Şimdi Ara

Kız arkadaşım hamile ama evli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
1
Favori
11.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nasıl desem?
    içinden bile geçer.

Mahkeme genelde kadini kollar korur, beyanini esas alir, mağdur etmeden yaşamasını sağlar falan ama böyle bir asli kusurda, koruyacak birşey yok.

Not: hukukçu değilim. Yakın çevreden duyumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 5 Haziran 2020; 9:32:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız arkadaşın anlaşmalı boşanmaya razı olması lazım ki olmasa bile bu şartlarda nafaka falan alamaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    hocam ben soğukkanlı bir insanım, kalırdım büyük ihtimalle. Kalamayanlar için ne olursa olsun bu kadına şiddetin bir bahanesi olamaz. gider en büyük davayı açarım, avukat tutarım belki hıncımdan ilk başta niyet etmediğim kadar hukuki yoldan maddi zarar vermeye çalışırım. ama bu yolu fiziksel olarak dökmem.
    ha Türk Medeni kanunu evet erkeğe karşı biraz gaddar, en çok yapabileceğim iş dosta akrabaya rezil etmek. Daha da sonrası Allah'ından bulsun.
  • Karına! Söyle anlaşmalı boşansın, nafaka falan bir şey istemesin.

• İnş. csb dir
  • En önemli soru ayrıldıktan sonra mı yoksa ayrılmadan önce mi beraberlik kararı aldığınızdır
  • Ahlak bekçileri yine gelmiş basmış konuyu yahu adam sizden fikir almaya çalışıyor. Sizin ise tek yaptığınız adamı yargılamak olayın detaylarını bilmeden yorum yapmış herkes. Eğer adama yardım edebilecek bir fikrin varsa yaz yoksa sus arkadaş. İnsanları yargılamak, rencide etmeye çalışmak hobi olmuş sizde. Gerçekten yazık.
  • P => P İSE Q = q p nin önermesi ise q ve n dış mikrak q ise p nin ters önermesi bu durumda sonuç nedir , q bileşke i p ise q n nin önermesi q ise >n ╝

sonuç çocuk sahibinin önermesi olasılıksa yeni evli adam kaç kere integrale düşer yaklaşma n e doğru bu şekilde eee
  • midem bulandı
  • 1.köyde demircinin yanındaki evin orda yaşlı kadın var ona gidiyosun tek taraflı boşanma diosun 500k
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Önemli olan kafada bitirmek hodyon beğ
    O anlamda zaten her halükarda öncesinde ayrılmış olur.

Kafka-babası gibi
    Baba; ben sana yıkıl karşımdan git demedim mi
    K: evet dedin. Ben de gittim zaten.

• Çocuk doğduğunda kocanın çocuğu olarak nüfusa geçirilecek, önce o soybağını kaldırmak gerekiyor ondan sonra tanıma davası açman gerekiyor. Uzun bir süreç.
  • Milyonda bir örneksiniz inşallah sizin gibiler çoğalır ama maalesef eğitim seviyesi düştüğü için birde bu ağa töre dizileri çoğalıyor herkeste bir namus intikam saçmalığı var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: need15

Bu mesaj silindi.
    Ahlaksızlığın hası Türkiye'de dönüyor zaten her zaman. :)

Bence bu konu CSB. Arkadaş forumda linç yemek için basit bir senaryo yazmış, çekirdeğini almış okuyordur yorumları.
  • bu konu yalan cıkabilir ama cok var gercek hayatta.karantina günlüklerinde bir gün esra erolu izlemiştim kimin eli kimin cebinde değil

hattabir cocuk cıkmıştı baba dediği kişi babası değilmiş zorla adama kakalamışlar.kadının abileri tarafından.

sonra kadın şu kişi babası dedi .dediği kişi de babası cıkmadı .kimbilir kac kişiyle yattı belli değil.

bu dediklerim köylüsü şehirlisindede var.

yabancılara kızıyorlar ama biz onlardan fersah fersah ilerideyiz bu konularda.

sahtekarlık üçkağıtcılık yalancılık dolandırıcılık kimin kimle yattığı belli değil.çoğunluk böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phenx

Ahlak bekçileri yine gelmiş basmış konuyu yahu adam sizden fikir almaya çalışıyor. Sizin ise tek yaptığınız adamı yargılamak olayın detaylarını bilmeden yorum yapmış herkes. Eğer adama yardım edebilecek bir fikrin varsa yaz yoksa sus arkadaş. İnsanları yargılamak, rencide etmeye çalışmak hobi olmuş sizde. Gerçekten yazık.
    Herşeyi normal gösteren kitlenin temsilciside gelmiş.

Neyine yol gösterilecek pislige yardım mi edilecek.

Sizin gibiler varken çocuk tecevuzcusu gelsin onuda normal karşılarsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.