Şimdi Ara

Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
2
Favori
19.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • [font="Arial"]bi bayan olarak paraya bakıyacağımı hiç sanmıyorum ... Tabiki 5 parasız olsun da diemem...Ama eli yüzü düzgün ,konuşmasını bilen,daha dogrusu konuşmasıyla etkileyen ve mizahtan anlayan erkekler çok çekici gelio bence ;)
  • Para herşey değildir. Lise son sınıftayım ve aldığım harçlık belli. Ama bir sevgilim var ve mutluyuz. Sevgimiz bize yetiyor şu an. Ben çok kız tanıdım. Gerçekten. Ama ilk çıktığım kız şu an ki sevgilim. Nasıl diyeyim. Tanıdığım kızlar arasında en olgunu, en akıllısı oydu. Tipim yok. Çok fazla konuşmam. Yeri geldiğinde konuşurum ama orası ayrı. Para yok, tip yok, çene yok. Ee ? neyimden hoşlandı, neyimi sevdi benim ? Bazen soruyorum ona. Karşında iki tip erkek olacak. Biri çok zengin biri çok fakir. Ama ikisi de çok yakışıklı. Hangisini seçersin ? Diyor ki fakiri seçerim. O sevgiye aç çünkü. Fakir olması onun hakkındaki düşüncelerimi değiştirmez diyor. Yazı nereye geldi ya. Herneyse işte. Para tip çene değildir etki eden karşı tarafa. Bir bakış, bir söz bile yetebilir. Kimse umutlarını söndürmesin derim ben. Iyi günler.

• kızın peşinde koşarken kıza yavşamayın yeter olursa olur olmazsa çokta mikimde havasında olun birazda espiritüel olun yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Ağzın laf yapacak, biraz sosyal olacaksın ve uğraştığın bir hobin olacak.. Para önemli değil aç olma yeter..

en mantıklı yorum,katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: peeq

quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Ağzın laf yapacak, biraz sosyal olacaksın ve uğraştığın bir hobin olacak.. Para önemli değil aç olma yeter..

en mantıklı yorum,katılıyorum

+1. Hobi olayı çok önemli. Hatta profesyonel müzisyen falansan varya.. Kızları sıraya dizip brazzers a rakip şirket açarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmetD*

Evet beyler çoğu kişi para diyor ancak parayla bence bir ilgisi yok bendede para var ama hiçbir artısını görmedim sonuçta uzaktan alnınızda paralı yazmıyo onun dışında espri yeteneğimde kendimce var tip deseniz oda yok değil ama ne yazıkki düzenli ilişkim olmuyor gerçi benim bir eksi yönüm var 1 kızda 1 kere şansımı denerim olmadıysa hemen başka bir tane.. bana göre kızlar asla aşkından vazgeçmeyen kişileri seçiyolar bunun örneği çok çevremde arkadaşım sevdiği kıza 3 kez teklif etti hepsini reddetti sonunda kabul etti şimdi kızda aşık baya mutlular sizce işin sırrı ne peki ?

Cebinde gezdirirsen tabii görmezsin..
  • mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Ben kızların sadece ve sadece paraya baktığını düşünenlerden değilim fakat şu sözü de söylemeden edemeyeceğim.... çünkü gerçeklik payı aşırı fazla ve bunu hayatımızda sık sık görüyoruz...

BİR KADININ SİZE EŞLİK ETMESİ FİNANSAL GÜCÜNÜZE BAĞLIDIR....
  • kisaca gercek olanlari anlatayim.

uber bi yakisiklilik soz konusu olmadikca ki boyle erkekler 100 4-5 kisidir para sorun degil .yakisikli normal ve tipsiz erkeklerin durumuna gelelim.
    yakisikli bir erkek olsanda cebinde en azindan dandik bi kafeye bir bara ve gezmeye bi cuzzi miktarda paran olmasi lazim arkadaslar.O kafeye gittiginda veya bara kizin parasini odemesende kendi parani odeyeceksin yani kisaca o cepte para olacak bilader ama goruyoruz cogu kisinin gezmeye parayi birak sigara alacak parasi olmuyor.durum boyle iken orta bir erkek de para sart cok tipsiz erkekde ise bu 2 sinden daha fazla para olmasi sart.
    Cunku o kizla takildiginda onun ortamina girmen gerekecek egleneceksiniz para da lazim paradaaaa .Tek para degil kendini yetistirmekte lazim oturup kalkmayi bileceksin yani hayvan gibi cumleler kurmuyacan kizin ve kizin arkadaslarinin yaninda.Kiz ve kizin cevresi cok onemli bi faktor beyler .Bunlarin yaninda kiz arkadasinida mutlu etmelisin onun ruhuna dokunacak samimi sevgi sozcukleri (tabiki yeri ve zamaninda) soylemelisiniz ha beni bozar derseniz zaten o kizi sevmiyorsunuzdur iliskide pek onemsenmemeli.

