geçen gün evde canım acayip sıkılıodu ne yapsam ne yapsam kız arkadaşımı aradım kordona gidelimmi gezmeye dedim oda olur dedi. bunu gıttım evınden aldım tam otobuse bincez arkadaşın annesı aradı evet gıtmesını söyledı. Bnde anlayışla karşılayarak tamam dedım başka bi zaman cıkalım dedım oda tmm olur ddı her neyse evıne kadar götürdüm bıraktım eve gıttım snra arkadaşlarımı cagırdm fln oturuoduk öyle zaman geçti o gunun akşamı face*te takılırken gordm kız arkadaşım beni ekmiş ve başka bi arkadaşının doğum gününe gittiğini gördm kız arkadaşıma daha bişey söylemedım sizce ne söylemeliyim?
f.ck off de
Durumu Açıklasın Bence..
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.PainKiller
f.ck off de
f.ck off demeden once bişey yapmak ıstıorm bi kızla aldatıp fotograflarını koyayımmı face*e
Adam gibi konuşmanı yap ve yolları ayır.
Dürüst olması konusunda telkinlerde bulun, ültimaton ver.
Bunu da bize mi soruyorsun git hesabını sor
quote:
Orjinalden alıntı: L.D 50
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.PainKiller
f.ck off de
f.ck off demeden once bişey yapmak ıstıorm bi kızla aldatıp fotograflarını koyayımmı face*e
Bu işler o kadar kolaysa durduğun hata
ya bırak boşver çocukla çocuk olma ona durumu açıkla artık bana göre biri değilsin de ayrıl hocam sonra ne yüzüne bak ne konuş takam kafana iyice köpegin olur
em orayı
quote:
Orjinalden alıntı: Acrobat83
ya bırak boşver çocukla çocuk olma ona durumu açıkla artık bana göre biri değilsin de ayrıl hocam sonra ne yüzüne bak ne konuş takam kafana iyice köpegin olur
evet en ıyısıde bu aslında bitirmelıyım ilişkiyi yaptıgıda affedilcek bişey dğil bnce
fırına at
Ona bunun onur kırıcı olduğunu söyle.
olum boşver senin adına iyi olmuş
"NE EKERSEN ONU BİÇERSİN" Seni ekmiş ki yine seni biçecek bence kötü bi durum değil üzülme
Konuş Sonra Karar Ver..
em onu sonra ayrıl
Ne facebokmuş be.
quote:
quote:
evet en ıyısıde bu aslında bitirmelıyım ilişkiyi yaptıgıda affedilcek bişey dğil bnce
bu yanlış işte affedilcek diye bişey yok hocam ona ne kin nede nefret besle artık hiçbirşey hissetme ve hiçbişey hissetmedigini ona hissttirki sürünsün köpegin olsun şu kızlara karşı duygu besleyerek kaldırmayın biyerlerini
quote:
quote:
bence bir buluşma daha ayarla buluşun sonra (arkadaşının tekini önceden ayarla olursa kız olsun) buluşma saati içinde seni arasın sende arayan kişiyi söyle şu kız aradı de onla buluşcam de balgam at git :)
ona bunun onur kırıcı bir davranıs oldugunu söle deyip geyik yaptıktan sonra konus tabi ,isin aslını ögren belki gitmek zorunda kalmıstır ,annesi senle gezmesine izin vermemistir ama belki o arkadasını tanıyordur ve kendi bırakmıstır filan ufak seylerden sorun yaratmayın hemen ,eger daha once de buna benzer seyler olmusssa ayrılma gibi en son care olan kararlar alırsın