Şimdi Ara

Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
2
Favori
19.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cn.gates

quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

'Birleşmiş dudaklar hava geçmiyor aradan, öpülmeyecek hatun yok sen haber ver paradan'

Dağılabiliriz beyler

çaldım...orjinal bi söz...süpersin hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaLaSs
    Napolyon boşuna söylememiş " Para, para , para " adam resmen ileriyi çok güzel görmüş.

Evet beyler ne dedim ben :
    Para para para xD
  • kızların erkeklerden hoşlanması önemli, değil önemli olan onların hosuna ne gidiyor onu yapman
  • para olduktan sonra gerisi kolay
  • mesajım bulunsun

azgın günlerimde jartiyen giyip kendimi tecavüz etmekten bıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normal İnsan

mesajım bulunsun

azgın günlerimde jartiyen giyip kendimi tecavüz etmekten bıktım

• quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

dayı abartmayın paraya bakan kızda olurda o kaşar olur onla bunla yatan olur benım mesela tipim yerınde herhalde fotografım var profilimde çogu kız sevıyor ama benim gözüm esradan başkasını gormuyo yakındada hayat offline olur herhalde barışamıyorum bi türlü

profiline bakdım genç yakışıklılık akıyo yüzünden
  • Ben size bişey söyliyim mi para tip bunlar araç ama asıl mevzu dili olandan hoşlanırlar
  • para filen değil , çene ve özgüven olacak o kadar. elemanın sevgilisi varken , yedekteki kızı sevgilisi olmasını bilmesine rağmen f.ckbuddy olmaya ikna eden gördüm. ve bunlar parayla olmadı çene ile oldu.

ama manken gibi kızlar istiyorsanız para&araba&çene olacak. bu çok zorlu bir kombinasyon

ben üniversite sınavlarına hazırlanırken , kızlarada hazırlandım . 126 kilodan 100 kiloya düştüm (boy 1.90) . bakalım işe yarayacak mı ? bende merak ediyorum. artık çekinmek yok yakınlaşmak var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 20 Eylül 2010; 4:07:07 >

• herkesin anası, bacısı var herkes yazdıklarına dikkat etmeli yapacaklarına daha çok dikkat etmeli

başkalarının kapısını çalarken kendi kapımızında tokmakla çalınacağını bekleyebilmeliyiz..

Dürüstlük, her şeyden önce iyi niyet belirtisidir. paraya arabaya tav olacak kızı ne yapsın kendini bilen erkek..
  • Para yok. Mal mal kilometrelerce yol mu yürüyeceğiz? Ekonomik koşullar hayat tarzına yön veriyor. Bunu kabul edin.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.