• yorumların hemen hepsini okudum.
    konunun başında kendi yorumlarımıda kısaca paylaşmıştım.
    bundan çok daha önceleri çok daha büyük bir konu açılmıştı, aynı içeriğe sahip.
    orada uzun uzun yazmıştım.. şimdi aklıma geldiği kadar yazıcam, çünkü gerçekten çok geniş bir konu.
    özet geç diyecek olan kardeşlerimide konunun 3. sayfasındaki mesajlarıma bakmalarını tavisye ederim. (bunu diyen zümre 19 ve altı genelde) daha çok kişisel tecrübe ve bunların getirdiği tespitlerimi paylaşacağım.

herşeyden önce çok yakışıklı bir adam değilim. bunu belirtmekte fayda var çünkü olayın salt bir tip konusundan çok daha derin olduğunu daha en başta söylememiz gerek. 23 yaşındayım, fakat çevremdeki pekçok insanın 35 yıla sığdıramadıklarını yaşadığıma eminim. bu konuda mütevazilik yapmayacağım çünkü özellikle 18 yaşında istanbula taşındıktan sonra aklınıza gelebilecek herşeyi , hemen herşeyi tattım. inanırsınız, inanmazsınız ama bunlar sayesinde kadınların dilini az çok çözdüğümü düşünüyorum.

lise yıllarında hayat farklıdır arkadaşlar. lise sonuncu sınıfa kadar dersleri ve bunun yanında sosyal çevresi iyi olan bir adamdım. kim ne derse desin, eğer iyi bir lisede okuyorsanız derslerinizin durumu çevrenizdekiler tarafından önemsenir. bakın, gereklilik değildir ama önemsenir. fakat bundan daha çok, lise yıllarında her iki cinste de 'bir yere ait olma, kendini ispatlama' eğilimi vardır. lisede kızların daha çok müzikle ilgilenen yada marka takılıp - iyi para harcayan erkeklere ilgi duymaları bu yüzdendir. çünkü her iki durumda bu adamların belirli zümrelere ait olduğunun gösteregesidir. müzik yapan adamlar, özellikle rock müzik tayfasıdırki asi duruşları ve 'boşvermişim dünyaya' tavırları ilgi çeker. genelde çok çalışkan yada çok tembel adamlardırki muhabbetleride belli bir ortalamanın çok üstündedir. marka takılan ve lise tabiriyle 'ortam bilen' adamlar ise kızlara 'yanlarında kaliteli hissetirdikleri için' çekici gelirler. bu adamlarla takılmak, kızların populeritesini arttıracaktır. aslında bir kısır döngüdür, onlarla takıldıkça populerite sağlar, populer oldukça daha fazla öyle adamla takılmaya başlarlar.. kısacası lisede, populerlik önemlidir. ilk birlikteliğimi orta sonda, ilk cinsel deneyimimi lise 2 de yaşamıştım. ve üniversiteye gelmeden bile ilişkiler konusunda yaşıtlarıma göre çok daha tecrübeliydim. ama ne çok para harcadım, nede konserler verdim! sadece basketbol takımındaydım ve ağzım iyi laf yapıyordu. yine net tabirle bir şekilde sıradan adamlara göre daha populerdim diyebilirim..

lise bitti, üniversite başladı. üniversite yılları kişilerin hayatlarını şekillendirecekleri, daha doğrusu yaşam tarzlarını seçecekleri yıllardırdır! çevrenizde her sosyal statuden adam vardır. ben bir devlet üniversitesinde okudum. ancak benim sınıfımda bile Porsche ile okula gelen adam vardı. Üniversitede, artık gerçek anlamda 'kızlar ne ister' sorusunun cevabını bulmaya çalışıcaksınız. çünkü çevrenizde erkeklere ilgi gösteren, birileriyle birlikte olan veya sevişen kadın sayısı lisedekinin çok üstünde olacak. sizde merak etmeye başlayacaksınız. ve evet, işte bu noktada konunun başında belirttiğim 'güç' kavramı devreye giriyor..

