Şimdi Ara

Kız arkadaşım hamile ama evli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
11.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim iyi bak cocuga senden mi :) belki sendede boynuzlar vardır :) sizde bu gevşeklik varken herşey olabilir:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda da yazılan oldu TV yede çıktı bir ara.

Kadın adamı aldatıyor boşanıyorlar kadına nafaka çıkıyor. Ortada çocukta yok.

Daha sonra sevgilisi ile video ses kaydı atıyorlar adama senin paranla karına şöyle yapıyorum böyle yapıyorum falan.

Bunları kanıt yapmıştı ama olay ne oldu takip edemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla güzel olmuş. bence artık rahatlıkla boşanabilir. nafaka falan alamayacağı için. eski (mevcut) kocası hemen boşar siz evlenirsiniz nafakadan yırtar.
  • Konu ağır csb yorum atıp konu sahibini sevindirmeyin

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Cocuk olmasa da nafaka çıkabilir,
    Ama bu durum epey farklı senin anlattigindan

• Arkadaşlar siz deli misiniz?! Konunun çözümü gayet basit! Bu arkadaşta gidip başka bir kadınla evlenecek. Sonra o kadınla ayrılacak. Ayrıldığı kadınla kız arkadaşının kocası beraber olacak ve o da hamile kalacak. Polis geldiğinde de karıları değişirler olur biter. Uzatmaya gerek yok.
  • Gereğini yazsak TCK/106'dan hakkımızda soruşturma açarlar... Bu olay ağır csb kokuyor ama gerçekse, duruma müdahil olmuyorsa kadının (kız arkadaşım diyemezsin evli bir insana!) kocası da muhtemelen bir başka erkekle ilişki yaşıyordur.

• Bu nasıl bir konu.

• Bunların cocugundanda vatana mıllete hayırlı evlat olsun
    cocugu nasıl bı dunya ya getırıyorsunuz hayret edıyorum
  • bu konuda burada akıl fikir aramanın ne kadar yanlış olduğunu zaten gelen seviyesiz ve beyinsiz yorumlardan anlamışsındır.
    siz en iyisi bağlı olduğunuz nüfus müdürliğüne ve bir aile avukatına uğrayın ve durumu netleştirin.
    bana kalırsa fazla kafana takma zira bu tarz olaylar için kanunda yeterince yer var.
    en kötü ihtimalde resmi boşanmaya kadar çocuk annesinin üzerinde olur, akabinde de senin.

not:
    tüm ahlak zabıtası kesilen forum abazalarına da anca gülesim geliyor. ne iğrençsiniz lan siz?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 5 Haziran 2020; 11:13:47 >
  • Kocası nafaka ödememeli zaten. Sizin uçkurunuz için adam bu zamanda para ödeyecek yok ya? Ayrıca sorun adam da değil boşanmayan kız arkadaşın da. 80ler amerikan dizilerini geçtik alüminyum.

• delinin biri kuyuya atmış taşı, uzaktan kuyuya bakan akıllıları izliyor.ben deli sen benden deli misali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozturk21

Konu sahibinin yazdığı ne kadar ahlak dışıysa sizinki de bir o kadar çağ dışı. Kadına şiddetin bahanesi O LA MAZ.
    Sindirilmiş erkekliğinizi kadınlar üstünden güç gösterisi yaparak tatmin etmeye çalışmayın lütfen.

Konu sahibi arkadaş, en kolay yolu hiçbir beklenti olmadan ilgili kadın bireyin boşanma davası açıp herkesin yoluna bakması.Diğer türlü adam dava açsa sıkıntı size olur.
    Kardeş senin bu allattıgın ne biliyormusun asma kabağı oda mayısta oluyor....!
  • Ahlaki temellere devlet yasalarını oturtmak ne kadar doğru bilemiyorum.
  • Resmi olarak çocuğun babası evli olduğun kişi olarak yazılacak, sonra babalık davası açacaksın, o çocuğun hayatı zehir olacak, 20 yıl sonrası için potansiyel bir suçlu dünyaya getiriyorsunuz.

Kadın kocasından talepte bulunmadan boşansın çocuk doğmadan nikah yapın en doğru dürüst yol budur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu dönemde evlenilmez...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kız arkadaşının başını yakmışsın birde çocuk yapmışsın adamda para vermemek için boşanmamış.. Şimdi boşanır rahat ol tazminat hakkı doğdu adama başkasından çocuk yaptı gömecek tazminatı
  • Kardeş sen ve senin gibilerin abv

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.