Şimdi Ara

Kız arkadaşımdan soğudumu hissediyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
3.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Hocam öncelikle doğru kararlar almışsınız içiniz rahat olsun, hani bir deyim vardır "kişi kendinden bilir işi" diye. Bu deyim sizin ilişkinizdeki kırılmayı ortaya çıkarmış, sevgiliniz kendi karakterinden yada yaptıklarından dolayı size karşı da güvensiz davranıyor. Kesin konuşmak istemiyorum, fakat sevgilinizin muhtemelen flörtöz konuşmalar yaptığı birileri vardı.

Bir ilişkide güven zaten ucundan kıyısından sorgulandığı anda, insana kötü bir huzursuzluk ve soğuma hissi verir. Asla tamir edilemez asla eskisi gibi olmaz. Muhtemelen sizinde içten içe yaşadığınız huzursuzluk, biraz ayrı kalınca tamamen su üstüne çıkmış.

Sevgililik böyle bir olay değil zaten hocam, kavga gürültü olur fakat bu insanın hayatını etkileyecek boyutlara geldiğinde size yük olur, birde üstüne güven problemi vs...Siz hayatınızı daha keyifli hale getirsin diye birisiyle birlikte olursunuz :) En güzeli hocam, bırakın o da kendine layık olanı bulsun. Anladığım kadarıyla siz uyumlu birisiniz, bu kadın sizin yanınızda rahatlığı bulmuş o sebeple gitmekte istemez, anca blöf ve o blöfü yerseniz sizi daha hor kullanır.

Önünüze odaklanın, emin olun daha iyi birileri çıkacaktır karşınıza...
    Hocam uyumlu bir karakterim vardır. Güleçimdir. Birden bıçak gibi kesildi içimdeki hisler. Bende bir kimsenin arkasından koşma gibi bir karakter yok. Bu huyum bugune kadar hiç pişman etmedi beni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Grayscale G kullanıcısına yanıt
    Hocam o hissi yaşadıktan sonra zaten eskisi gibi bakamazsın sevgiline, hani bir araya gelseniz bu sefer her şeyine mantık çerçevesinde bakıp sorgulayacaksın daha çok soğursun :) ben bu kadına nasıl dayandım, bu kadınla ne işim var sorusunu daha çok sorarsın. Boşver artık arkana bakma, güzel hatıralarla andığın bir tecrüben olarak kalsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az bile yapmışsın

• Hangi kız arkadaşından soğudun söyle bizde soğuyalım o kız arkadaşından

Başkaları olmadığından değil başkalarını daha kadroya almadığına olabilir hocam.

• Haftalar önce açmıştım konuyu. Merak eden arkadaşlara söyleyeyim arayıp soruyor konuşuyoruz ama ben ona her konuşmamda içinde umut beslememesi gerektiğini bu işin artık olmayacağını söylüyorum ve içimde çok rahat. Kötü birisiydi diyemem ama bazı şeyler içinde doğru bildiğimden vazgeçip taviz veremem.

• Son durum nedir hocam merak ettim aradan 7 ay geçmiş
  • 2 olgun ve medeni insan güzel güzel konusup anlasabilir.bu hareketler çocukça geldi bana.
    Ben kendimden örnek verim 2 iliskimde 5 sene üstüdür ve bir gün telefonlarina bakmamisimdir ve onlarda benim telefonuma bakmamislardir. 2 yarafta merak ediyor ama yapmadik. Isin guven boyutunda sunu soyleyebilirim ki aldatmak isteyen adam havada karada aldatir sadece mesajdan nem kapmak sacma. buna kimse engel olamaz.

Dipnot: 30 yasindan sonra insan saygisizlik ve asiri hareketi kaldiramiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 25 Nisan 2020; 19:27:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Son durum nedir hocam merak ettim aradan 7 ay geçmiş
    Birleşmedim kardeşim. Çok özür diledi ama nedense içimden gelmedi birşey yapmak.

• Bence baştan o otoriteyi sağlayıp baktırmasaydın. Ben hayatta baktırmam mesela telefonuma çok sadığımdır, dürüstümdür işim olmaz öyle başka kızla falan ama telefona baktırmam abi. Arkadaşlarımla ailemle özel konuşmalarım geyiklerim olabilir göstermek zorunda mıyım ? Her insanın özel bir alanı vardır 2. bir kişinin bilmemesi görmemesi gereken.

Sen en güzelini yapmışsın boşver yüz verme bitir ilişkiyi. Soğuduysan yürümez zaten bir de kız dengesiz davranışlar sergilemiş.
    Hocam sen başkasıyla evlensen bile o kız sana arada mesaj atar buluşmak bile ister ben bu tarz kişilere çok rastladım. O zaman kalitesizliği perçinlenecek.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.