Şimdi Ara

Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
271
Cevap
2
Favori
19.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler çoğu kişi para diyor ancak parayla bence bir ilgisi yok bendede para var ama hiçbir artısını görmedim sonuçta uzaktan alnınızda paralı yazmıyo onun dışında espri yeteneğimde kendimce var tip deseniz oda yok değil ama ne yazıkki düzenli ilişkim olmuyor gerçi benim bir eksi yönüm var 1 kızda 1 kere şansımı denerim olmadıysa hemen başka bir tane.. bana göre kızlar asla aşkından vazgeçmeyen kişileri seçiyolar bunun örneği çok çevremde arkadaşım sevdiği kıza 3 kez teklif etti hepsini reddetti sonunda kabul etti şimdi kızda aşık baya mutlular sizce işin sırrı ne peki ?

• İyi bir birlktelik icin (kisa ama hersey dahil)

para,tip,cene

cddi bir iliski icin kismet kader sans
  • Ağır başlı. ()
  • değişiyo abi ya kızına göre.kaşarına göre değişiyo babacanına göre değişiyo hanımağasına göre değişiyo cicişine görede değişiyo.belli olmaz genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

değişiyo abi ya kızına göre.kaşarına göre değişiyo babacanına göre değişiyo hanımağasına göre değişiyo cicişine görede değişiyo.belli olmaz genelde

genel olarak onlarında kafalarında belirlediği bir tip vardır bence ama para bence bazılarına göre önemli değil özellikle lise çağındakiler pek paraya bakmıyo..
  • Uzun boylu
  • Kıza senden hoşlanıyorum ama sen hayatımda olmasan da şeyimde değil mesajını verebilen erkeklerden hoşlanıyorlar bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızına göre değişio lan.
  • kızlar apaçilerde
  • Valla bu gün yolda giderken iddaa bayisine tam bir apaçi birisini gördüm. Yanında da güzel ve hoş bir kız vardı. Kıza tip tip baktım. Üzülerek ama baktım :) Abi anlamıyorum nasıl o tiplerle çıkıyorlar anlamadım gitti. Serserilerden bu kadar mı haz alıyorlar ya..

Ayrıyetten bu kişiden kişiyede değişiyor. Fikirleri ögreniceksin sonra sen karar vericeksin. Ha tamam uyuyor yada uymuyor gibi..
  • Çene,tipe,paraya,çevreye vs.. vs...

quote:

Orijinalden alıntı: rnk.

Kızına göre değişio lan.

• Bak.. kendi tecrübelerimi paylaşim..

Altinda araban
    Cebinde yüklüce paran
    Üstünde marka giyim-kuşam
    Birazda çene çaliştirman

sana hayal edemicegin kizlari kolunun altina almana yarar.. Ben ki görmedim şu ana kadar bi kizla sohbet ettikten sonra yok canim olmaz diyen..

Para herşeydir.. Aşk maşk bu zamanda yalan masallarda vardi o..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 8 Haziran 2010; 6:01:31 >
  • Akla ve mantığa göre kadınlar kızlar kudretli erkeklerden hoşlanırlar. Ama gerçektende bu apaçilerle çıkanları görünce beynim ve bütün mantık kurallarım alt üst oluyor.
  • Kızın yaşına göre değişir.
  • Ağzın laf yapacak, biraz sosyal olacaksın ve uğraştığın bir hobin olacak.. Para önemli değil aç olma yeter..
  • Napolyon boşuna söylememiş " Para, para , para " adam resmen ileriyi çok güzel görmüş.
  • karakterlisini bulamadıktan sonra, hiç bir değeri yok...
  • Lise:Tip+Kızlarla düzgün bir diyaloğun varsa yani çenenin kuvvetli olmasına da pek gerek yok tip olduktan sonra

Lise Sonrası:Ne yazıkki para
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Lise:Tip+Kızlarla düzgün bir diyaloğun varsa yani çenenin kuvvetli olmasına da pek gerek yok tip olduktan sonra

Lise Sonrası:Ne yazıkki para

adam liseli beyler
  • ERKEKLER ÖKÜZ OLMAZSA KIZLAR GELİR
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.