Şimdi Ara

Kız arkadaşıma yaptığım doğum günü hediyesi (Kitap yazdım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mutlaka okuyun görüşlerinizi bekliyorum Aslında kız arkadaşım değil ama ondan çok hoşlanıyorum doğum günü için ona bir roman yazdım 328 sayfa oldu sonra gittim matbadan iki tane bastırdım tanıdık matba olunca adamlar sorun çıkarmadı cildide fena değil tanesi 30 liraya vampir kitabı oldu ikimizinde vampir olarak geçtiği bir hikaye ama hikaye beklediğimden daha güzel oldu zaten amatör hikayeler yazardım bu da benim ilk uzun denemem oldu evine gidemedeğim için kızın bizim sınıftan bir arkadaşıyla hediyeyi gönderdim videoya çekmiş diğer arkadaşım kız sevinçten havalara uçmuş sonrada mutluluktan ağlamış kitabın veriş şeklimde farklıydı üç tane iç içe pakete koydum her pakette de kısa kısa notlar yazıyordu :) en son ki pakette kitabı geometri testine sarmıştım açınca ilk başta geo testi sandı morali bir bozuldu :) sonradan kitabı görünce anladı onu çok seviyorum onun benim hakkımda ki duygularından malesef emin değilim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Em onu

• Artık daha ne yapacaksın
  • Kitabı beraber deneyelim de
  • Vay anasını be, millet neler yapıyor. .

Bu arada max 14

• quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Vay anasını be, millet neler yapıyor. .

Bu arada max 14

Yaş on sekiz dediğim gibi hikaye yazmayı severdim bu sefer uzun bir şey yazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ne yapayım artık

quote:

Orijinalden alıntı: wreckittralph

Vay anasını be, millet neler yapıyor. .

Bu arada max 14

Yaş on sekiz dediğim gibi hikaye yazmayı severdim bu sefer uzun bir şey yazdım

Tebrikler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu gün doğum günüm.
    11 yıl önce açıldı
    Bu gün benim doğum günüm
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vay be biz hala fotoğraflarına bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne yapayım artık

Mutlaka okuyun görüşlerinizi bekliyorum Aslında kız arkadaşım değil ama ondan çok hoşlanıyorum doğum günü için ona bir roman yazdım 328 sayfa oldu sonra gittim matbadan iki tane bastırdım tanıdık matba olunca adamlar sorun çıkarmadı cildide fena değil tanesi 30 liraya vampir kitabı oldu ikimizinde vampir olarak geçtiği bir hikaye ama hikaye beklediğimden daha güzel oldu zaten amatör hikayeler yazardım bu da benim ilk uzun denemem oldu evine gidemedeğim için kızın bizim sınıftan bir arkadaşıyla hediyeyi gönderdim videoya çekmiş diğer arkadaşım kız sevinçten havalara uçmuş sonrada mutluluktan ağlamış kitabın veriş şeklimde farklıydı üç tane iç içe pakete koydum her pakette de kısa kısa notlar yazıyordu :) en son ki pakette kitabı geometri testine sarmıştım açınca ilk başta geo testi sandı morali bir bozuldu :) sonradan kitabı görünce anladı onu çok seviyorum onun benim hakkımda ki duygularından malesef emin değilim...

Kitabın bi ss sini koysaydın

• güzel fikir valla. word'de yazıp usb ile versen o kadar etkili olmaz ama bastırmış olman güzel olmuştur
  • "Vampir."

• Çok güzel bir sürpriz olmuş helal olsun

• Müsait olunca okurum.

• Tamam şimdi mobilim ss'i sonra koycam :) evet beş tane matbaa gezdim hiçbiri iki tane kitap için basım yapmadı en sonunda tanıdık birtane buldum

• kiz teklifini kabul etmezse?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.