belki anneside gitmiştir doğumgününe ya..hemen yanlış anlama..
quote:
Orjinalden alıntı: metalgardiyan
belki anneside gitmiştir doğumgününe ya..hemen yanlış anlama..
annesıyle gitmez yaşına göre artk
fake olup olmadıgını sor
İzmir'in kızları
Daha da bi şey demem..
8 şişe içki içip evinin önüne gidip,rezillik çıkarcağını bütün mahalleye rezil edeceğini,onun adını sabaha kadar bağırıcağını söyle,korksun
kızı git körfeze at üstünden karşıyaka vapuru geçir
Annesi mi aradı? Duydun mu sesini? Paranoyak düşünceler içine girme ama seni atlatmak için olmasın :S
Arkadaş sırf bunu sorup tavsiye almak için üye olmuş Demek ki konu dışı aşk acılarını dindirebilme özelliğine sahip
Bugün bir araştırma konusunda kızların gözlerini kapatıp sürpriz verince çok mutlu oldukları yazıyordu. Yine bir buluşma ayarla, gözlerini kapat ve eline ver
Ona kalbinin kırıldığını söyle
Evi boşalt, kızı eve çağır. Sonra evden ayrıl bulamasın seni evde. Büyük hayal kırıklığı olur.
quote:
Orjinalden alıntı: hydrogenfla
Annesi mi aradı? Duydun mu sesini? Paranoyak düşünceler içine girme ama seni atlatmak için olmasın :S
bana annem aradı dedi işte fake AurorAbeam ne zamandır dh de ziyaretçi olarak takılıodum üye olmaya çalıştm fakat hata verdı hep yenı üye oldm işte hem başımdan geçmiş bi olayı dh halkına sorayım dedim ha bu arada fikir güzelmiş
dh konudışına başlık açıp .Bu işin ustalarından fikir al
kızın yüzüne tükür değmezmiş ulan de!! senin gibi karaktersiz bi kıza de sonrada tokat gibi bir bakışla dön ve git...
Kırbacı bi sağdan bi soldan vur
bırak gitsin.
kıza senin annen fake de. bu onun onurunu kıracaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: Lythari
Ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle.
sana bi hediye vercem de eve çağır. sonra hediyeyi ver