Şimdi Ara

Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
271
Cevap
2
Favori
19.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: buzin

quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild
    @bu arada buzin senin aradığın erkek tipi özellikleri neymiş merak ettim ??

bunu bulayım hemen evlenicem
    hayal gücünü çok geniş olsun,
    ben saçma sapan hayaller kurarken bana eşlik edebilsin,
    çok hareketli olsun bitmeyen enerjisi olsun ben de öyleyim çünkü birlikte yorulmadan yaşayalım,
    saçma sapan rekor denemeleri yapıp eğlenelim,
    her harekette mantık ya da sebep aramasın,
    birşeyi öylesine ve bir iyiliği de karşılıksız yapmanın verdiği keyfin bilincinde olsun,
    herşeyden sıkılsın ama benden sıkılmasın,
    değişime açık olsun, çok hızlı karar versin, bir saat düşünmesin, korkusuz olsun,
    bazen çok ciddi efendi bazen de çocuk gibi olsun,
    uyandırınca kızmasın, azıcık da mızmız olsun, bi yeri ağrıyınca falan benden ilgi beklesin,
    en önemlisi asla küsmesin, ben hiç küsmem çünkü, en sevmediğim şeydir, kızsın bağırsın falan 2dk sonra hiçbişey olmamış gibi devam edelim..
    bi de çok çalışmasın, eve geç gelmesin, iştahlı olsun, yemek seçmesin, yaptığım değişik yemek denemelerime ıyy bu ne ya önyargısıyla yaklaşmasın..

daha aklıma geldikçe eklerim

Boldladığım kısım hariç beni özetlemişsin, küsme nadir olur ama çok kırılırım çünkü sevdiğim insanı aşırı ciddiye alırım, her sözünden kendime pay çıkarmaya çalışırım ve her şakanın altında bi gerçeklik payı ararım. Hakkımda en ufak kötü düşünceye sahip olsun bütün yaşama sevincim yerle bir olur. Toparlanmam sevdiğim insanın hareketlerine bağlı olarak değişsede tahtaya çakılıp tekrar sökülen çivi misali iz kalır ve bi gün büyük patlama yaşayıp bütün geçmişi bir saniyede silebilirim. Sanırım buda kötü bir özellik olsa gerek.

Önemli Not: Yavşıyomuşum gibi algılanmasın.

• OOOOooooooo @buzin arkadaşım dikkat et kendine, çünkü herkes kendi şeklini senin elindeki alçı kabına uydurmayı hedefliyor 2dk özünüzü bozmayın lan ayıp be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 9 Haziran 2010; 22:12:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Boldladığım kısım hariç beni özetlemişsin, küsme nadir olur ama çok kırılırım çünkü sevdiğim insanı aşırı ciddiye alırım, her sözünden kendime pay çıkarmaya çalışırım ve her şakanın altında bi gerçeklik payı ararım. Hakkımda en ufak kötü düşünceye sahip olsun bütün yaşama sevincim yerle bir olur. Toparlanmam sevdiğim insanın hareketlerine bağlı olarak değişsede tahtaya çakılıp tekrar sökülen çivi misali iz kalır ve bi gün büyük patlama yaşayıp bütün geçmişi bir saniyede silebilirim. Sanırım buda kötü bir özellik olsa gerek.

ama bence bu kadar alıngan olma, çok üzülürsün yoksa, bunu genel anlamda söylüyorum, illa kız-erkek meselesi değil.. çevreme baktığımda alıngan insanlar hep sorun yaşıyor arkadaş ilişkilerinde ve az insan var çevrelerinde.
    bence insanların söyledikleri/düşündükleri o kadar önemli olmamalı, derin anlamlar aranmamalı, açıkça ne söylüyorsa o.
    bazen kızarlar bana; öküz olsa anlar falan diyorlar. ama yok işte ya imadan falan zerre kadar anlamıyorum, kimseyle problemim yok o yüzden

