Şimdi Ara

Kız arkadaşıma 14 Şubat için şıpsevdi koleksiyonu yaptim Final edit: EVLENDİK edit:sadece 100. eksik (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
334
Cevap
11
Favori
19.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sen bakma millete güzel bir hediye olur,kolay gelsin + takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: otostopçu

Şekerini em bari sakızların

HHAHAHAAHHA
  • ayrıldığın zaman alıntıla mesajımı
  • Evlendiğim zaman alıntılarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.w.i.f.K

Sen bakma millete güzel bir hediye olur,kolay gelsin + takip

Teşekkür ederim :)

• 2 kutu daha aldım eve gidince ss eklerim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazor

Evlendiğim zaman alıntılarım

• Size göre de sevgili olan kimse evlenemez

• çok romantik yhaaa :'(((
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebuduk

quote:

Maddi bir hediye olmasın ve birazda özel olsun diye bir sürü şıpsevdi sakızı aldım ve 1 den 100 e kadar toplamaya çalışıyorum.500 tane sakız açtım fakat sürekli aynıları çıkıyor Son açtığım 100 sakızdan farklı 1 tane bile çıkmadı şuan 79 tane farklı var 1 ve 10 arası 1 2 5 var sadece 70 83 arası hiç yok 2 kutu daha alıp açmayı düşünüyorum duruma göré topladığım kadarını hediye edeceğim
    No ss no güven şuan mobilim birazdan ss ler gelicek

Kız arkadaşıma 14 Şubat için şıpsevdi koleksiyonu yaptim Final edit: EVLENDİK edit:sadece 100. eksikKız arkadaşıma 14 Şubat için şıpsevdi koleksiyonu yaptim Final edit: EVLENDİK edit:sadece 100. eksikKız arkadaşıma 14 Şubat için şıpsevdi koleksiyonu yaptim Final edit: EVLENDİK edit:sadece 100. eksikKız arkadaşıma 14 Şubat için şıpsevdi koleksiyonu yaptim Final edit: EVLENDİK edit:sadece 100. eksikKız arkadaşıma 14 Şubat için şıpsevdi koleksiyonu yaptim Final edit: EVLENDİK edit:sadece 100. eksik

bi gitsene sen... bana kimse böyle şeyler yapmadı lan... özendirikli yapmasana ! sinir oldum..

Eğer kızsan yanlış forumdasın bence,bu arada hemşeriymişiz

• yeni ss ler

[simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1444903/e4926ea6-05c6-4d5b-b46d-d8fd1aa21761.JPG
    [/simage]Kız arkadaşıma 14 Şubat için şıpsevdi koleksiyonu yaptim Final edit: EVLENDİK edit:sadece 100. eksik
    Kız arkadaşıma 14 Şubat için şıpsevdi koleksiyonu yaptim Final edit: EVLENDİK edit:sadece 100. eksik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazor -- 5 Şubat 2014; 22:48:07 >

• forumda kiz nufusu az zaten olanlari da kacirma
  • umarim ilerde karsina bundan daha guzel seyler yapan birisi cikar :)
  • Benmi kalınım yoksa milletmi ince yoksa herkes fakirmi. Hediye dense benim aklıma pahalı telefon, Nikon, pırlanta geliyor bunlar ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andrew_

Benmi kalınım yoksa milletmi ince yoksa herkes fakirmi. Hediye dense benim aklıma pahalı telefon, Nikon, pırlanta geliyor bunlar ne la

herseyin para demek olmadigi gercegi var hayatta her ne kadar tartisilsada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazor -- 5 Şubat 2014; 23:16:16 >
  • quote:

Pırlanta almayı dene bakalım (:
  • Kıskandım
  • quote:

quote:

http://www.goldstore.com.tr/product.php?name=pirlanta-tek-tas-yuzuk-drs33950&pid=33950

bu alinamaz bisey degil :)

• quote:

quote:

quote:

http://www.goldstore.com.tr/product.php?name=pirlanta-tek-tas-yuzuk-drs33950&pid=33950

bu alinamaz bisey degil :)

Eee tamam hediyeyide kestirmişsin. Bari yanına koy bu ne la 4 tl lik sakızdan çıkan şeyimi verecen

• quote:

Maddi bir hediye olmasın ve birazda özel olsun diye bir sürü şıpsevdi sakızı aldım ve 1 den 100 e kadar toplamaya çalışıyorum.500 tane sakız açtım fakat sürekli aynıları çıkıyor Son açtığım 100 sakızdan farklı 1 tane bile çıkmadı şuan 79 tane farklı var 1 ve 10 arası 1 2 5 var sadece 70 83 arası hiç yok 2 kutu daha alıp açmayı düşünüyorum duruma göré topladığım kadarını hediye edeceğim
    No ss no güven şuan mobilim birazdan ss ler gelicek

Edit=2 kutu daha aldım bu gece açmak için

Kız arkadaşıma 14 Şubat için şıpsevdi koleksiyonu yaptim Final edit: EVLENDİK edit:sadece 100. eksikKız arkadaşıma 14 Şubat için şıpsevdi koleksiyonu yaptim Final edit: EVLENDİK edit:sadece 100. eksikKız arkadaşıma 14 Şubat için şıpsevdi koleksiyonu yaptim Final edit: EVLENDİK edit:sadece 100. eksikKız arkadaşıma 14 Şubat için şıpsevdi koleksiyonu yaptim Final edit: EVLENDİK edit:sadece 100. eksikKız arkadaşıma 14 Şubat için şıpsevdi koleksiyonu yaptim Final edit: EVLENDİK edit:sadece 100. eksik

Bunları gidip şak diye verme.Bir albüm gibi birşey yap.Kendi tasarımınla.Daha hoş olur emin ol.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.