bakın, deli gibi paranız olabilir. ama ağzınız 2 kelimeyi doğru şekilde sıralayıp bir cümle kuramıyorsa o paraları şöminede yakın, ısınırsınız! yada çok yakışıklı, taş gibi olabilirsiniz! fakat o yakışıklılığı taşıyabilecek maddi durumunuz yoksa işiniz zor! belkide siz, gülmekten kırıp geçiren ama yeri geldiğinde ciddi muhabbetlerde de insanları etlkileyen tiplerdensinizdir.. hani ses tonuyla, konuşmasıyla büyüleyen falan! ama bu durumda bile illaki sorun edecek bir durum vardır, yeterince yakışıklı - bakımlı değilsinizdir..

örnekler çoğaltılabilir. ancak genel olarak söylemek istediğim, kadınlar bir konuda çok iyi olup diğerlerinden taviz vermenizdense, bir tanesinden taviz verip diğer konularda çok iyi olmanızı ister.. hani herkesin eksik olduğu bir konu vardır tip - para - sohbet üçgeninde. zaten bu 3'ünde de süper olan adam burada bu konuyu okumaz. muhtemelen şuan bahamalarda falan yerel hatunlarla threesome yapıyordur!

üniversitede arabam yoktu, hatta ilk sene bildiğiniz devlet yurdunda kaldım. ama yurt karmaydı.. kız - erkek bir arada kalıyorduk. ve o yurtta edindiğim arkadaşlıklar ileride bana pekçok fırsatın kapısını açtı. okul daha başlamadan yurtta tanıştığım aynı fakülteden arkadaşlarla okulun ilk günleri birlikte takılıyorduk. üniversiteye başlayan arkadaşlar bilirler.. ilk günler herkes arkadaş ve ortam konusunda sıkıntı yaşar. tabii biz kalabalık göründüğümüzden hem benim bölümden hem onların bölümlerinden insanlar aramıza katıldı. bir anlamda domino taşı etkisi yarattı ve daha ilk ay dolmadan biz kızlı erkekli gruplarla taksimde içmeye gidiyor, halısaha maçları falan yapıyorduk. ben burada ağzım iyi laf yaptığı için şanslıydım.. bölümün en güzel kızlarından biriyle çıkmaya başladımki bu diğer kızlarada güzel bir mesajdır aslında. şunu asla unutmayın; "yanınızdaki hatunun kalitesi, sizi dışarıdan izleyen hatunun gözündeki kalitenizdir!" bu yüzden üniversitede ne kadar kaliteli hatunla birlikte olursanız o kadar çok kulaktan kulağa reklamınız yapılır, değere binersiniz. kadınlar yapıları gereği en yakın dostlarını bile rakip olarak görürler.

güç'ten kastımda aslında budur. salt para yada salt tip falan sizi güçlü kılmaz. bir konuda çok iyi olmanız gerekir ve sanırım bende o dönem sosyal ilişkilerimde bunu başardım. okulun hem sağ hem sol siyasi gruplarının liderleriyle güzel sohbetlerim vardı, hocalarla aram iyiydi, kim nerede ne organize etmiş bir şekilde haberim oluyordu. ve bu bana farklı kadınlar birlikte olma şansı getiriyordu. insanların ilgisini çekiyordu. bunun yanında b*k gibi parası olan ama ona hatun ayarlamam için ricalarda bulunan audi sahibi arkadaşlarımda oldu! yada bizimle takılan ama yanına bir hatun yaklaştığında 'oduna bağlayan' süper yakışıklı arkadaşlarımda.. (birtanesi şuan dizilerde oynuyor hatta, eğlenceli)

neyse, konu çok çok uzun yazılabilir. fakat özet olarak şunları söyleyebilirim.. Sadece paranız varsada hayatınızda hatunlar olur. ama bir noktadan sonra size cazip gelmeyecektir. çünkü just sex bir birliktelik getirir bu tarz yaklaşımlar.. bir yerden sonra tat vermez! hani pek çoğunuz kaşar diye tabir etmiş, %60 oranında doğru bir önermedir. fakat işin ilginç kısmı tüm erkeklerin o kaşar denilen hatunları bir şekilde arzuladıkları ve imkanları olsa birlikte olmak isteyecekleri gerçeğidir..

