Şimdi Ara

Kız arkadaşım hamile ama evli (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
11.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cemsinan

Senden Kafa yeme ihtimalim pek yok gibi.
    gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereye kusuyoruz?

• Açıkçası o bir tarzdır. O tarzda uzmanlığın yoksa sende iğreti durur.

• Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Her halükarda yok zodyon beğ. Bürokraaasi var.
    Devletin hukuki haklar belirlediği imzaları o kadar da şey yapacağını düşünmemiştim.

O ilişki çoktan bitmiş bu arada. Her halükarda dediğim şey o. Ben zaten buraya yazdığın şeyleri kuzenin yazdı varsayıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 5 Haziran 2020; 23:1:3 >
  • quote:

Açıkçası o bir tarzdır. O tarzda uzmanlığın yoksa sende iğreti durur.
    hocam bazı arkadaşlar var yavşak adamlar her kızdan bir ekmek yemeye çalışıyolar açık kapı arıyolar her kızda ama ben şunu gördüm yavşak olmazsan seçeneceklerin çok olmazsa kazanamazsın

bak konu sahibi arkadaşa hem kızı götürüyor hem bedavaya imam nikahı her şartı kabul ettirmiş demekki kovalamak lazım bir umut düşüyor
  • İyi de sen kız arkadaşına imam nikahı yapacak mısın? Bu bir tercih. İki senedir de birlikte yaşıyorlar. Sonuçta resmi nikah devlet bürokrasisi dışında ve hukuksal haklar dışında ilişkiyi belirlemez. İlişki illa hukukun ve bürokrasinin esiri olmak zorunda mı?
    Bu İnsanların tercihlerini yargılamak kimseye düşmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 5 Haziran 2020; 22:57:53 >
  • Hiç hoş değil yaptığınız, sonuçta resmi olarak evli mi? Evet, bitmiştir. Boşandıktan sonra isterseniz takla atın kimseyi ilgilendirmez, bu şekilde doğru değil. Kocası 40 yerinizden vurmasın aman dikkat.
  • quote:

İyi de sen kız arkadaşına imam nikahı yapacak mısın? Bu bir tercih. İki senedir de birlikte yaşıyorlar. Sonuçta resmi nikah devlet bürokrasisi dışında ve hukuksal haklar dışında ilişkiyi belirlemez. İlişki illa hukukun ve bürokrasinin esiri olmak zorunda mı?
    Bu İnsanların tercihlerini yargılamak kimseye düşmez
    hocam önemli olan kızı nikah konumuna getirebilmek bu kadın bu arkadaşı bırakmaz bak diyim sana özel bişeyler bulmuşki kocasını boşayıp buna gelmiş böyle tipler sıkıntı işte ona buna evli şu bu bakmadan tavlıyolar bak bende geçenlerde bi kadınla tanıştım genç ve aşırı güzeldi bu ama yeni boşancakmış 1-2 aya dedim tanışalım görüşelim kem küm etti biraz etik olmaz şuan felan ama uğraşsam 1-2 ay ilgi göstersem belki düşerdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C120B679 -- 5 Haziran 2020; 23:17:2 >
  • Şu durumda çocuk dünyaya getirseniz mahkemeyi aileleri falan geçtim çocuk sizden nefret eder böyle bir şey yok abi.Ayrıca bu herifin bebeği falan umursadığı yok. İlişkileri de bunun yüzünden bozulmuş besbelli ve hiçbir adam böyle biriyle evli kalmak istemez bu aldatmadan yüksek bir boyutta. Şuanda da kendilerine maaş bağlamaya çalışıyorlar gerçekten yazık adama Allah kimseye yaşatmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi létsche -- 5 Haziran 2020; 23:47:57 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Resmi kocası bunun donuna kadar alır. Mahkemede şuan bizler ne düşünüyor ve söylüyorsak, hakimde aynısını düşünecektir.

Bence sende o çocuğa ilk önce DNA testi yaptır. Başka bir şey demeye gerek yok sanırım ...
  • quote:

Her halükarda yok zodyon beğ. Bürokraaasi var.
    Devletin hukuki haklar belirlediği imzaları o kadar da şey yapacağını düşünmemiştim.

