Şimdi Ara

Kız Arkadaşım Olabilir Ama Ne Yapacağımı Bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Ben kişilik olarak hernekadar sıkıntılı olsamda dışarıya karşı rahatımdır. Bi kıza açılacağım zaman falan hiç çekinmem gider direkt söylerim. Şuan bi kız arkadaşım yok çünkü bi kızla tanıştığımda neyapacağımı bilmiyorum. Yani ben teklif ettim o da kabul eti ee nolcak şimdi ? Üniversite için Eskişehirden İzmire geldim bu yıl. İzmir'i çok tanımıyorum kızı götürebilceğim yerleri falan bilmiyorum. Ee alkol de kullanmıyorum gece kulübüne gidelim. Nerde takılcam ben bu kızla ? Ne aktiviteler yapabiliriz ki ? Gözüme kestirdiğim birisi var ama sırf bu yüzden kıza açılamıyorum. Kız arkadaşı olanlar yardımcı olabilirlerse sevinirim.
    *Kaç günde bir dışarıda buluşuyorsunuz ?
    *Buluştuğunuzda neler yapıyorsunuz ?

Şimdiden teşekkür ederim.

• sevmesini ve güvenmesini bil, sorununuz olduğunda konuşarak çöz içine atma. güven her şeydir unutma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşey bittikten sonra, halı saha maçı yapacaksınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

sevmesini ve güvenmesini bil, sorununuz olduğunda konuşarak çöz içine atma. güven her şeydir unutma.

Hocam yazıyı okumadın galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: FormationClouds

quote:

Orijinalden alıntı: Crimson

sevmesini ve güvenmesini bil, sorununuz olduğunda konuşarak çöz içine atma. güven her şeydir unutma.

Hocam yazıyı okumadın galiba

bence bunlar aktivitelerden daha önemli olgular

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman Beyond

Herşey bittikten sonra, halı saha maçı yapacaksınız

evet o maç için hazırlanmalı mı
  • Beyler sevgiyi saygıyı geçin. Onlar tamam . Kızla buluştuğumuzda neyapıcam ben onu soruyorum
  • Kızı daha yakından tanımaya başladıkça aklındakiler netleşir ne sever ne sevmez. Beraber kahvaltıya da gidebilirsin sinemaya da izmir mekanları sağlamdır illa alkollü mekana girmene gerek yok sohbet muhabbet derken gerisi gelir.

Ayrıca aklınsa bulunsun üni.desin aşırı bağlanma fazla saf olma...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendinden bahsetme(iyi yanlarini) kendisi hareketlerinle gorsun seni eger seni sevmisse ve sende sevdiysen konusup yaparsiniz biseulee

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım karşındaki insan farklı bir tür değil. Diğer arkadaşlarınla ne yapıyosan onu yapacaksın, ortak noktalarınız neyse ona göre takılın. Senin amacın başkaysa kız da o tarz bi kız değilse hiç uğraşma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ratso

Arkadaşım karşındaki insan farklı bir tür değil. Diğer arkadaşlarınla ne yapıyosan onu yapacaksın, ortak noktalarınız neyse ona göre takılın. Senin amacın başkaysa kız da o tarz bi kız değilse hiç uğraşma.

Mevzu o zaten. Yaklaşık 1 yıldır kız arkadaşım olmuyo. Çok fazlada normal arkadaşım yok. İzmir'e geldim geleli muhabbet etme yeteneğimide kaybettim nolcak benim bu halim.
  • UP diyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.