Şimdi Ara

beni reddeden kizdan nasil intikam alirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackKnight233 -- 14 Kasım 2016; 23:00:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşveeer. Ne yaparsan yap kendini küçük düşürmüş olacaksın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok iyi yapmış cok da güzel yapmış laflara bak intikam alacakmışmış kendini daha iyi yapacaksan kendin icin yap

• Allah Allah... Kız teklifini kabul etmek zorunda mı? Denemişsin olmamış, önündeki maçlara bak sen de. Bu işin üstüne giderek ancak kendini küçük düşürürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackKnight233

Herkese iyi aksamlar arkadaslar.Ben beni sevmeyen ve istemeyen kızdan intikam almak istiyorum.İlerde ben neyi kaybettim diye uzulsun istiyorum.Cunku o beni reddedince canim cok yandi.Dis gorunusumden bahsetcek olursam kisa boyluyum zayifim ve tip olarakda asiri derecede yakisikli degilim.Bu konuyu acarken aklima murat dalkilic'in bir klibi geldi..Saka biryana arkadaslar bu durum beni cok etkiledi.Lutfen bosver falan demeyin yardimlarinizi bekliyorum hepinize tesekkurler.

Zavallısın

• Hayırdır birader? Zorunda mıydı seni kabul etmek? Belki sevdiği başka biri var. Bence seni kapalı bir yere hapsedip zincirlesinler. Orada kur intikam planlarını.

• Valla kardeş geçenlerde fakülteden bi kızla konuştum bişey hissedemedim sana yollarımız ayrı dedi..canın sağolsun dedim kestim mesaj atmayı falan..boşver kimse kabul etmek zorunda değil..gurur kırıcı bişey bu ama yapacak da bişey yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hoslanilan kizin kral demesi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cok sert cikismaniza gerek yok arkadaslar, bir anlik sinir ile bunlari dusunmus arkadas. Sevdigin kizin seni istememesi bana da cok koyar. Bu yuzden teklif etmiyorum da zaten

• Hepinizden ozur dilerim arkadaslar konuyu bir anlik sinirle actim.

• Sende ondan intikam al

• Bir de bu var şimdi, 2023 yılına gireceğiz hala bazı ego problemlerimizi aşamadık. Bir kız bize ilan-ı aşk edince çirkin buluyoruz, şişko olduğunu düşünüyoruz, aptal olduğunu veya boş konuştuğunu bazen de kezban olduğunu söyleyip başımızdan savıyoruz. Fakat bir kız bunu bize olabilecek en kibar şekilde dahi yapsa onurumuzun kırılmasını bahane edip sinirleniyoruz, bir şeyler yapmak hatta ona zarar vermek istiyoruz. Çünkü bizim gücümüz yetiyor değil mi? Biz güçlüyüz ve bu yüzden kızları kırma hakkına sahibiz. Kızların ise çoğu zaman bizi kırmaya gücü yetmediği için bizi kırdıkları zaman haksızlığa uğramış gibi sinirleniyoruz, bunun bedelini ödetmek istiyoruz. Ama bu işlerin böyle işlememesi gerekiyor. Bu aynı bir dilencinin, berduşun sizi 10 lira paranızı çaldığında ve bunu fark ettiğinizde kendinizi kaybedip ona bağırıp saldırırken buluyorsunuz fakat bunu hem fiziki hem maddi durumu daha iyi olan biri yaptığında olaya yaklaşım biçiminiz farklı oluyor. İnsanlara sosyal statüsüne göre davranıyorsunuz işte bu yüzden hepiniz ikiyüzlüsünüz.

• Tamam düşüncesi yanlış ama yerden yere vurmuşsunuz. Zincire vurun ne

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.