Şimdi Ara

Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
2
Favori
19.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

quote:

Orijinalden alıntı: buzin

quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild
    @bu arada buzin senin aradığın erkek tipi özellikleri neymiş merak ettim ??

bunu bulayım hemen evlenicem
    hayal gücünü çok geniş olsun,
    ben saçma sapan hayaller kurarken bana eşlik edebilsin,
    çok hareketli olsun bitmeyen enerjisi olsun ben de öyleyim çünkü birlikte yorulmadan yaşayalım,
    saçma sapan rekor denemeleri yapıp eğlenelim,
    her harekette mantık ya da sebep aramasın,
    birşeyi öylesine ve bir iyiliği de karşılıksız yapmanın verdiği keyfin bilincinde olsun,
    herşeyden sıkılsın ama benden sıkılmasın,
    değişime açık olsun, çok hızlı karar versin, bir saat düşünmesin, korkusuz olsun,
    bazen çok ciddi efendi bazen de çocuk gibi olsun,
    uyandırınca kızmasın, azıcık da mızmız olsun, bi yeri ağrıyınca falan benden ilgi beklesin,
    en önemlisi asla küsmesin, ben hiç küsmem çünkü, en sevmediğim şeydir, kızsın bağırsın falan 2dk sonra hiçbişey olmamış gibi devam edelim..
    bi de çok çalışmasın, eve geç gelmesin, iştahlı olsun, yemek seçmesin, yaptığım değişik yemek denemelerime ıyy bu ne ya önyargısıyla yaklaşmasın..

daha aklıma geldikçe eklerim

Evde kaldın

İyiyimdir bu konularda

• elin yüzün düzgün olcak , konuşmayı nerde nasıl davranmayı bileceksin, kadınları hoş tutmayı bileceksin, eğer bunların hepsi sizde varsa ve para yoksa yapacak bişey yok. para da varsa kral sizsiniz
  • ne kadar aşık olsanda bir zaman sonra paraya dönüyor iş aşk bile parayla olmaya başlıyor
  • Kızlar neye göre erken boşalıyor diye okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzin

quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild
    @bu arada buzin senin aradığın erkek tipi özellikleri neymiş merak ettim ??

bunu bulayım hemen evlenicem
    hayal gücünü çok geniş olsun,
    ben saçma sapan hayaller kurarken bana eşlik edebilsin,
    çok hareketli olsun bitmeyen enerjisi olsun ben de öyleyim çünkü birlikte yorulmadan yaşayalım,
    saçma sapan rekor denemeleri yapıp eğlenelim,
    her harekette mantık ya da sebep aramasın,
    birşeyi öylesine ve bir iyiliği de karşılıksız yapmanın verdiği keyfin bilincinde olsun,
    herşeyden sıkılsın ama benden sıkılmasın,
    değişime açık olsun, çok hızlı karar versin, bir saat düşünmesin, korkusuz olsun,
    bazen çok ciddi efendi bazen de çocuk gibi olsun,
    uyandırınca kızmasın, azıcık da mızmız olsun, bi yeri ağrıyınca falan benden ilgi beklesin,
    en önemlisi asla küsmesin, ben hiç küsmem çünkü, en sevmediğim şeydir, kızsın bağırsın falan 2dk sonra hiçbişey olmamış gibi devam edelim..
    bi de çok çalışmasın, eve geç gelmesin, iştahlı olsun, yemek seçmesin, yaptığım değişik yemek denemelerime ıyy bu ne ya önyargısıyla yaklaşmasın..

daha aklıma geldikçe eklerim

Tam beni tarif etmişsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brampr -- 9 Haziran 2010; 20:20:31 >

• yorumlar ilginç sevdim gerci herkez paraya baglamis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wingsaber -- 9 Haziran 2010; 20:23:08 >
  • millet ne dertliymiş be sayfalar artıyor
  • Bir kızın gözünden
    bir genelleme yapılamaz bence tanıdğım bir kız var çocuk zengin diye çıkıyor
    Ama çoğunlukla öyle değil para ne alaka inanın gerçekten seviyorsanız yani pes etmeyecekseniz eğer ortak noktalarınız çoğunlukta ise karşılık alırsınz

bence tiplede alakalı değil çok şeker bir arkadaşım var gerçekten çok tipsiz birisiyle çıkıyor çocuğu tanımıyorum ama zenginde değil

