Şimdi Ara

Kız arkadaşımdan soğudumu hissediyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, ben 31 yaşındayım ve 26 yaşında bir kız arkadaşım var. 1 buçuk yıldır beraberiz ve aşamadığımız bazı problemler var. Tartışmalarımızda bende o da hiç sakin kalamıyoruz. Susmayı bilmiyoruz. Kendisi yeri geldiğinde benim telefonumu didik didik ediyor. Kendi telefonundaki whatsapp konuşmalarına kadar siliyor hep. Çok takılmıyordum bugune kadar ama telefonumu alıp genellikle kurcalaması artık canımı sıktı ve ağzımdan sen bana güvenmiyor musun da telefonu hep eline alıp kurcalıyorsun dedim. O kadar kurcaladın birşey bulabildin mi bugune kadar bari dedim. O da al sende benimkini kurcala dedi. Her birşeyini siliyorsun neyi kurcalayacağım dedim. Senin şüphen mi var diyince bende sinirle evet var dedim. Silmenin mantıklı bir yönünü göremiyorum dedim. Buradan tartışma çıktı ve bayağı alevlendi. Bende evden kovdum. Bu yaştan sonra kavga gürültü çekmek istemiyorum diyip. Sonra salim kafa ile düşününce sık sık kavga ettigimizin farkına vardım. Gece arayıp durdu ve sinirli oldugum için acmadim. Sabah konuşuruz diye de mesaj attım. Zorda olsa uyudum. Telefona baktım mesaj vardı. Bu iş bitti iki dünya bir araya gelse yüzünü bile görmek istemiyorum yazmış. Hiç cevap yazmadım. İş yerime geçtim. Saatlerce arayıp sormayınca bu aramaya başladı. Açtım. Sen beni hiç mi merak etmiyorsun da falan falan diye saydırmaya başladı. Bende çalışmam lazım iş yerindeyim diyip kapattım. Sonra fark ettim ki ben kıza karşı bugün farklıyım. O kalbimdeki sıcaklık yok. Hiç elim telefona gitmedi. Kız akşama doğru tekrar aradı. Görüşelim dedi. Tamam dedim görüştük. Kız ağzını açmadan bu ilişkiyi bitirelim dedim. Üstünden günler geçti ne bir aşk acısı ne bir kalp ağrısı ne de başka birşey hissediyorum. Arayıp duruyor arada açmıyorum. Mesajlarına dönmüyorum. Sizce de soğumuş olabilir miyim ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kız senin üzerine çok düştüğü için heyecanı kaçmış ilerleyen zamanlarda ararsın hocam yokluğunu sonra bu da geçer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donem donem karsi tarafa ilgisiz olman normal ama bu telefon karistirma mevzusu felan cok sacma. Sirf bu yuzden bile iliskiyi sonlandirmalisin derim. Bana gore iliskinin temeli güvendir. Oda sizde yok gibi

• Yapma hocam kolay değil bı hayat arkadaşı bulup anlaşmak.ufak tefek olcak sorunlar cok saçma şeyler üzerinde tartışmışsiniz.eger kafana takılan bişey varsa sen büyüksün otur anlat.bu tarz ayrılıklar ara vermeler sanada karşındakine de iliskinede zarar verir.bunlar asılabilir şeyler tabiki başka şeylerde yoksa.hayirlisi hocam hakkinda

• Şükürler olsun bugün biri adına utanmadık.
    Eğer anlattığınız gibi yaptıysanız helal olsun boşverin hayırlısı bu işler.
  • valla helal olsun olması gerektiği gibi bitmiş,
    kızın kapısında köpek olmak yerine adam gibi bir duruş sergilenmiş,
    demekki bu ilişkide karşı taraf daha fazla seviyormuş
    kız sana zarf atmış ama kendi kazdığı kuyuya düşmüş
  • Uzun sureli 2 iliskim var biri 8 yil olucak diger 4. Yil olcak 1 defa bile ne ben nede onlar telefonuma bakmistir. Bence ayip birsey.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence ısınmışsın hocam bir yastıkta kocayın
  • Telefondan mesaj silmek zaten başlı başına güven sarsıcı bir olay. İyi yapmışsın bence hayırlısı olsun. Daha ileride farklı olaylar yaşamamak için en iyisi olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: VolcanoPower

Uzun sureli 2 iliskim var biri 8 yil olucak diger 4. Yil olcak 1 defa bile ne ben nede onlar telefonuma bakmistir. Bence ayip birsey.
    Hiç yakalanmadınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Hiç yakalanmadınız mı?

