Şimdi Ara

Kız arkadaşımdan ayrıldım.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: whocares35

Bu lafına bakarak konuşursam eğer, sen zaten kızı pek sevmemiş /sevememişsin.

Bir insanı bu kadar kolay unutup, alışabiliyorsan senin için pek de bir önemi olmasa gerek.

Ben tam 3.5 yılda kendime geldim. Keşke senin gibi gamsız olsaydım o zamanlar. Gençliğimde yediğim en büyük darbelerden biri olmuştu vakti zamanında.

"Bu lafına bakarak konuşursam eğer, sen zaten kızı pek sevmemiş /sevememişsin."

Çok yanlış düşünüyorsunuz hocam, keşke günümüzdeki herkes dünyaya konu sahibi arkadaşımız gibi baksa. Bu gamsızlıkta değildir. Günümüzde dizi/filmler sağolsun sevgi/aşk kavramı çok farklı bakılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Requizm

quote:

Orijinalden alıntı: whocares35

Bu lafına bakarak konuşursam eğer, sen zaten kızı pek sevmemiş /sevememişsin.

Bir insanı bu kadar kolay unutup, alışabiliyorsan senin için pek de bir önemi olmasa gerek.

Ben tam 3.5 yılda kendime geldim. Keşke senin gibi gamsız olsaydım o zamanlar. Gençliğimde yediğim en büyük darbelerden biri olmuştu vakti zamanında.

"Bu lafına bakarak konuşursam eğer, sen zaten kızı pek sevmemiş /sevememişsin."

Çok yanlış düşünüyorsunuz hocam, keşke günümüzdeki herkes dünyaya konu sahibi arkadaşımız gibi baksa. Bu gamsızlıkta değildir. Günümüzde dizi/filmler sağolsun sevgi/aşk kavramı çok farklı bakılıyor.

Evet arkadaş galiba benim hemen unuttuğumu falan düşündü ama durum hiç öyle değil. Ben sadece hayatımı geleceğimi tehlikeye atabilecek kadar gözü kara değilim onu belirttim. Öteki türlü tabiki çok üzülüyorum içim yanıyor doğruya doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• deliler gibi seviyorsan, unutman zaman alır kardeşim. sevmediysen zaten sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xKoDeSx

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: xKoDeSx

Çok teşekkür ederim. Evet elbette geçicek neler geçmiyo ki. Tek üzüldüğüm nokta güzel sevmiştim:). Ama bundan vazgeçmiycem tabiki bundan sonraki hayatıma giricek insanıda böyle sevicem. Bakalım neler yaşıycaz görücez. Tekrar teşekkürler.

Kardeşim haddim değil belki ama niyetin evlilik olsun eğer ciddi bir insan isen. Aksi takdirde böyle ayrılıklarla ve yaşanmışlıklarla hem manevi hemde diğer açıdan iki tarafta zarara uğruyor. Hakkında hayırlısı.

Çok haklısın psikolojik olarak zorluyor insanı bi şeylere konsantre olamıyorsun doğru dürüst. Bi yandanda ders oluyor insana bazı şeyler.

her ayrılık insanın canını yakar. eğer gerçekten sevmişsen. ama benim naçizane tavsiyem düşünmemek. zor biliyorum. ama en iyi çözüm bu. ben son ayrıldığım kızı böyle sildim kafamdan. yoksa kafayı yerdim.

• Requizm kullanıcısına yanıt
    Benim fikrim bana, sizin fikriniz size.

Saygı duyarım ama katılmam, iyi günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.