eğer eliniz yüzünüz düzgünse, bir şekilde ortalama (cafe - bar takılabilecek kadar) bir geliriniz varsa ve bunların üzerine kendinize güveniyorsanız - ağzınız laf yapıyorsa hatunların sizden uzak durması imkansıza yakındır. unutmayın, onlarda insan ve aslında göründüklerinden çok daha basitler. onlarda bizler gibi yemek yiyor, içiyor, uyuyor, osuruyor ve çoğu kez dışarda göründüklerinden daha 'hayvan' olabiliyorlar. bunları sakın aklınızdan çıkarmayın. hiçbiri barbie bebek değil, gözünüzde büyütmeyin! OYUNu kuralına göre oynarsanız, tercih edilen değil, tercih eden olursunuz..

• kızların birçogu paralı zengin arabalı marka giyen erkeklere bakıo tip 5. veya 6. planda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onlyheves

kızlar apaçilerde

doğru söylüyor bırakın çenede falan değil ne para ne tip ne ortam sadece apaçi olacaksın pompalamadığın kız kalmaz
  • Kızlar çevresi olan erkeklerden hoşlanır.İster çirkin ol ister parasız pulsuz serserinin teki.Eğer popülersen her türlü kız bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: NovariX

Çok Doğru +1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Çoğu zaman anlam veremiyoruz değil mi bi kızın bi öküzden tipsizden yada serserinin tekinden hoşlanmasına ...

ama kızlara sorsan niye bu elemanla çıkıyosun desen kızların kendilerine göre haklı bi sebebi vardır her zaman ; ya benimle ilgileniyo der, ya beni dinliyo der, ya bana değer veriyo der... halbuki bu tür şeyleri verebilecek daha kaliteli erkekler var ama onlar hem tip hem karakter olarak kötüleri seçiyo.. mutlu oluyolar onlarla çünkü kendilerini daha seviliyo hissediyolar ve kendilerini bırakıyolar ilişkinin gidişine.. ama tip ve karakter açısından orta kalite bi adamla çıkmaları küçük hesaplar yapmalarınA sebep olucak ve bu da onları mutsuz edicek..... çok sıradan elemanlar onların istediğni verebiliyo genellikle.... biz değil...

dikkat ederseniz paradan ,tipden hiç bahsetmedim :) tabi bunlar da önemli ama...

Ustad saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: legendboxer

'Birleşmiş dudaklar hava geçmiyor aradan, öpülmeyecek hatun yok sen haber ver paradan'

Dağılabiliriz beyler
  • Senin nasıl bi kız istediginde önemli.

Sarısın,afet,bomba gibi bi hatun mu istiyosun ? Bana arabandan çenenden parandan tipinden bahset.

Orta güzellikte fazla sosyal olmayan bi kız mı arıyosun ? O zaman bunların hiçbirine ihtiyac olmaz ki kızla arkadasca takıl sonra teklif et.

Ben hep ikinci kız tipini sevmisimdir. Seni kosulsuz sever. Genelde bu kızlar havalı da degldir. Nereye götürsen mutlu olurlar. Ama gönlüm birinciden yana,su dünyadan göcüp gitmeden bi sarısın bombayı takıcam koluma aha da buraya yazıyorum

Bugün Bebek'te gidiyorum. Her kafenin önünde 1-2 tane Porsche var. İçerdeki tiplere bakıyorum Kız;inanılmaz güzel,mankenden bile daha güzel,sarısın,tatlı. Erkek; Sacları geriye dogru inege yalattırmıs,kıllar gölekten fırlıyo,bildigin esmer degil kara kuru bisey. Ulan paranın gözü kör olsun demeden de gecemiyosun öyle bi durumda.

Taksim'e dogru gecince. Heryerde bi rockcı sevgili veya mütevazi sevgililer diyelim. Oyle kızlar için amac sadece anlasmak. Ama biz hep Adriana Lima gibi tipler arıyoruz buna bende dahilim.

