Şimdi Ara

Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
271
Cevap
2
Favori
19.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hayalkıyısı

çok kız arkadaşım oldu. ben istemediğim sürece benden ayrılamadılar. sözünü geçireceksin arkadaş. şuan bi sevgilim var mutluyuz. beni asla bırakamaz.

Usta ben bu uğurda 30 kilo verdim Kılığıma kıyafetime de çok dikkat ediyorum artık (eskiden meczup gibi eşofmanla gezerdim ) daha önce hiç dışarı çıkıp bi kafeye oturmuşluğumda yoktu daha önceden, şimdi haftanın 3 günü dışardayım ancak bu işlerin nasıl olduğunu bilmiyorum Yani görüp beğendiğim kızın direk numarasını mı istiycem, yoksa arkadaş ortamından mı ayarlamaya çalışcam??? nasıl oluyo bi yol yordam gösterin

• 'Birleşmiş dudaklar hava geçmiyor aradan, öpülmeyecek hatun yok sen haber ver paradan'
  • Lisedeysen okulda popüler ol yeter
  • paranın yüzü sıcaktır
     Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor?

Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor?

• Kardeşim önce tip,biraz çevren olacak,kızla yaşam şartlarında kısmen aynı olacak(kültürde dahil),konuşmanda iyiyse muhabbetin falan haa birde paranda varsa cebinde ohoo bütün kızlar kapında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Bak.. kendi tecrübelerimi paylaşim..

Altinda araban
    Cebinde yüklüce paran
    Üstünde marka giyim-kuşam
    Birazda çene çaliştirman

sana hayal edemicegin kizlari kolunun altina almana yarar.. Ben ki görmedim şu ana kadar bi kizla sohbet ettikten sonra yok canim olmaz diyen..

Para herşeydir.. Aşk maşk bu zamanda yalan masallarda vardi o..

+1903
  • cene cene cene
  • tip filan hikaye cenede oyle sadece para ,zaten kızın seni zengin sanmasının bir suru yolu var tabi eger zenginsen
  • bence hiç bir şeye göre değil kızlar alttan su kaynatmaya başlayınca önünde kim varsa alıyor geçiyor doğru zamanda doğru yer de olmak ile ilgili
  • dayı abartmayın paraya bakan kızda olurda o kaşar olur onla bunla yatan olur benım mesela tipim yerınde herhalde fotografım var profilimde çogu kız sevıyor ama benim gözüm esradan başkasını gormuyo yakındada hayat offline olur herhalde barışamıyorum bi türlü
  • en iyisi bir kızdan cevap almak
  • Düşünürsen kimseye göre para değil, özellikle bana göre parayla hiç alakası yoktu bu işlerin..
    Ama şu var ki;

-Tip vs diyorsun, paraya bakar biraz..
    -Kıyafet çeki düzen marka diyorsun, paraya bakar
    -Sosyal olmak, eğlenmek diyorsun, paraya bakar.
    -İnsanın kendine güveni bile, gördüğüm kadarıyla paraya bakıyor çoğunlukla.
    -Karizma, çevre, sosyallik vs.. Nedense genelde parasal yönden güçlü olanlarda..

Ben de kızıyordum böyle konular açıldığında '' para para diye '' sayıklayanlara.. Ama düşününce
    iş öyle olşmuyor, çevreye bakınca aslında ne önemli şeymiş bu para diyebiliyorsun işte..
    İstisnalar kaideyi bozmuyor..
  • Ne parası abı ya paraya bakan kız kaşardır..

Biraz yakışıklı olun üstünüze başınıza bişey alıcak paranız olsun konuşmasını bilin bak bakalım neoluyor

Çirkin adamlar kendilerini avutmak için böyle bır bahane bulmuş.

Parayla kaldıracagınız beraber olacagınız insandan ne hayır gelir..

haaa asıl mesele şudur yeğen bu faktöru bılmıyorum yazılanları tam okumadım biri yazmışmı; Şans
  • Para pul diyenler kendilerini kandırıyorlar söyleyeyim. Yok öyle bir şey, çıkın bi milleti izleyin, otobüslere minibüslere binin. Her yanında sevgilisi olanın katır yüküyle parası, altında arabası mı var ? Kedi ciğer yapmayın şu meseleyi bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

Para pul diyenler kendilerini kandırıyorlar söyleyeyim. Yok öyle bir şey, çıkın bi milleti izleyin, otobüslere minibüslere binin. Her yanında sevgilisi olanın katır yüküyle parası, altında arabası mı var ? Kedi ciğer yapmayın şu meseleyi bu kadar.

