Şimdi Ara

Kız arkadaşımdan ayrıldım..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar herkese. Bugün kız arkadaşımdan ayrıldım. Sebebi aldatılmam vesayre değil çok şükür. Kıskanç sahiplenen bi insan olduğum için bunu kabul edemedğini söyledi artık. Bu zamana kadar çok şükür adam gibi sevdim geleceğini yada geleceğimizi karartıcak bişey yapmadım. Üzgünüm fakat geçicek biliyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun onunda benimde.

Bunuda burda paylaşmak istedim neden bilmiyorum:) Hayırlı akşamlar herkese.. Tavsiyeleriniz varsa dinlerim keyifle.

• Olgun biri olduğun belli dostum , burda tavsiye verecek çoğu kişiden daha tecrübelisin buyuk ihtimalle.Tribe girmeyip bir kızın daha kıçını kaldırmadığın için teşekkür ve tebrik ederim bu arada.Dedigin gibi birkaç aya geçecek bir his var şuan uzerinde sadece hepsi bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim. Evet elbette geçicek neler geçmiyo ki. Tek üzüldüğüm nokta güzel sevmiştim:). Ama bundan vazgeçmiycem tabiki bundan sonraki hayatıma giricek insanıda böyle sevicem. Bakalım neler yaşıycaz görücez. Tekrar teşekkürler.
  • Gözlerini ufka, burnunu rüzgara çevir...

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

"Bu zamana kadar çok şükür adam gibi sevdim geleceğini yada geleceğimizi karartıcak bişey yapmadım"

Bugünlerde söylenmesini beklediğim cümlelerden biri bu oluyor artık. O kadar acayip durumlar var ki insan kime güveneceğini, kimi seveceğini bilmiyor. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Amin inşallah hayırlısı. Teşekkürler yorumunuz için

• Pek de tavsiyeye ihtiyacınız var gibi durmuyor zira kafada halletmiş , durumu kabullenmişsiniz. Umarım her şey gönlünüzce olur.
  • Tavsiyeye ihtiyacınız yok ilacınızı buraya bırakıyorum .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arkadaşlar kız arkadaşımla
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aklım şu noktaya takıldı; Siz sevmenize rağmen kıskançsınız diye ayrılmışsınız.Hayatınıza girecek yeni insanlada aynı sorunlar olabilir.Sorundan çözmek yerine kaçmak gibi geldi bana.Sorunu çözüp ayrılmayabilirdiniz.Ben böyle düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSky

Aklım şu noktaya takıldı; Siz sevmenize rağmen kıskançsınız diye ayrılmışsınız.Hayatınıza girecek yeni insanlada aynı sorunlar olabilir.Sorundan çözmek yerine kaçmak gibi geldi bana.Sorunu çözüp ayrılmayabilirdiniz.Ben böyle düşünüyorum.

Bunu isteyen ben değildim oydu. Belki bu işin bahaneside olabilir bilmiyorum. Sonuçta bu birden bire oluşan bişey değil bunu en baştan beri biliyordu. Fazlada kurcalamak istemiyorum işin açığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

Tavsiyeye ihtiyacınız yok ilacınızı buraya bırakıyorum .

:):) Teşekkürler fakat dinlemesem bu şarkıları bu sıralar daha iyi . Yaraya göz göre göre tuz basmak bu

• quote:

Orijinalden alıntı: xKoDeSx

Çok teşekkür ederim. Evet elbette geçicek neler geçmiyo ki. Tek üzüldüğüm nokta güzel sevmiştim:). Ama bundan vazgeçmiycem tabiki bundan sonraki hayatıma giricek insanıda böyle sevicem. Bakalım neler yaşıycaz görücez. Tekrar teşekkürler.

Kardeşim haddim değil belki ama niyetin evlilik olsun eğer ciddi bir insan isen. Aksi takdirde böyle ayrılıklarla ve yaşanmışlıklarla hem manevi hemde diğer açıdan iki tarafta zarara uğruyor. Hakkında hayırlısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Orijinalden alıntı: xKoDeSx

Çok teşekkür ederim. Evet elbette geçicek neler geçmiyo ki. Tek üzüldüğüm nokta güzel sevmiştim:). Ama bundan vazgeçmiycem tabiki bundan sonraki hayatıma giricek insanıda böyle sevicem. Bakalım neler yaşıycaz görücez. Tekrar teşekkürler.

Kardeşim haddim değil belki ama niyetin evlilik olsun eğer ciddi bir insan isen. Aksi takdirde böyle ayrılıklarla ve yaşanmışlıklarla hem manevi hemde diğer açıdan iki tarafta zarara uğruyor. Hakkında hayırlısı.

