Şimdi Ara

Kız arkadaşım hamile ama evli (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
169
Cevap
1
Favori
11.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu tam tersi. Bu işler kenar mahallelerde bin kat fazla. Bunu yapan arkadaşın da aydın olma gibi bir iddiası felan yok.

Müge Anlı klasikleri için hep nasıl örnekler verilir: “O benim eniştemin gaynıynan beraber olunca ben de intikam için onun kardeşiynen oldum. Çocuğum olunca beyime diyemedim”
    Klasik Cem Yılmaz'ın deyişiyle "lan bütün mahalle trencilik oynamış hani marjinal bizdik" durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 5 Haziran 2020; 15:7:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

Yahu tam tersi. Bu işler kenar mahallelerde bin kat fazla. Bunu yapan arkadaşın da aydın olma gibi bir iddiası felan yok.

Müge Anlı klasikleri için hep nasıl örnekler verilir: “O benim eniştemin gaynıynan beraber olunca ben de intikam için onun kardeşiynen oldum. Çocuğum olunca beyime diyemedim”
    Klasik Cem Yılmaz'ın deyişiyle "lan bütün mahalle trencilik oynamış hani marjinal bizdik" durumu.
    Onlarında Allah belasını versin o zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de cinsellik anlamında gayet özgür olan ülkelerin bir türlü belasını vermiyor. Hatta o veriyor diye düşünüyorsak, belayı hep cinselliğin tabu olduğu, pek de özgürce pipişilemeyen ülkelere veriyor.
    Ya sen ve senin gibi bela okuyan arkadaşlar yanlış nişan alıyorsunuz ya da yanlış merciye talepte bulunuyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 5 Haziran 2020; 15:12:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrebey41

Burda bu adamın açtığı konuyu normal karşılayıp eleştirenlere tepki gösterenler siz varya godoşsunuz godoş.
    Ahlaksızlık diz boyuyken bile normal karşılayabiliyorsunuz
    Rezil herifler
    Birde kalkmislar ahlâk bekçileri toplanmış diye yazmışlar.

Bu tiplerin eşleri evliyken başkalarına gitse adama mesaj atarlar akıl verip yöntem söylerler

• Kimse bir arada yaşamadığı kadınla evli kalmaya meraklı değildir. Sizin olay büyük ihtimalle para meselesi.

Kadın nafaka tarzı şeylerden vazgeçtiği an erkek hemen boşanır.
    Onu sömürmeye kalktığınız için iş uzuyor.

Hem adamı hem de karısını öpmeye kalkıyorsunuz, iş o yüzden kitleniyor.

Adamın yakasından düşün, iş çözülür.
  • Kadına bak ya...

Nafaka tazminat vs için adamı rahat bırakmıyor bir de sevgili yapıp hamile kalıyor.
  • quote:

Yahu tam tersi. Bu işler kenar mahallelerde bin kat fazla. Bunu yapan arkadaşın da aydın olma gibi bir iddiası felan yok.

hocam bu tipler nasıl önüne gelenle yatıp kalkıyolar biz sevgili bulamıyoruz adamlar evli kadınları götürüyor
  • quote:

İyi de cinsellik anlamında gayet özgür olan ülkelerin bir türlü belasını vermiyor. Hatta o veriyor diye düşünüyorsak, belayı hep cinselliğin tabu olduğu, pek de özgürce pipişilemeyen ülkelere veriyor.
    Ya sen ve senin gibi bela okuyan arkadaşlar yanlış nişan alıyorsunuz ya da yanlış merciye talepte bulunuyorsunuz
    Cinsellik karınla kocanla olacak arkadaş bu kadar basit önüne gelen kadınla adamla değil.

• Lut Lut atıyor kavmim

• Cem Yılmaz'ın dediği gibi, ""Hani marjinal bizdik. Tüm mahalle tren yapmış!"
  • Önüne gelenle değil ki. Aşık olduğu kişiyle, bebek yapmayı düşündüğü kişiyle birlikte olmuş.

Gönül anlamında kocası zaten artık konuyu açan arkadaş.

• İlginç

• Milli piyango bileti almadan sana çıkmasını bekliyorsundur. Bazıları piyango, loto, toto her bilete oynuyor.

• quote:

Önüne gelenle değil ki. Aşık olduğu kişiyle, bebek yapmayı düşündüğü kişiyle birlikte olmuş.

Gönül anlamında kocası zaten artık konuyu açan arkadaş.
    Yaw he he

• Geçmiş olsun demiyorum,umarım başınıza farklı işler de gelir.Kaç aylık ilişkiniz vardı ki çocuk yaptınız,imam nikahı kıydınız,ilişkiniz kocasıyla beraber olduğu döneme kadar gidiyor gibi,kaldı ki gitmese bile kağıt üzerinde hala evli.Umarım sağlam bir tazminat davası açtırır.Keşke kendisi açsaydı konuyu,avukat konusunda yardımcı olurduk.Sevgiliniz zaten iyi niyetli olsaydı anlaşarak ayrılırdı.

• quote:

Dünya hali. Size ahlaksız diyenlere filan hiç aldırmayın.

Hızla anlaşacaksınız başka yolu yok. Bir avukatla görüşün. Biraz taviz verin işi anlaşmalı bitirin. Bebeğinizle mutluluklar diliyorum.
    şimdi sana küfür etsem ban yiyecem neyse. en az bi kafa yerdin benden ama şu cümleyi sokakta söylesen

• quote:

Milli piyango bileti almadan sana çıkmasını bekliyorsundur. Bazıları piyango, loto, toto her bilete oynuyor.
    Hocam ben iyi birini arıyorum seçiciyim her önüme gelene yavsasam sansım olurmu

• quote:

Önemli olan kafada bitirmek hodyon beğ
    O anlamda zaten her halükarda öncesinde ayrılmış olur.

Kafka-babası gibi
    Baba; ben sana yıkıl karşımdan git demedim mi
    K: evet dedin. Ben de gittim zaten.
    Birinde aldatmak var diğerinde yok.Kafanın taşıdığı fikre katlanacaksın.Şöyle:Aynı kafa hoşlanıp ilişki kurduysa o yapı gereği dikkat edilecek unsurlar;gerilimler vardır.Bir insanda iki kafa olmaz cem beğ.Bilmem anlatabildim mi
  • MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Senden Kafa yeme ihtimalim pek yok gibi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.