Şimdi Ara

Kız arkadaşım = para tutkusu (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
218
Cevap
5
Favori
7.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu kıza fazla film izletmisler aman dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain obvious

quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

quote:

Orijinalden alıntı: Captain obvious

quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

Kız haklı. Ne olacaktı ya. Tabi ki bakacaksın. İşinize geldi mi BEN ERKEĞİM. Ama konu maddiyat olunca fıssss...Nerde o erkeklik hacı? İşinize gelirse. Her kadın aynıdır. Kusura bakmayın. Ama evet her kadın aynıdır bu açıdan kadına bakacaksınız. O kadar...

Sen erkekligi maddiyat mi zannediyorsun. Demek ki çevrende erkek yokmuş .Büyük ihtimalle yaşın büyük evde kalmışın tekiydin , bu kafa ile evlenemezsin zaten. Senin özelliğin ne ki bu kadar şeyi hak ediyorsun sorarlar insana. Ahahaha saçma sapan bi bölümden mezun olur, erkekten bi +si yoktur ama gel gör tripleri.

Züğürt tesellisi çok komik oluyor azizim.

zugurt tesellisi he canım la ne özelliğin var da para harcicam sana. İşte bi özelliği olmayıp, yağlı kapıya hallenmeye çalışıyor. Sen şimdi bir de kriterlerim felan da var diyorsundur. aynen kezo aynen. Evlenmicen mi kızım diyenlere diyorsun dur kısmet be teyzecigim . Günlere gidip oğluna kız beğenmeye gelen annelere hizmet eden kezodan çok cesur laflar

Sen fakir olabilirsin ama biz değiliz o nedenle fakir adam lazım değil bize. Kış günü beyaz giyen fukara mısın nesin bi git

• Adama yilbasi ikramiyesi cikmis resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • basar tekmeyi geçerim karaktersizlik yaptığı.
  • Güzel bir tecrübe edinmişsin.Birde işe iyi yanından bak.
  • şaştım kaldım.Yarın öbür gün bizde evlenecez bana derse kız bunları ne yapacam la ?
  • Aynısından bi tane de ben tanımıştım..

"Evlenirken eşyaların bazılarını kız alır" diyorum.. "sen ne kadar uyanıksın" diyor bana..
    Kendi uyanığın önde gideni.. Zaten para yolucu bi tipti.. Çabuk silkeledim..

sana da geçmiş olsun kardeş.. İmzayı attıktan sonra bu işler olsaydı YANMIŞTIN!!!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevindirik kullanıcısına yanıt
    sizin gibiler gördükden sonra halime şükrediyorum.
    Kimse artık tek maaş geçinemiyor. Kadınlarında aktif çalışma hayatında bulunması gerek.
    Erkek it gibi çalışacak, evi geçindirecek. Karı ne yapacak. Afedersin haftada 2 gece bacaklarını ayıracak diye milyarlar bayılamam ben birine.

Şu halinizle para karşılığı erkeklerle beraber takılan eskorttan mantalite olarak pek farkın yok.
  • Bu olay cidden doğru mu? Eğer doğruysa Allah kurtarmış bence sevin gözün aydın yeni yıl hediyesi gibi düşün.

Şu başlıkta da atıp tutan kızları iplemeyin beyler evde kaldıklarında anlarlar.Tabikide eşşek gibi çalışacak ben ona bakmak zorunda mıyım? Devlete girsen mühendis olarak 3bin maaş alcaksın.Bunun içinden ev kirasını/kredi taksidini düşünce kalacak parayla nasıl geçinmeyi düşünüyor acaba şurada atıp tutan kızlar.
  • çok geçmiş olsun. şu an ciddi olarak peşinde olduğum 23 yaşında bir kız var. seninkinin tam tersi. ayaklarımın üstüne basmadan, bir işe sahip olmadan, aileme yardım etmeden evlilik, sevgili vs düşünmem deyip duruyor. dediğinde haklı. ben ne kadar sevdiğimi, ciddi düşündüğü vs söylesemde olmaz diyor. bende bu durumdan sıkıldım iyice ama hayırlısı bakalım
  • Okurken ürperdim.

• Sonra niye kadına şiddet var
  • Bu kadar laftan sonra geri dönmeyeceğini söylüyorsun.
    Bu tür durumlara düşüp 1 hafta bile olmadan birleşenleri bolca gördüm , sen de onlardan biri olacaksın . Bu kadar kesin ve net konuşuyorum.
    Taviz verebilenler dayanabiliyor bu tür ilişkilere , ki zaten çoğu ilişki bu şekilde

Dikkatini çekerim taviz vermek , kendi kişiliğinden verilen bir şeydir.
  • Hocam kız sonuna kadar haklı.Neden derseniz etrafımızda herkes mantık evliliği yapıyor.50 yaşında adamla 30-35 yaşında bir kadın niye evlensin zorlasa adamın kızı yaşında olur ama adam kadının altına araba çekip garanti bir hayat sağlıyor.Ben bu yaşımda birini seviyorum ama sırf ileride de böyle bir kıza aşık olsam ne yaparım bilmiyorum sırf o yüzden düşüyoru ileride iyi bir gelirim olur mu iyi bi konuma gelir miyim diye ırf bunun için.
  • Kendinize ait eviniz olmadan ya da ev borcunun yarısından fazlasını ödemeden EVLENMEYİN.Ayrıca böyle diyen , bu düşünceyle evlenen bir kızın para için kendini satan kızdan ne farkı var?
  • Allah sana sinyali çakmış. erkenden göstermiş sana, evlenmeden evel gerçek yüzünü göstermiş....

Sen hala bunla çıkarsan en büyük günaha girersin söyliyim.

Hem evde oturacak hem arabalar bilezikler vs. kusura bakma da seninki görgüsüz biri sanırım. görmemiş yani... görmeyince de sanki yerden toplanıyo gibi istiyor.

Sen kamuda çalışan aklı başında birisin belli.

Yol yakınken hemen vazgeç.

İlerde çalışmayan biriyle evlenebilirsin ama en azından paranın değerini bilsin. Ömründe 3 kuruş kazanmamış biriyle asla hayatını birleştirme...

28 yaşında bi dosttan nacizane öneriler...

sevgiyle
  • Biraz onurlu ol ve o kızı bırak.
    İsmin tanıdık geliyordu sagolsun yukarıdaki arkadaş link atmış. Bu kadar olaydan sonra halen ilişkiyi devam ettiriyorsan sana ne desek boş.
  • ŞU YORUMU OKURSAN ALLAHINI SEVERSEN DEDİĞİMİ UYGULA YOKSA İLERDE KATİL OLURSUN.

AYRIL O KIZDAN !!....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

türk kızlarının %90ı böyle hocam malesef

+1

• Bu tabiri hiç kullanmam ama yeri geldi, arkasına tekmeyi vuracaksın vurmadan önce de nasıl bir insan olduğunu anlatacaksın yüzüne karşı.Rezillik..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.