Çok haklısın psikolojik olarak zorluyor insanı bi şeylere konsantre olamıyorsun doğru dürüst. Bi yandanda ders oluyor insana bazı şeyler.

• xKoDeSx kullanıcısına yanıt
    Bu lafına bakarak konuşursam eğer, sen zaten kızı pek sevmemiş /sevememişsin.

Bir insanı bu kadar kolay unutup, alışabiliyorsan senin için pek de bir önemi olmasa gerek.

Ben tam 3.5 yılda kendime geldim. Keşke senin gibi gamsız olsaydım o zamanlar. Gençliğimde yediğim en büyük darbelerden biri olmuştu vakti zamanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: whocares35

Bu lafına bakarak konuşursam eğer, sen zaten kızı pek sevmemiş /sevememişsin.

Bir insanı bu kadar kolay unutup, alışabiliyorsan senin için pek de bir önemi olmasa gerek.

Ben tam 3.5 yılda kendime geldim. Keşke senin gibi gamsız olsaydım o zamanlar. Gençliğimde yediğim en büyük darbelerden biri olmuştu vakti zamanında.

:). Şöyle açıklıyım hiç gamsız değilim aslında. Baya bi çaba gösterdim düzelmesi için. Ama bi süre sonra şımarıklık girdi işin içine. Yani iyi niyetimi suistimal etmeye başladı. Üzülüyorum tabi ki çok alışmıştım ona. Unutabileceğimide sanmıyorum sadece alışabilirim bi süre sonra. 3.5 Yıl sürermi benim ki sürmez. 3.5 Yıl gerçekten cok uzun bi süre sizede geçmiş olsun bu arada.

• whocares35 kullanıcısına yanıt
    birader bu arkadaş da yeni ayrılmış farkındaysan, kızın yokluğu boşluğunu dolduramadıkça da geçirdikler güzel günler aklına gelecek, sonra ayrıldığının bir daha asla beraber olamayacaklarının farkına varacak ve gelsin depresif anlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

birader bu arkadaş da yeni ayrılmış farkındaysan, kızın yokluğu boşluğunu dolduramadıkça da geçirdikler güzel günler aklına gelecek, sonra ayrıldığının bir daha asla beraber olamayacaklarının farkına varacak ve gelsin depresif anlar.

Teşekkür ederim baya bi moral oldu hocam bu sözün bana :))
  • xKoDeSx kullanıcısına yanıt
    Dost acı söyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scorpioleo

Dost acı söyler

:) Her gidenin yeri dolar hocam doluyo bi şekilde. O süreç biraz sancılı geçecek ama bi kız yada erkek hiç kimse için geleceğimi riske atamam. Önümde KPSS sınavı var ve o sınava adapte olmam lazm. Çok fazla depresyona girmem İnşallah. Siz tecrübe ettiyseniz boşuna bu laflar diyorsanızda inşallah en az zararla atlatırım ne diyim
  • Oncelikle gecmis olsun. Ayrica tebrik ederim ruh halinizi. Bitmemesi gerekiyorsa zaten bitmezdi. Bir sekilde bittiyse artik o iliskiden hayir gelmez. Akliniza geldiginde bunu dusunup mantiginizi çalıştırabilirsiniz.

Belki siz haklisiniz belki o ama bu onemsiz. Sonucta siz onun eşi o da sizin eşiniz olamayacak biriymis. Kiskanmaniza sebep olan yanlislari yapmayacak birini secerseniz daha mutlu olursunuz bundan sonraki iliskinizde.

Sakin sinaviniza zarar vermesin bu durum. Zor ama hedef icin hisleri bazen perdelemek lazim. Acinizi yasayin ama derse oturunca bir kenara koyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Oncelikle gecmis olsun. Ayrica tebrik ederim ruh halinizi. Bitmemesi gerekiyorsa zaten bitmezdi. Bir sekilde bittiyse artik o iliskiden hayir gelmez. Akliniza geldiginde bunu dusunup mantiginizi çalıştırabilirsiniz.

Belki siz haklisiniz belki o ama bu onemsiz. Sonucta siz onun eşi o da sizin eşiniz olamayacak biriymis. Kiskanmaniza sebep olan yanlislari yapmayacak birini secerseniz daha mutlu olursunuz bundan sonraki iliskinizde.

Sakin sinaviniza zarar vermesin bu durum. Zor ama hedef icin hisleri bazen perdelemek lazim. Acinizi yasayin ama derse oturunca bir kenara koyun.

Haklısınız. Biraz zamana ihtiyacım var sadece. Hayırlısıyla atlatıcaz 2 mizde. Bu sınav dediğiniz gibi bu ruh halini kaldıracak bir sınav değil malesef sadece ona adapte olmam lazım. Madem sevmeyi bildik acısınıda yaşamayı bilicez. Çok teşekkürler yorumunuz için.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.