• ccc para ccc bu kadar basit:)
  • quote:

quote:

ama bence bu kadar alıngan olma, çok üzülürsün yoksa, bunu genel anlamda söylüyorum, illa kız-erkek meselesi değil.. çevreme baktığımda alıngan insanlar hep sorun yaşıyor arkadaş ilişkilerinde ve az insan var çevrelerinde.
    bence insanların söyledikleri/düşündükleri o kadar önemli olmamalı, derin anlamlar aranmamalı, açıkça ne söylüyorsa o.
    bazen kızarlar bana; öküz olsa anlar falan diyorlar. ama yok işte ya imadan falan zerre kadar anlamıyorum, kimseyle problemim yok o yüzden

"Sevdiğim insan" cümlesiyle kastım aşık olduğum, sevgilim olan kişi. Yoksa ben ailemi çok seviyorum arkadaşlarımıda; fakat ne derlerse desinler, ne yaparlarsa yapsınlar ben bildiğimi okurum,tınlamam. 1 gram üzüntü veya ailesine - dostlarına karşı çıkmışlığın vicdan azabı veya diğer duygusallıklarım yok.

• konu dagıldı, dersi bölmeyelim konuda genel olarak gördügüm inanç; PARA (fail in babası)
  • quote:

quote:

Acayip bir durum.Bayanlar genellikle dolaylı yoldan imalı konuşur sen açık açık konuşursan normal karşılanmaz şaşırmışlardır.

• zaten konudaki tek kız o o da bazen erkek ruhlu, bizden yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

zaten konudaki tek kız o o da bazen erkek ruhlu, bizden yani

bazen kısmı fazla olmuş ya aslında ilk başta konuya gelme amacım kızlarla ilgili bilgi almaktı, çok dertliyim, sınıftaki kızlar küstü bana, konuşmuyolar, ben de yediremiyorum kendime kuyruklarında dolanıp dertleri neyse öğrenip özür falan dilemeyi, aslında özür dilenecek bişey de yapmadım, ama galiba sorun da bişey yapmamam sanırım, offf kafam çok karışık

• yahu beyler kusura bakmayın ama iddia ediyorum bu her kız konusuna para lazım yazanların, para resmi falan koyanların yüzde doksanı bir kızla çıkmamışlardır. her şey para değildir, ama para da lazımdır, kızla ortak noktan yoksa veya konuşacak bir şeyiniz yoksa kızla aranda maalesef hiç bir şey olamaz(bazı kızlar sadece tipe veya paraya bakabilirler o ayrı). veya yüzüne bakılmayacak gibiysen istersen bill gatesin yeğeni ol yine hiç bir şey farketmez.
    bunun yanında para da önemlidir tabii ki. kızlar bizim gibi değil arada şımartılmak isterler, arada bir hep takıldığınız mekanlardan farklı lüks yerlere götürmelisiniz veya bazen de maddi değerli sürprizler de yapmalısınız. Stilinize de önem vermelisiniz tabii ki bunların hepsi az da olsa para gerektirir. ama yok altında bmw olsun benz olsun bütün kızlar sana gelir falan filan hikaye. tabii ki paralı olursan etrafında bir sürü seni yolmak isteyen, gösterip de vermeyen kızlar olur. ama seninle çıkmazlar eğer dediğim gibi ağzın laf yapmıyorsa.
    sonuç olarak eğer kızla ortak noktaların varsa aç kalmayacak kadar paran varsa ve eğer yüzüne bakılacak kadar tipin varsa o kızı bağlarsın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

zaten konudaki tek kız o o da bazen erkek ruhlu, bizden yani

bazen kısmı fazla olmuş ya aslında ilk başta konuya gelme amacım kızlarla ilgili bilgi almaktı, çok dertliyim, sınıftaki kızlar küstü bana, konuşmuyolar, ben de yediremiyorum kendime kuyruklarında dolanıp dertleri neyse öğrenip özür falan dilemeyi, aslında özür dilenecek bişey de yapmadım, ama galiba sorun da bişey yapmamam sanırım, offf kafam çok karışık

Büşra bunun için yeni bir başlık açarsan bir kaç tavsiyede bulunabilirim.. Ama sanırım arkadaşların seni yanlış anlamışlar o yüzden net bir tavır içindeler sana karşı..