O ilişki çoktan bitmiş bu arada. Her halükarda dediğim şey o. Ben zaten buraya yazdığın şeyleri kuzenin yazdı varsayıyorum
    Ben yalana karşıyım cem beğ.Ve böylesini de ekstra hoş bulmadığımı belirteyim.Güçlü,doğru aka büyük insanların ameli başka olur

Madem sokakta başka,mutfakta başka,yatakta başka tasarısını harekete geçiriyorsun bu anlamda kendinle yüzleşip hayat felsefesi inşaası yapıp o felsefeni partnerlerinle paylaşmak gerekiyor

Kafada bitti diye olay yoktur çünkü her şeye rağmen onun kimliği karılığına,kocalığına bağlıdır.Sen şimdi forum üyesisin,sadece forum üyesi deyip sıradan üyelerle birlikte haşretmek yanlış olsa da neliğinin bir parçası olarak forum üyeliği kazınmıştır

Daha net örnek.Tamamıyla kadın özellikleri ve hazzı sağlayan transla yattın ve sorun hissetmedin.Sonra trans olduğunu belirtince neden sorun çıkıyor.İnsan zihninin işleyiş şekillerini romantizm uğruna inkar edemezsiniz sayın cem beğ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 5 Haziran 2020; 23:57:19 >

İlişkiler devletin belirlediği nizamda olmalı diyeceğini düşünmezdim

• quote:

İlişkiler devletin belirlediği nizamda olmalı diyeceğini düşünmezdim
    Devlet değil ya hu.Analitik felsefesici misali formüle edeceğim

Birinci case:Devlet onaylı,ayrıldıktan sonra ilişkiye başlama
    İkinci case:Devlet onaylı,ayrılmadan ilişkiye başlama(senin kafada bitirme kümen burayı kapsıyor galiba)
    Üçüncü case:Devlet onaysız,ayrıldıktan sonra ilişkiye başlama
    Dördüncü case:Devlet onaysız,ayrılmadan ilişkiye başlama

Ben 2 ve 4'e ekstra karşıyım ama 3'e de karşıyım.Fakat kaderin çarkları döndü yani modalite konuşuyor cem beğ

Konu sahibi modunda tekrar devletten icazet alıp alamamayı seçemeyeceği için ikinci ve dördüncü durumlara çalışmak durumundayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 6 Haziran 2020; 0:6:10 >
    Devlet ilişkilerin neresinde olmalı

• quote:

Devlet ilişkilerin neresinde olmalı
    Hiçbir yerinde

Nereye varmaya çalışıyorsunuz

Devleti hiç savunmadım ki
    Zodyon bir önceki mesajının bütün case’lerinde devlet var

• quote:

Zodyon bir önceki mesajının bütün case’lerinde devlet var
    Devlet onaysız ne demektir sence ? Devletsizin devletsizliğini belirtince devlet oryantalisti mi oluyorum ? Olmuyorsa nedir ? Lütfen aydınlatın
    İşin devletle ilgili olan kısmı maddi kısımlar
    Yani pazarlığa tabi bir monopoly oyunu

Gönül işleri ayrı. Oradaki olaylar başka. Buradaki monopoli ve bürokrasiden bağımsız düşünülmeli

• quote:

İşin devletle ilgili olan kısmı maddi kısımlar
    Yani pazarlığa tabi bir monopoly oyunu

Gönül işleri ayrı. Oradaki olaylar başka. Buradaki monopoli ve bürokrasiden bağımsız düşünülmeli
    İyi de hiçbir yorumumun hiçbir yerinde evliliğin amacına dair dolayısıyla maddiyata dair bırak söylemi en ufak ima bile bulunmuyor.Completely free

Ahlaki değer konusu devletli,devletsiz ayırmıyor.Devlet başka konu başlığı gerektirir

Sen sadece boşanma sebeplerini ortaya bağladın(ya da işi genelleştirmiş de olabilirsin)

Mantık evlilikleri iş anlaşması niteliğindedir.Dolayısıyla denetleme mekanizması gerektirir.Ama az bürokrasili ama çok bürokrasili
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.