Şimdi Ara

Kiz arkadasim beni sürekli kiskandirmasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

gercekten paylasacak dogru dürüst kimsem yok, sizin ile paylasmak istedim. Uzun zamandir konusdugum bi kiz arkadasim var(sevgili degil). ikimizde uzak yerlerde okuyoruz yasiyoruz. WP ve telefon disinda görüsebilcegimiz baska olanak yok malasef.

ilk 3 ay cok güzel konusduk gecelere kadar saatlerce konusuyorduk. Gün icinde herseyi konusyorduk, yani baya ben onun ile konusurken mutluluk duyordum. ikimizde ayni seylerden hoslaniyorduk, ayni kitaplar, ayni hayaller. Ruh ikizim gibi birsey.

4. aydan muhabbetimiz sarpa sardi arkadaslar. Kiz benden hoslandigini altan alta belli etmeye basladi. Yolladigi muzikleri bilerek secmeye basladi, sözleri yolladigi siirleri bilerek secmeye basladi. Benden hoslandigi apacik belli idi. Bi gün normal sohbet ederken konuyu sismanliga baglandi; ben ortaya espiri olsun diye galiba ben kilo aliyorum yazdim. Kiz da , ben seni öylede severim begenerim yazdi. Artik benden hoslandigini adim gibi emindim.

Sunuda söyleyim size eger arada mesefeler olmsaydi, ben bu kiz ile birlikte olmak isterdim. Hayatimin aski olabilirdi. :)

Ben bi gece sakin bi gece alip konusdum, bizim kavusmamiz cok zor lütfen bunlarin farkina varipda yaz, duygularina hakim ol diye yazdim. O bana ben sen asik oluyorum galiba lütfen yardim et yazdi.

bigün ben mesafa koymak isitiyorum yazdi. Ben anlayis gösterdim, senin istedigin gibi olsun dedim. Neyse 3 gün sonra yapamiyorum cok zormus bilmem ne tekrar geri döndü.

Ben tekrar güzelce konusdum; bak ikimizde cok uzakdayiz, bunun bilincine var öyle konusalim, ikimizde bi gün baskalarini sevmek zorundayiz. Eger ikimizden biri bigün karsimiza baska birisi cikarsa anlayis gösterip, herkes kendi yoluna gidecek diye yazdim. Kiz da tamam anlasdik falan dedi.

Bu bunun üzerine beni sürekli kiskandiracak seyler yapmaya basladi. Gecen sokakta birisi laf atti, bi cocuk yavasiyor bilmem ne. Ben bazen sesizlige bogluyordum, bazen kiskaniyordum. Ben kiskanincada sevniyordu. Senin beni kiskanman hosuma gidiyor diyordu sürekli.

Son iki-üc haftadir bana ters davraniyor, konusmuyor artik benimle dogru dürüst, En ufak birsey de tartisma cikiyor, laf sokuyor bazen. Niye böyle yapiyorsun diyincede babam ile sorun var, iyi degilim, sana ters davraniyorum özür diliyor üzerine.

iki gün önce yilbasi gecesi seni seviyorum diye mesaj atti.

Ben artik ne yapacagim bilemiyorum, tekrar mesafa koymak isitiyorum, ama bi yandanda istemiyorum. Cünkü gercekten seviyorum onun ile konusmayi muhabbet etmiyor, ama bi yandan piskolojimi bozuyor. Sürekli takinti halindeyim niye böyle yapiyor diye

• Sepetle gitsin çocuk gibi hareketleri var.
  • yani tekrar düzgünce konusup dedigini yapabilirim. Ama bu sefer kendimi cok kotu hissedecegim
  • İkiniz de coluk cocuksunuz henuz
  • Kız birini bulsa gidicek sana tek mesaj bile atmaz.Sen niye dram yapıyosun.Bırakın bu arkadaşız ayaklarını.bi kız ya sevdiğindir ya hiç bişey.Bu mevzuda kız belli etmiş.Uzaktan yapamam edemem diyosun o zaman baybay de.O birini bulduğunda senle konuşçak mı arkadaşız diyebilirmi.Yokluktan birbirinize muhtaç gibi yaşıyosunuz.
  • bugün tekrar konusacagim, dedginizde haklisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobilephone

Kız birini bulsa gidicek sana tek mesaj bile atmaz.Sen niye dram yapıyosun.Bırakın bu arkadaşız ayaklarını.bi kız ya sevdiğindir ya hiç bişey.Bu mevzuda kız belli etmiş.Uzaktan yapamam edemem diyosun o zaman baybay de.O birini bulduğunda senle konuşçak mı arkadaşız diyebilirmi.Yokluktan birbirinize muhtaç gibi yaşıyosunuz.

