Şimdi Ara

Kız arkadaşım = para tutkusu (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
5
Favori
7.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kosi35

türk kızlarının %90ı böyle hocam malesef

O kdr da degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyhM66

quote:

O kdr da degil.

ne kadar
  • quote:

quote:

quote:

O kdr da degil.

ne kadar

Buna ölcü veremeyiz. Biz kadınlara bakmakla hükümlüyüz. Gözü ac insanların sayısı o kdr da fazla degil.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O kdr da degil.

ne kadar

Buna ölcü veremeyiz. Biz kadınlara bakmakla hükümlüyüz. Gözü ac insanların sayısı o kdr da fazla degil.

Neden öyle bir yükümlülüğümüz varmış? Eskisi gibi değil o işler.Üniversiteye gidiyorlar işe girip para kazanıyorlar ev işlerine erkekleri ortak etmesini biliyorlar.Herşey ortaksa neden bakayım? Eskisi gibi evinde oturup her işi yapsa neyse.O kadınlardan artık kalmadı.Üniversite falan okuyacak gelip evde oturacak bir de iş bilmeyecek ne yapayım öyle kadını?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

Konuya hakim olmadığınıza göre bu ithamda bulunmak için kaynağınız nedir?

Dil insanların bir biri ile iletişim kurması için var olan bir olgudur. Bu olgu üzerinden bir insanı küçümsemek yanlıştır...
    İngilizce; Ana dili olan ülkelerde bile farklı kullanılan bir dildir.
    Amerika ingiltere ile dalga geçer fakat ingilizce ingiltereye aittir. Dalga geçilmesini gerektiren bir durum yoktur..
    Amerikan halkı bu kurallara bağlı yaşamadığı için kimse onlara köylü diyemez.
    Bütün bunlar göz önüne alındığında benim tek bir harf için TDK karşısında savunma hakkım bulunmaktadır...
    Yukarıda attığım Video'larda görüldüğü üzere haricen sizin kendi kayıtlarınızı incelemenize müteakip haklı olduğumu göreceğinizi bildiğimden edebimi bozmuyorum.
    Cahil olan kim? Hiç bir araştırma yapmadan Körü körüne inanan kişimi? Yoksa sorgulayıp kendi doğrularını bulan kişimi?
    Ben kimsenin neyi nasıl okuduğuna karışmam. Ben Mühendisim Donanımcıyım... Edebiyatı sevsem edebiyat okurdum... Sinir olduğum mevzu farklı anlayacağınız üzere.

Herke(z)e iyi akşamlar dilerim.

Acilan konu hakkinda pek bir bilgim yok dedim.
    Yoksa sizin o yazdiklariniz cahilliktir.
    Halen herkes i herkez olarak okuyorum oyle yazarim banane tdk dan diyorsunuz.
    İste bu cahilliktir.
    Yanlis yazdiginiz bir kelimeyi halen savunuyorsunuz.hatasini kabul etmeyen insan cahildir.
    Ustune birde uste cikmaya calisiyorsa küstahdir.buda size son cevabimdir.HERKESE İYİ FORUMLAR

Daha ayrintili bilgi istiyorsaniz acin turk dili tarihini arastirin.
    Once okuyun sonra fikir sahibi olun.
    İnsanlarin canini sikmayin

anlamadım bir fikri savunmak cahillik mi oluyor o zaman sen açıklasana madem yanlış biliyor yok öyle tdk şöyle diyor yok tarihe bakın filan işin kolayına kaçma yoksa sen sorgulamıyor musun ? sana her söyleneni sindirmeden kabulleniyorsun sanırım senin durumun daha vahim adam en kötü ihtimalle yanlış fikri savunuyor ama senin durumun . .

• quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

quote:

Dil insanların bir biri ile iletişim kurması için var olan bir olgudur. Bu olgu üzerinden bir insanı küçümsemek yanlıştır...
    Amerika ingiltere ile dalga geçer fakat ingilizce ingiltereye aittir. Dalga geçilmesini gerektiren bir durum yoktur..
    Bütün bunlar göz önüne alındığında benim tek bir harf için TDK karşısında savunma hakkım bulunmaktadır...
    Yukarıda attığım Video'larda görüldüğü üzere haricen sizin kendi kayıtlarınızı incelemenize müteakip haklı olduğumu göreceğinizi bildiğimden edebimi bozmuyorum.
    Cahil olan kim? Hiç bir araştırma yapmadan Körü körüne inanan kişimi? Yoksa sorgulayıp kendi doğrularını bulan kişimi?
    Ben kimsenin neyi nasıl okuduğuna karışmam. Ben Mühendisim Donanımcıyım... Edebiyatı sevsem edebiyat okurdum... Sinir olduğum mevzu farklı anlayacağınız üzere.

İste bu cahilliktir.
    Yanlis yazdiginiz bir kelimeyi halen savunuyorsunuz.hatasini kabul etmeyen insan cahildir.
    Ustune birde uste cikmaya calisiyorsa küstahdir.buda size son cevabimdir.HERKESE İYİ FORUMLAR

anlamadım bir fikri savunmak cahillik mi oluyor o zaman sen açıklasana madem yanlış biliyor yok öyle tdk şöyle diyor yok tarihe bakın filan işin kolayına kaçma yoksa sen sorgulamıyor musun ? sana her söyleneni sindirmeden kabulleniyorsun sanırım senin durumun daha vahim adam en kötü ihtimalle yanlış fikri savunuyor ama senin durumun . .