Katılıyorum. Bir bayan olarak yorum yapayım; para vs bunlar kesinlikle boş şeyler. İnsanoğlu kadın-erkek farketmez, kendisinde olmayanı arar genelde. Para gelir ve gider; üstelik bu devirde kadını erkeği herkes bir miktar para kazanabiliyor ki kazanmak zorunda. Ben gidip de birini sadece parası var diye kesinlikle istemem... Çene demişler, bir sürü arkadaşım var, çoğu da erkek. Çok güzel muhabbetim, dostluklarım var. Bana daha ötesi lazım; anlayış, dürüstlük, kibarlık, ilgi... Bunlar varsa o erkek bir anda çekici olur benim için. Tip elbette ilk planda önemli gibi ama çok yakışıklı olup da bana ilgi göstermeyen, kaba bir adam hiç ilgilendirmez beni.

Bir arkadaşımın arabası olmayan erkekle çıkmayacağını iddia ettiğini duydum, ama gelin görün ki o arkadaşım hiç bekar kalmayan bir tip. Bense yanında gerçekten sevdiğin biri olduktan sonra heryere yürüyerek bile gitmeye razı olduğunu söyleyen biriyim. Ama erkeklere maddi şeyleri sağlamak her zaman daha kolay geldiği için bu kısır döngü böyle sürüp gidecektir. Hiç kimse şikayet etmesin. Türkiye'de bir kız arkadaş edinmek istiyorsanız ne yazık ki para yeterli, çünkü kızların geneli böyle. İstisnalar kaideyi bozmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Para pul diyenler kendilerini kandırıyorlar söyleyeyim. Yok öyle bir şey, çıkın bi milleti izleyin, otobüslere minibüslere binin. Her yanında sevgilisi olanın katır yüküyle parası, altında arabası mı var ? Kedi ciğer yapmayın şu meseleyi bu kadar.

Katılıyorum. Bir bayan olarak yorum yapayım; para vs bunlar kesinlikle boş şeyler. İnsanoğlu kadın-erkek farketmez, kendisinde olmayanı arar genelde. Para gelir ve gider; üstelik bu devirde kadını erkeği herkes bir miktar para kazanabiliyor ki kazanmak zorunda. Ben gidip de birini sadece parası var diye kesinlikle istemem... Çene demişler, bir sürü arkadaşım var, çoğu da erkek. Çok güzel muhabbetim, dostluklarım var. Bana daha ötesi lazım; anlayış, dürüstlük, kibarlık, ilgi... Bunlar varsa o erkek bir anda çekici olur benim için. Tip elbette ilk planda önemli gibi ama çok yakışıklı olup da bana ilgi göstermeyen, kaba bir adam hiç ilgilendirmez beni.

Bir arkadaşımın arabası olmayan erkekle çıkmayacağını iddia ettiğini duydum, ama gelin görün ki o arkadaşım hiç bekar kalmayan bir tip. Bense yanında gerçekten sevdiğin biri olduktan sonra heryere yürüyerek bile gitmeye razı olduğunu söyleyen biriyim. Ama erkeklere maddi şeyleri sağlamak her zaman daha kolay geldiği için bu kısır döngü böyle sürüp gidecektir. Hiç kimse şikayet etmesin. Türkiye'de bir kız arkadaş edinmek istiyorsanız ne yazık ki para yeterli, çünkü kızların geneli böyle. İstisnalar kaideyi bozmuyor.

Şaka gibisin yaa... her kız böyle söylüyo sağda solda sokakta yok erkekte karakter ararım kişilik ararım vs. ama uygulamaya gelince takıldığınız çıktığınız tipleri de görüyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 8 Haziran 2010; 12:09:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

bence hiç bir şeye göre değil kızlar alttan su kaynatmaya başlayınca önünde kim varsa alıyor geçiyor doğru zamanda doğru yer de olmak ile ilgili

Hahaha süper yorum... kızlar evlenme yaşları geldiklerinde doğru erkeği bulmayı çok ço kiyi biliyolar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 8 Haziran 2010; 12:17:24 >
  • Ağır başlılık
    Uzun boy
    Hızlı olma
  • Bazı kız vardır motokuzidir paraya bakar.
    Bazısı duygusaldır duygusal arar. Kimi komik sever kimi ağzı laf yapanı kimi ağırbaşlı olanı. Biri birini tutmaz. Kimi geniş görüşlü ister kimi herşeye hayır diyecek erkek.
    Sonuç olarak senle çıkar iyi davranırsın iyi olursun ama o başka türlü ister.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Şaka gibisin yaa... her kız böyle söylüyo sağda solda sokakta yok erkekte karakter ararım kişilik ararım vs. ama uygulamaya gelince takıldığınız çıktığınız tipleri de görüyoruz...

Genelleme yapmak ne kadar doğru bilemiyorum; yani hiç kimse bir değil. Yukarıda bahsettiğim özellikleri arayan bendenizin takıldığı çıktığı bir tip yok yani.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.