hemen dallama gibi teklif etmeyin bırakın biraz sohbet edin akışına bırakın ona değer verdiğinizi belli edin gerisi zaten olucaksa olur
    ayrıca düzgün giyinin yani markalı olmasına hiç gerek yok sadece düzgün olsun temiz olsun bnce bunlar bir kız için en önemli şeyler.
  • popülerlik
  • Bir bayana tum kötü alişkanliklarini soylersen acaba sana karşi sogumasina sebep olurmu ?. Şuan hala gorusuyoruz konusuyoruz ama eskisi gibi mi? düşünüyor..
    ama o günlerin geride kaldigini 1 delillik oldugunuda soyluyorsun.... o anda hoş karşiliyor
  • Dallama gibi teklif etmek nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Dallama gibi teklif etmek nasıl oluyor?

kızın seni tanımasına zaman vermeden...
  • Bizim Türk kızlarıyla tanışırken iki yol var.Ya arkadaş olacaksın ya da direkt çıkma teklifi edeceksin.Önce arkadaş olup sonradan sevgili olmak gerçekten zor.Kızlar hayır cevabı verirken bile karşısındaki kıracağını düşünmeden ağır konuşuyorlar birde bizden kibarlık beklerler.Sende olmayan,hiç bilmediğin birşeyi karşındaki erkekten niye beklersin değil mi?
    Hiç tanımadığın bir kızla ilk tanışmada niyetin arkadaş olmak bile olsa kız onu beğendiğini sevgili olmak istediğini sanıp havalara giriyor,konuşması değişiyor.Bu duruma gerçekten gıcık oluyorum.Arkadaş olma niyetindeyim tanıştık iyi kötü konuşuyoruz her yaptığım hareketten bir gizli anlam arama,sürekli teklif bekleme durumu var.Hani teklif etsen sırf gıcıklığına,peşinden koşturmak için rededebilir.Kabul etmez ama tekrar peşinden koşmanı ister.Ben teklif falan etmiyorum arkadaş kalmak istiyorum 1-2 hafta bekliyor sonra hevesi sönüyor o zaman arkadaşlık ilişkisi eskisi gibi olmuyor.
    Hepsini boşver diyelimki kız anlayışlı çıktı amacımız arkadaş olmak o da bunu anladı bu sefer çevredeki diğer kızlar bu durumu anlamıyor.Sevgili zannediyorlar sanki arkadaş olmak gibi hakkımız yok.

• uzun boylu olmanın da sakıncası var bazen demedi demeyin
  • calpi84 güzel açıklamışsın.. ben bir kızla arkadaşsam ve ona karşı hislerim varsa bunu söylediğimde eğer benim için aynı şeyleri hissetmiyorsa bunu kırıcı olmadan ifade etmesini beklerim.bu benim en doğal hakkımdır.bana saygısızlık yaparsa o kişi benim için artık var olmaz.hayatımdan da defterden de silerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darius35

uzun boylu olmanın da sakıncası var bazen demedi demeyin

Uzun boylu olmak büyük avantaj bence ama kalıplı olacaksın.Bende uzun boyluyum,çok yakışıklı olmasamda tipim yerinde çok şükür ama zayıfım malesef ordan kaybım var.Ayrıca biz erkeklerde kalça nasıl karşı cinste çekici bi faktörse,kızlarda da erkeklerdeki geniş omuz aynı şekilde çekici bir faktör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmaster33 -- 9 Haziran 2010; 21:39:08 >
  • Bizim okuldan bi çocuk kıza çıkma teklifi edince kız "benden kısa boylu birisiyle çıkmam" demiş. "Oha!" dedim artık.
  • benim deger verdigim kız türü her kız gibi standart ruh yapısında olmamalı.... Garip garip duygusala baglamalar, şiirler, duygulu cümleler, hava gazından aglamalar cart curt acayip kıl oluyorum bu tiplere Yaa biraz özenti olmayın be, hepsi de aynı fabrikadan çıkmış
  • Boyum çok uzun değil. 1.76 felan. Ama herkes benim vücüdumu çok beğeniyo. Ordan dolayı boyumun biraz kısa olması sorun yaşatmıyo bana... Hiç body'ye felan gitmesemde olm sen body'ye felan mı gitti diyo herkes. Allah vergisi herhalde bendeki
  • Umarım param olduğu için beni seçen kızlara denk gelmem
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.