Vay arkadas yahu.
    Tamam ulan dogrusu herkez.
    Cattik arkadas ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: djoz

quote:

kendine yetebilmek kişiye göre değişir kimisi aylık 10 binle geçinir kimisi 800 lirayla önemli olan kazandığın parayla idare edebilmektir

gerçek aşk diye bir şey var sen bu zamana kadar aşık olmamışsın ondan bu kadar kötümser bakıyorsun sanırım

Hah işte kastettiğim buydu..
    Bir iş adamının sözü vardı "100 lira kazanıp 99 liraya ihtiyaç duyuyorsanız zenginsiniz, 101 liraya ihtiyaç duyuyorsanız fakirsiniz" diye..

Valla bir iki kez aşık oldum.. Ama yaş ilerleyip (34) tecrübe arttıkça kimsenin buna değmeyeceğini anladım.. Ha sevmeye değecek iyi niyetli ve özverili kadın vardır mutlaka.. Ama öyle 10'da 1 falan değil, milyonda bir.. (hiç bir kız "ben öyleyim, ben hakediyorum" deyip üzerine alınmasın yani.)

Biz ne melekler gördük.. Sokaktaki yaralı kediyi görünce hüngür hüngür ağlayan "duygusal kız" yeri gelir erkeği ortada bırakır da zerre kadar acımaz.. Kulağınıza küpe olsun, hiç bir kız için "o bambaşka" demeyin beyler..

hocam siz benden daha büyüksünüz daha tecrübelisiniz ama ben her zaman aşkı yüceltirim bilmiyorum belki de yaştan dolayı ama dediğiniz çok doğru buna değecek biri mutlaka var önemli olan bunu bulabilmek galiba kızlar hakkında hep olumlu bakıyorum bugüne kadar iyilerle karşılaştım sanırım ondan olabilir son dediğiniz doğrudur belki bunu bana hayat gösterecek bir söz var en iyi öğretmen tecrübedir ama en acımasız olan da odur

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

quote:

quote:

İste bu cahilliktir.

Vay arkadas yahu.
    Tamam ulan dogrusu herkez.
    Cattik arkadas ya

yazdıklarımdan (herkez) i savunduğumu anladın galiba bence kitap oku belki anlamanı geliştirebilir ileride böyle yaşamak zor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

quote:

quote:

quote:

O kdr da degil.

ne kadar

Neden öyle bir yükümlülüğümüz varmış? Eskisi gibi değil o işler.Üniversiteye gidiyorlar işe girip para kazanıyorlar ev işlerine erkekleri ortak etmesini biliyorlar.Herşey ortaksa neden bakayım? Eskisi gibi evinde oturup her işi yapsa neyse.O kadınlardan artık kalmadı.Üniversite falan okuyacak gelip evde oturacak bir de iş bilmeyecek ne yapayım öyle kadını?

Herkesin bakış acısı farklıdır sende almazsın ozaman öle bir kızı Calışan birini ararsın. Ozaman senin ki AŞK evliligi mi yokda mantık evliligi mi olur bilmem?. Ben eşimi özgür bırakıyorum ister çalısır ister çalışmaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Derhal bitir hocam eğer olurda evlenirsen çok sorun çıkar her gün kavga edersiniz başınız daha beter ağrır.Evlilikte senin paran benim param yoktur gelirortak bi yerde toplanır gidler oradan karşılanır kalan para ile de geçinilir kız arkadaşın bu bilinçte değil buda evliliğe hazır olmadığını gösteriyor.

Şuraya takıldım: "kız arkadaşın bu bilinçte değil buda evliliğe hazır olmadığını gösteriyor."
    3-5 yıl sonra bu tarz insanın bakış açısı değişir mi? Ben hiç zannetmiyorum.
  • trueblueee kullanıcısına yanıt
    bilemeyiz belki değişir belki değişmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 1 Ocak 2014; 20:31:39 >
  • Ayrıl gitsin.Sakın düşünme.
  • Kaçarak uzaklaş ve arkana bile bakma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Discursive

Sonra niye kadına şiddet var

+1
  • Hocam hıc arkana bakmadan durmadan kos, uzaklas hıc ama hıc arkana bakma..
  • Neyse ki evli değilsiniz.. onun, sizi ellerinin arasında tuttuğunu düşünmesine izin vermeyin.

Ona hayatının dersini verin
  • Hadi diyelim bugün para verdin, harcadı mutlu oldunuz. Yarın Allah göstermesin işini kaybettin veya bir rahatsızlık oldu parayı veremedin, o zaman ne olacak?

Bir kere çalışmayacağım, bana bakmakla yükümlüsün mantığına sahip bir insan ile birlikte olmak zor olacaktır. Birey olarak var olmasını senden gelecek paraya bağlayan bir insan ile mutlu bir gelecek kurulmaz. İş bulamazsa, tabi ki bakarsın ama baştan böyle bir düşünce mantıklı durmuyor. Birlikte kazanıp, birlikte yersiniz.
  • Aslında bu kavgaya sevinmelisin, iş ciddiye binip daha büyük hasara uğramadan gerçek yüzünü görmüş oldun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu master kezbanlar basmis

allah kurtarmis hocam. evlenirsen omrunden 20 yil gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lethalforce

Ona zengin koca bul

Zengin adam böyle görmemişi ne yapsın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.