fazla duygusalim
  • sinus67 kullanıcısına yanıt
    Kaybeden sen olursun.Bana kalırsa hiç düşüncemi yazmam kendiniz yaşamadan anlamıyosunuz bazı şeyleri ama sen bilirsin yine de.
  • quote:

Kaybeden sen olursun.Bana kalırsa hiç düşüncemi yazmam kendiniz yaşamadan anlamıyosunuz bazı şeyleri ama sen bilirsin yine de.

hocam dediklerinizin farkindayim, bende biliyorum.
  • Biliyorsan gereğini yap bas engeli iletişim kuramasin seninle ya da madem o kadar seviyormuş seni, yaşadığın yere gelsin
  • Bak yaş muhabbeti yapmayacağım ama şunu bilir ve söylerim kendime uygularım;
    Kız arkadaşıma kendimi denettirmem çünkü şuan kıskandırmaktan kastın seni deniyor,
    bir kıza bunu yaptırma sevsemde kızı ölsemde aşkından bunu her zaman yaparlar vbe ben yollarımı ayırdım her zaman ha yollarınızı ayırın demiyor aklında bulunsun bu.
  • 1. Mesafeler Aşk'a engel değil
    2. Kızın Babasıyla sorunu olabilir normal bişey
    3. Kıskanmandan da hoşalnıyo olabilir yani buda normal bişey

4. Her zaman söylemişimdir seviyosan git konuş bence
  • quote:

Kız birini bulsa gidicek sana tek mesaj bile atmaz.Sen niye dram yapıyosun.Bırakın bu arkadaşız ayaklarını.bi kız ya sevdiğindir ya hiç bişey.Bu mevzuda kız belli etmiş.Uzaktan yapamam edemem diyosun o zaman baybay de.O birini bulduğunda senle konuşçak mı arkadaşız diyebilirmi.Yokluktan birbirinize muhtaç gibi yaşıyosunuz.

arkadaş özetlemiş. ''yokluktan birbirinize muhtaç gibi yaşıyorsunuz.''
    Ek olarak ekleyeyim kafanı sıkıyorsa numarasını sil rahatla, aranızdakı tek bağ bu çünkü.
  • kıza yol veren sensın oda kabul etmıs sepetle gıtsın
  • connected2me de falan mı tanıştınız
  • ufak bir edit gelsin. 5ayda neler degisti.

konuyu actikdan 1 ay sonra ben bir kiz ile tanisdim. Suan hala beraberiz. Allaha sükür bir sorun yok, umarimda olmaz.

tanisdiktan bi hafta sonra, ben buna güzel güzel izah ettim. Yeni bir kiz ile tanisdim, artik samimiyetimizi azaltmamiz lazim diye.
    Anlayis gösterdi tabi. Gel zaman git zaman hersey güzel gidiyordu.
    Sonra her gece gec vakit onun mesajlarindan rahatsizlik duymaya basladim. Ben konusmalari minimum seviye tutmak istedim.
    Sonra gecenin bi vakti bana böyle bir mesaj atti; kilometreler ötesinde bir kiz arkadasa hal hatir sorman , aldatmaya girmiyor.

Önce tepem atti. Belkide hakkli bilemiyorum. Ama allah biliyor uzakda bile olsa cok aci cektim. Biz hic bir zaman sevgili gibi olmadik, ama arkadas gibide kalamadik. Birbirimize cok baglanmisdik. Normal degil cünkü

Ben bir gecede herseyi bitirdim. Senin ile bidaha konusmak istemiyorum die mesaj attim. Sosyal medyalardan hesaplarini sildim. Cünkü geriye dönük tek SIKINTI yasamak istemiyordum

----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinus67 -- 29 Mayıs 2017; 17:32:40 >

• Vayy be kaç ay geçmiş konudaki ilk mesaj benimki.

Doğru kararı vermişsin hocam tebrik ederim.
  • Hayat daha neler gösterir kalp kırmadan ayırmak lazım yolları
  • sinus67 kullanıcısına yanıt
    Doğru karar vermişsin hocam. O kız seni çok sevmiyor aslında. Başkasını bulsa onu sevecek ama karşısına sen çıkmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

Doğru karar vermişsin hocam. O kız seni çok sevmiyor aslında. Başkasını bulsa onu sevecek ama karşısına sen çıkmışsın

gercekten sevipsevmedigini bilmiyorum. Ama gercekten beni cok yipratiyordu. Yapim geregi sevdigim insanlari sahipeniyorum hemen.haliyle kiskanlik, takinilik yapiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.