Alıntıları Göster
    Hayir onlari tanistirdim. Ben dürüst bir insanim asla yalan olmaz. Mesela ben bir insani sevmiyeyim karsima alir konusurum onu sevmedigimi soylerim. Cok arkadasima bunu yaptim.

• quote:

Hayir onlari tanistirdim. Ben dürüst bir insanim asla yalan olmaz. Mesela ben bir insani sevmiyeyim karsima alir konusurum onu sevmedigimi soylerim. Cok arkadasima bunu yaptim.

Alıntıları Göster
    Benim kafam karıştı birini diğerine kız arkadaşım diye mi tanıştırdınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Benim kafam karıştı birini diğerine kız arkadaşım diye mi tanıştırdınız?

Alıntıları Göster
    Hayir yeni kocam diye tanistirdim

• quote:

Hayir yeni kocam diye tanistirdim

Alıntıları Göster
    Doğrudur saygı duyarım

• Birleşmeme kararı aldım ve içim çok rahat. Teşekkür ederim yorumlarınız için. Görenlere de nacizane tavsiyem asla geri adım atmayın.

• Ben arada veriyorum telefonu eline o kadar. Sakladığım bişey se yok. Herkesin kendi özeli var diyorum, instagram şifremi de istedi vermedim. Bu sebepten çok tartıştık.

Ayrılıyorum falan tamamen yalan hocam. Sonra dönüp arıyorlar. İnan herkes aynı şeyi yaşıyor seninle.

• Hocam öncelikle doğru kararlar almışsınız içiniz rahat olsun, hani bir deyim vardır "kişi kendinden bilir işi" diye. Bu deyim sizin ilişkinizdeki kırılmayı ortaya çıkarmış, sevgiliniz kendi karakterinden yada yaptıklarından dolayı size karşı da güvensiz davranıyor. Kesin konuşmak istemiyorum, fakat sevgilinizin muhtemelen flörtöz konuşmalar yaptığı birileri vardı.

Bir ilişkide güven zaten ucundan kıyısından sorgulandığı anda, insana kötü bir huzursuzluk ve soğuma hissi verir. Asla tamir edilemez asla eskisi gibi olmaz. Muhtemelen sizinde içten içe yaşadığınız huzursuzluk, biraz ayrı kalınca tamamen su üstüne çıkmış.

Sevgililik böyle bir olay değil zaten hocam, kavga gürültü olur fakat bu insanın hayatını etkileyecek boyutlara geldiğinde size yük olur, birde üstüne güven problemi vs...Siz hayatınızı daha keyifli hale getirsin diye birisiyle birlikte olursunuz :) En güzeli hocam, bırakın o da kendine layık olanı bulsun. Anladığım kadarıyla siz uyumlu birisiniz, bu kadın sizin yanınızda rahatlığı bulmuş o sebeple gitmekte istemez, anca blöf ve o blöfü yerseniz sizi daha hor kullanır.

Önünüze odaklanın, emin olun daha iyi birileri çıkacaktır karşınıza...

• Sorun ufak tefek falan değil. Ayrılmak isteyen kız mantıklı bir sebep arar, kavga etmenizi de bu sebep olarak öne sürerek ayrılacak senden. Sevginin oldugu yerde tahammül diye bir şey olmaz, birbirinize tahammül etmek vs zorunda kalıyosanız problem vardır. Erkekler genelde bu konuda mülayimdir, ki kızın mesajlarını silmesi ama seni habire kontrol etmesi nasıl bir sinsi olduğu konusunda az çok ipucu veriyor. Kızın ya kafasında başka birisi var ya da senden soğumuş. Yolla gitsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenimDiyenErkek

Sorun ufak tefek falan değil. Ayrılmak isteyen kız mantıklı bir sebep arar, kavga etmenizi de bu sebep olarak öne sürerek ayrılacak senden. Sevginin oldugu yerde tahammül diye bir şey olmaz, birbirinize tahammül etmek vs zorunda kalıyosanız problem vardır. Erkekler genelde bu konuda mülayimdir, ki kızın mesajlarını silmesi ama seni habire kontrol etmesi nasıl bir sinsi olduğu konusunda az çok ipucu veriyor. Kızın ya kafasında başka birisi var ya da senden soğumuş. Yolla gitsin.
    Yorumun için teşekkür ederim. Ayrılalım sözü benim ağzımdan çıktı ve üstünden günler geçmesine rağmen arıyor. Başkası oldugunu düşünmüyorum öyle birşeye kalkışamaz çünkü. Ama sergilemiş olduğu hareketle kend kaybetti.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.