• Para araba gerisi palavra. Kadınlar maddiyatçıdır sağlamcıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Para araba gerisi palavra. Kadınlar maddiyatçıdır sağlamcıdır.

ya dur diego allahını seversen sende ortalık zaten karışık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet YILDIRIM

quote:

Bunu hep yalanlar kadınlar ama durum budur arkadaşlar 27 senelik hayat deneyimi var bu sözlerde. Her daim kadınlar maddiyatın çok önemli olmadığını söylerler ama gidin bakın ne güzel hatunların yanında tipsiz kro adamlar vardır. Bir de kadınlar kro adam sever o yönleri de ilginçtir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diciotto -- 10 Haziran 2010; 4:03:46 >
  • quote:

quote:

quote:

Bunu hep yalanlar kadınlar ama durum budur arkadaşlar 27 senelik hayat deneyimi var bu sözlerde. Her daim kadınları maddiyatın çok önemli olmadığını söylerler ama gidin bakın ne güzel hatunların yanında tipsiz kro adamlar vardır. Bir de kadınlar kro adam sever o yönü de ilginçtir.

Nick 18 de kalmış usta

• quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

quote:

quote:

quote:

Bunu hep yalanlar kadınlar ama durum budur arkadaşlar 27 senelik hayat deneyimi var bu sözlerde. Her daim kadınları maddiyatın çok önemli olmadığını söylerler ama gidin bakın ne güzel hatunların yanında tipsiz kro adamlar vardır. Bir de kadınlar kro adam sever o yönü de ilginçtir.

Nick 18 de kalmış usta

O nick okula girdiğim zaman takılan bir nickti o zaman 18 yaşında idim onla alakalı.

• Kızlar aradıkları kriterlere sahip erkeğin,doğru zamanda karşılarına çıkmaları ile o erkekten hoşlanır.

Bu kriterler kızdan kıza değişmekle beraber başlıcaları;Kültür,saygı,eğitim,iletişim,anlayış,paylaşım,yaşam tarzı,empati,çekicilik,karizma ve en son para olarak sıralanabilir.

Filmlerde yada televizyonlarda gördüğünüz playgirllerin aksine standart bir hayat tarzına sahip hiç bir kız parası var diye bir erkeğin kollarına atlamaz.Erkeklerin aksine kızlar,çıktıkları erkeğin uzun süreli olarak hayatlarında kalmalarını,onu anlamalarını ve onunla bir şeyler paylaşabilmeyi isterler.

Ancak iş uzun sürelik ilişki zamanı dilimini geçip,evlenmeye gelince çoğu şey bir anda maddiyata dönüşebilir.
    İstemeye gidersiniz,ailesi ''Oğlumuz ne iş yapıyor acaba?''diye sorar.
    Tüm bu aşamalardan bir şekilde geçildikten sonra evlenilir ve bu sefer eşiniz; ''Hayatım para lazım.'' demeye başlar.
    O aşamayı da bir şekilde atlattıktan sonra çocuk dünyaya gelir ve büyür ; ''Baba para lazım.'' demeye başlar.

Evliliğe kadar yukarıdaki kriterler,evlendikten sonra para kriteri önemli rol oynar.

''Kıroyum ama para bende.'' kalıbına uygun erkeklerin yanında niye bizim ulaşamadığımızdan daha yüksekte olan bayanlar var diye soranlar olabilir.
    O bayanlar genelde o kalıptaki insanın parasını,yukarıdaki kriterlere uygun erkekler ile yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ME -- 10 Haziran 2010; 6:09:31 >

• bence kızlar şaklaban alağaz çocuklardan hoşlanır komik olcak espiri yapcak kızları güldürecek böyle olunca hoşlanırlar
  • VAN - TUUU - TRiiiii - FOROOOOO

Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor?
  • Ben kızların sadece ve sadece paraya baktığını düşünenlerden değilim fakat şu sözü de söylemeden edemeyeceğim.... çünkü gerçeklik payı aşırı fazla ve bunu hayatımızda sık sık görüyoruz...

BİR KADININ SİZE EŞLİK ETMESİ FİNANSAL GÜCÜNÜZE BAĞLIDIR....
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.