın geri dönme. Buradaki sıkıntı zaten bu konuda geç kalmış olman.

Arkadaşlık sevgililik evlilik bunları duymuştum ama birgün karşınıza biri çıksa olgun karşılayıp saygı duyup yolların ayrılacağına dair anlaşıldığı bir ilişki türü daha önce hiç duymamıştım.
    Haklı haksız olarak belirtmemdeki sebep ise diğer yazılan mesajlarda ağırlıkla kızın suçlanmış olmasıdır.

Allah'tan hakkınızda hayırlısını dilerim.

iliski yasamadik. Arkadas gibiydik, ama farkli duygular besliyorduk. Biribirmizi asla sevgili gibi sahip cikmadik. Zaten nasil olsunki, taa burdan. Aradaki sorun mesafeydi iste. Anlasamli olarak yollarimizi ayirdik

olan oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinus67 -- 30 Mayıs 2017; 17:41:53 >

• Bi şekilde ulasmaya çalıştımı peki hesaplarını falan silip herşeyi bitirdikten sonra,merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Bi şekilde ulasmaya çalıştımı peki hesaplarını falan silip herşeyi bitirdikten sonra,merak ettim

İletişimi kestigim gün sosyal medyalar da , sacma tavirlar sergilemeye başladı. Benim mesajlarımı yayimlaya başladı , yazdığım şeyler vb.

Sildikten 4 hafta sonra tekrar istek attı instagramda. Kabul etmedim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.