Şimdi Ara

Kız benden hoşlandığın söyledi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bugün sizlere başımdan geçen bir olayı anlatmak isterim bugün okulda arkadaşlarla oturup muhabbet ediyorduk sınıfın en çok bilgisayarlardan anlayan kişisi ben olduğum için bana sordu bilgisayarım açılmıyor napıyım kız da maşallah kütür kütürdedim format atalım marka logosu geliyorsa evlerine gittik o da dediki tavırların çok hoşuma gidiyo bende seni seviyorum dediğimde içerden mercan dede çıktı ver beni bastonuylo kovalamaya başladı apartmandan zor kaçtım bime girdim peçete almak için terlemiştim bim kasiyeri moon walk yaparak yanıma geldi ve balgam attı sonra zebaniye dönüşüp beni zindana attıbeyler taktik verin 1tık çekiyor internet ne yapam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GayrimeşruDanışmanıÖzgür -- 14 Şubat 2017; 18:43:29 >

• Okumayin 1 tik ceken internet.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumadim hayirli olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu zebani olayı birkaç sene önce vardı buralarda hatırladığım kadarıyla, hala devam devam ediyor mu

• Kalitesiz csb blok gerektirir.

• Dostum bak şimdi CSB yazıyorsun okay ama bu işin raconu çaktırmamak. Az uzat konuyu ciddi ciddi tam en pik noktaya geldimi olaylar saçmalamaya başlasın. Daha gelişir gelişir.
  • okumadım para verseler okuram

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana ablam dedi
    12 yıl önce açıldı
    Kıza hoşlandığını belli etme
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1. satırı okuduktan sonra ilk mesajı gördüm ve okumadım.

• Yeni başladığın belli oluyor. Üye olduğum günden beri cesb yazan biri olarak yanlışlarını sayayım.

Okuldan eve ışınlandınız.

Betimleme sıfır

Csbyi csb yapan pragraftır. burada sadece bir tane. Uzun yazıp hemen mercen dede kayar yazı gibi geçip gidecek malum sahnede.

Sonu zebani ile bitmeyecek. Eski üyeler keriz değil. OKUYUCU SAKSI YERİNE KOYUYORSUN! BİZ SAKSI DEĞİLİZ!

Özensiz yazılmış

Bir tane NOKTALAMA İŞARETİ YOK Yav kardeş olmadı paragrafların sonuna bir tanecik nokta atıver

Zebani expert forum üylerü tarafından fark edilir o yüzden zebaniyi saklamalısın. Zibüş gibi

Kısaca vasat ötesi. Leş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.