Şimdi Ara

Kıza hoşlandığını belli etme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
7.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıktada belirttiğim gibi bir kıza hoşlandığımızı nasıl belli ederiz git söyle demeyin olmaz.

• İltifat et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: digerkisi

İltifat et.

Hocam whatsaapda felan konuşuyoruz iltifat ediyorum ama şimdiye kadar anlamış olması gerekirdi eğer işe yarasaydı ama hala aynı değişme yok soğuk davranıyor.
  • Heart Of Tarasque kullanıcısına yanıt
    Dostum yanlış anlama ama senden hoşlanmıyo olabilir. Davranışlarını iyice belli et tepki vermiyosa konuşmayı kes bana kalırsa. Tabi daha iyi ilişki uzmanları var forumda gelirler şimdi
  • Hoşlandığı ve yapmayı sevdiği şeyleri sor yada buna benzer soruları veya da onu mesajlarınla bunalt senin niyetini anlayacaktır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Çok büyük bir ihtimalle anlamıştır fakat anlamamış gibi davranıyordur (salağa yatıyordur) yani sizden hoşlanmıyordur maalesef .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delicanv

Hoşlandığı ve yapmayı sevdiği şeyleri sor yada buna benzer soruları veya da onu mesajlarınla bunalt senin niyetini anlayacaktır

Hocam geçen gün onun için en özel şarkıyı paylaştı benle telefonda samimiyiz gerçek hayatta soğuk neden acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Whatsapptan konuşarak bir yere varamazsın varsan da pek sağlıklı olmaz.

Hocam benzerini yaşadım bu işler whatsappla filan olmaz orada iyi konuşursun çünkü rahatsın ama normalde seninle konuşmuyorsa belki seni kırmak istemediğinden telefonla konuşuyordur eğer hoşlansaydı o da seninle konuşmak ister gelip sorular filan sorar önemli olan yüz yüze iken durum böyleyse uğraştığın zamanına yazık
  • Hersey olabilir sen hoslandigini az az yavas yavas belli et.
    İltifati 1-2 ettiysen kes devam etme geri donus gelene kadar. Gelmezse de gelmez artik

• Kızın belkide hoşlandığı başka biri vardır bundan soğuk davranıyo olabilir de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim bu işler yüz yüze olmalı.
    Kızlar cesur ve korkusuz, onu koruyabilecek birini isterler.
    Ona güvenini hissettir.
    Yüz yüze konuşma fırsatı yakalar isen çok iyi olabilir.
    Ayrıca şu anda şunu yaz.
    +Ya kusura bakma da müsait isen bir şey sorabilir miyim?
    -Evet
    + Benim arkadaşım sevgilisi ile sinemaya gidecekmiş. Ama maalesef kızın işi çıkmış/ akrabalarından biri vefat etmiş vs.
    Arkadaş da biletleri bana verdi.Değer verdiğin biri ile git dedi.Ona söz verdim.
    Sana değer veriyorum ve eğer müsait isen xxx günü xxx saatte xx meydanındaki xxx kafede buluşalım.
    Ne dersin?
    (Tabi bunu yazmadan önce Bi araştırma yap.Hangi film var saat kaçta seansı vs.Araştır.Yanına iyi bi miktar para al.Zaten mısırlar çok yüksek Bi meblağa satılıyor.)
    Evet derse senindir.
    Yok olmaz o ozaman işim var.vs kısacası bahane üretirse hiç senin olmamıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartOfBonnie -- 23 Şubat 2015; 22:49:04 >

• O bakışlarından bile anlar zaten sen merak etme. Eğer anladığı halde soğuk davranıyorsa senden hoşlanmamıştır konuşmayı kesebilirsin.

• +1 sana karşı bir şeyler hissetseydi iltifatlarına karşı tepkiler verirdi ancak görmezden gelerek bir süre sonra sıkılıp böyle şeyleri kesmeni bekliyor bir bakıma ölü taklidi. Görüşüm bu daha deneyimliler var tabii.

• Birden bire ona mesaj atmayı felan kes, eğer içinden "bu artık niye mesaj atmıyor" diyipte sana mesaj atıyosa senden hoşlanıyor olabilir veya seni kaybetmek istemiyordur.
  • Belli etmeyeceksin

• Git söyle zaten "sie" diycek. Ben demiyorum, istatistikler diyo hacı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

Kardeşim bu işler yüz yüze olmalı.
    Kızlar cesur ve korkusuz, onu koruyabilecek birini isterler.
    Ona güvenini hissettir.
    Yüz yüze konuşma fırsatı yakalar isen çok iyi olabilir.
    Ayrıca şu anda şunu yaz.
    +Ya kusura bakma da müsait isen bir şey sorabilir miyim?
    -Evet
    + Benim arkadaşım sevgilisi ile sinemaya gidecekmiş. Ama maalesef kızın işi çıkmış/ akrabalarından biri vefat etmiş vs.
    Arkadaş da biletleri bana verdi.Değer verdiğin biri ile git dedi.Ona söz verdim.
    Sana değer veriyorum ve eğer müsait isen xxx günü xxx saatte xx meydanındaki xxx kafede buluşalım.
    Ne dersin?
    (Tabi bunu yazmadan önce Bi araştırma yap.Hangi film var saat kaçta seansı vs.Araştır.Yanına iyi bi miktar para al.Zaten mısırlar çok yüksek Bi meblağa satılıyor.)
    Evet derse senindir.
    Yok olmaz o ozaman işim var.vs kısacası bahane üretirse hiç senin olmamıştır.

Hocam zaten kıza sahlep sözüm var götürsemmi kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

Birden bire ona mesaj atmayı felan kes, eğer içinden "bu artık niye mesaj atmıyor" diyipte sana mesaj atıyosa senden hoşlanıyor olabilir veya seni kaybetmek istemiyordur.

Hocam konuştuğu birisi daha var tahminime göre o çocukla sürekli film dizi konusuyor böyle düşünüyorum çünkü ne zaman konuşurlarken yanlarına gitsem game of thrones veya baska bir diziden bahsediyorlar bende yanlarına gitmiyorum.
  • up
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.