Tecrübe: Bu kadar yazdım iki kız tipinden bahsettim ama son cıktıgım kız,sosyal hayatı olmayan,taa ankara'da üniv okurken(kız) İstanbul'da oturup sınava hazırlanan biriyle cıkan(ben),marka düskünlügü olmayan,hergün kafelere aksam barlara giden bi tip degildi. İlkokul arkadasımdı. Kızı kendime bagladım. Sevgili olduktan sonra kızın egosunu öyle bi sisirdim ki kız beni bile bıraktı düsünün. Güzelligi ise 10 üzerinden 5 bana göre. Etrafımdakilere göre ise çirkin bi kız.

Üçüncü bi tip olarak. Güzel olmayan ama kendini bişey sanan kızlar..

• dişiler her evrede farklıdır

ilkokulda çalışkan erkeği, ortaokulda fırlama erkeği, lise de farklı erkeği, üniversite ve sonrası yani akıllarının yavaş yavaş oturduğu dönemler güçlü erkeği severler

Güç kısmını açacak olursak para-kas-statü-saygınlık-söz geçirme-karizma bu tip kavramlar ön plandadır

Akıllarının oturmaya başladığı dönem 22-23 den itibaren benim gözlemlediğim, daha erken olanlarada rastladım ama az

Erkek ön plandadır koruyucudur, dişi ise korunulmaya muhtaçtır bu yüzden gücü severler, bu yaradılışımızda da var, kadınlar her ne kadar feminst damarları tutup eşitiz desede, onlarında bilinç altında erkek güçlü olsun koruyup kollayabilsin ister kendisini

Olaya kadın olarak baktığınızda evet bi bakıma haklılar, yada kadın gözüyle bakmak zor olur, kızınız olduğunu varsayın, işi gücü pek iyi olmayan aile geçindirebilecek kadar iyi maaş alamayan birine verirmisiniz, yıllarca el bebek gül bebek büyüt baktığınız kızınızı? biraz zor tabi

Olay şu aileyi rahat geçindirebilecek kadar paranız, zengin olmanıza cidden gerek yok, dışarıya karşı aileyi himaye altına alabilme gücünüz evin direği ailenin reisi ne derseniz artık birazda konuşma gücünüz olduğunda emin olun sizi seçecektir

kadınların %70 i böyle diğer kısmı saymıorum paracısı, oynak akıllısı, yollusu %30 luk kısımda

• Saçma Bi Soru Olmuş Dostum, Kızlar Bi Tür Değilki.Tür Tür Kız Var.Güzel Kız Arıyosan Genelinin Yanında Tipsiz Elemanlar Olur, Niye ? Parası Olduğu İçin.Benim Genelde Çıktığım Kızların Hiç Biri Bu Tip Değildi, Genelde İyi Bi Aileden Yetişmiş Oturup Kalkmayı Bilen Sohbeti Güzel Olan Kızlardı ki Bunlarda Para Asla Sorun Olmaz.Çünkü İllaki Kendi Hesaplarını Size Yük Olmamak İçin Kendi Ödemek İsterler
  • Freud çözememis bu meseleyi biz nasıl çözelim.

Ha bi de su var. Diyelim kızı bi şekilde bagladın. Cıktıktan sonra ilgi gösterip seversin kız bogulur senden ayrılır. İlgi göstermeyip sevmezsin ayrılmak ister ama ayrıldıktan sonra pesinden kosar.

Ben bi kızı seviyosam seviyorumdur. Karı gibi bunu saklamanın kızı terslemenin bi anlamı yok ki. Adam gibi sevgini belli edersin. Baskaları itlik yaparak kızı resmen süründürür,kapılarında kul köle ederler. O onların sorunu.

Bu benim dünyam.(1)

Ne bu sistemi çözebilmis degilim,ne de bu kızları.

Ortak söylemlere göre. 25 yasına kadar hiçbir kıza acıma vur-kac,sevme sadece takıl,kimseye baglı kalma hızına göre sevgili degistir(belki 1 ay belki 2 ay),cool ol,kendini düsün,her cicegi tat(emo-rapci-tiki-sarısın-esmer vs..vs). 25 yasından sonra ise zaten iş güc sahibi olup evlilik kavrmaı kafaya dank edince daha karakterli düzgün bi kız arayısına giriliyo.

Bu da gercek dünya(2)

Valla benim gibi bi ask adamını bile pç yapıcaklar sonunda . Hep birlikte DH.

Kız milleti degil miiiii......... Söz vermisti gözleri........

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.