Manyağa nasıl kıyıcaz, hele bak şuna ya yavyuuuum yirim seni ben
quote:
Orjinalden alıntı: KiRk0R
ya iide ördeği nerden bulucaz hadi bulduk bu ;
Manyağa nasıl kıyıcaz, hele bak şuna ya yavyuuuum yirim seni ben
hehe çok sevimli gerçekten çok şeker
quote:
Orjinalden alıntı: miyon
iyide ördek yenirmi ki
yemeyecektinse bizi neden yoruyorsun?
hoş yemek
güzel ama pahalı yemek
quote:
Orjinalden alıntı: nayki
kız arkadaşıma kendi ellerimle mükemmel bi lezzet yaşatmak istiyorum herzmanki sıradan yemeklerden değilde portakallı ördek gibi özel bişey olsun istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilcek arkadaşlar varmı?bu yemeğin püf noktaları neler hiç bi hata yapmak istemiyorum haftasonunu mükemmel ve kusursuz atlatmama yardımcı olursanız sevinirim
Abi romantikliğin alemi yok..Hiç bi kız mis gibi bir melemene hayır diyemez inan bana
bir külah dondurma hafif yağmurlu bir hava ve sokakta yürüyüş
tecrübe ile sabittir az kalsın oluyordu
quote:
Orjinalden alıntı: yusufsimdi
quote:
Orjinalden alıntı: nayki
kız arkadaşıma kendi ellerimle mükemmel bi lezzet yaşatmak istiyorum herzmanki sıradan yemeklerden değilde portakallı ördek gibi özel bişey olsun istiyorum bu konuda bana yardımcı olabilcek arkadaşlar varmı?bu yemeğin püf noktaları neler hiç bi hata yapmak istemiyorum haftasonunu mükemmel ve kusursuz atlatmama yardımcı olursanız sevinirim
Abi romantikliğin alemi yok..Hiç bi kız mis gibi bir melemene hayır diyemez inan bana
katılıyorum bi kız olarak
söyle bi iskender midesi bayram etsin. şaka bi yana çok zor işe kalkışıyon ayrıca ileriye yönelik düşünüyorsan bence yemek felan işlerine fazla girme. ileride işlerinden başını kaldıramaycak haldeyken evde sen bana önceden yemek yapardın diyen biri olabilir sonra. bir de genelde evde güzel yemekler yapıp çağıran kız olur sen böyle lüx mekanlarda bir aksam yemegine veya sıradışı bir yere götürmeyi tercih etsen veya güzel bir hediye alsan daha makbul bence.
evde yağ filan yok, geçen oltayla 2 tane balık tuttum cinsini bilmiom ama bıyıklı mıyıklı Japona benziyo.
Ben bunları tuzlasam filan, bide bakkaldan mum filan alsam.
Bunları Suşi ayağına kitleyebilir miyim sizce?
Yardımcı olursanız sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: antiochos
evde yağ filan yok, geçen oltayla 2 tane balık tuttum cinsini bilmiom ama bıyıklı mıyıklı Japona benziyo.
Ben bunları tuzlasam filan, bide bakkaldan mum filan alsam.
Bunları Suşi ayağına kitleyebilir miyim sizce?
Yardımcı olursanız sevinirim
Zor kardeş sen onu bıyıklarından ayıkla önce sonra nerden buldun bu balığı maço mudur nedir yoksa sen de mi bıyık bırakacan durumları olmasın...
@köpük
o dediğimi henüz denemedim ama bi kız arkadaşım olursa mutlaka denerim..Hiç olmazsa evlendikten sonra eşime sürpriz yaparım...
quote:
Orjinalden alıntı: yusufsimdi
@köpük
o dediğimi henüz denemedim ama bi kız arkadaşım olursa mutlaka denerim..Hiç olmazsa evlendikten sonra eşime sürpriz yaparım...
gerçekten bak işe yarar samimi olur hem de
yazık lan ördeğe sen eniyisi portakallı bushdek yap Google images'de ördek diye aratınca ilk sayfada çıkıyor :)
HAYVANA YAZIK GÜNAH
offffffffff al kız arkadaşını tantuni yada dürüm yada çiköfte yemeye götür ne o öyleeee portakllı ördek falan bizim türk yemeklerinn tavuklarının kuzularının suyumu çıktı
Ben kız arkadaşıma Votkalı dondurma yapmıştım. Dondurmanın altında su gibi duran votkayı görünce"Ne o Tecavüzcü Coşkun' amı özendin?" deyip dondurmayı başıma çalıp terketmişti beni.
quote:
Orjinalden alıntı: nil_fb
offffffffff al kız arkadaşını tantuni yada dürüm yada çiköfte yemeye götür ne o öyleeee portakllı ördek falan bizim türk yemeklerinn tavuklarının kuzularının suyumu çıktı
Yap abi bi işkembe dolması kız sana 2 kat aşık olur
layt mısın yaw bırak kız sana yapsın yemeği
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme