Şimdi Ara

Kız arkadaşım hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilişkimiz başlayalı 2 ay olmamışken kız arkadaşım uzun süredir görmediği, şu an evli olan, çok eski bir erkek arkadaşını (erkek arkadaş derken normal arkadaş) evine çağıracağını söyledi.

evine gelecekse ben de geliyim o zaman dedim, kabul etmedi. o gün ikisi evde buluştular. ben de çok sorun ettim bu durumu, normal karşılanması gereken bir durum mu ben mi abartıyorum?

• tugrulyildirimmm T kullanıcısına yanıt
    abartıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • evde kız arkadşaın tek mi kalıyor ailesi ile mi ? tek kalıyorsa sıkıntı.
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    tek kalıyo :/
  • evliyse o adamın eşiyle arkadaşının evine gelmesi senin de sevgilinin yanında olman gerekirdi. biz böyle gördük, kız arkadaşında bir sıkıntı var.
  • Ben normal karşılamam bu durumu kesin kavga çıkardı

• Abartmamışsın.Üstelemeliydin hatta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok abi haklısın kesinlikle ne demek tek kalacak ve erkek arkadaşı eve gelecek...evli bile olsa ben kabul edemezdim açıkcası...tepkini koymalısın,yoksa daha farklı şeylerde yapar sesini çıkaramazsın.
  • Senin irda olmamani istemesi esas sorun . Demekki senin bilmemen gereken biseyler donecek .
    Gecmis olsun . Daha fazla uzulmemek icin simdiden ayril bence

• Ayrıl hocam ilerde daha çok üzülürsün. Hem 2 aylık ilişki. Şimdi biterse yenisi başlar kafan rahat olur.
  • sagolun mesajlarınız için
  • Geçmiş olsun

• seni aldatmak için senden izin istemiş büyük ihtimal sevişmişlerdir hayırlı olsun boynuzların
  • Ben arıza çıkarırdım,bana göre normal bişey değil

• teşekkürler yorumlar için, aslında arıza çıkardım, "senin gelmemeni istemem hataydı" dedi sadece, bilmiyorum ne olacak
  • Adam eve eşiyle mi geldi tek mi geldi? tek geldiyse sıkıntı yani bence al karşına açık açık konuş yani tamam tek başına gidip bir erkekle buluşabilir ama bunu evde yapması bence normal değil dışarda bir cafe de buluşsalar filan anlarım. Ama napılabilir ne tepki verebilebilir bilmiyorum. Kıza çok bir sevgi, bağlılığın var mı?
  • tek geldi, ben de dedim evde degil dışarda buluşun diye evde buluşacaksanız ben de geliyim dedim de hayır dedi işte uzun süredir görmedim konuşacaklarımız sıkabilir falan diye. seviyorum işte de bunlar büyük sorun, böyle bir olay bir daha yaşanmadı gerçi uzun süredir
  • olum nereye gidiyo bizim sonumuz bu nedir ya yılın ılığı ödülüne layık mı olmaya çalışıyorsunuz nedir yani derdiniz.
  • Sen de o anda adamın evine gitseydin
  • Kardesim atesle barut yan yana durmaz. Bence ayrilmalisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 20 Ağustos 2015; 16:49:26 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.