Şimdi Ara

Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
271
Cevap
2
Favori
19.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sadece para diyenlerin bu zamana kadar hiç bi kızla ilişki yaşadıklarını düşünmüyorum... Saçma sapan konuşuyolar anca...
  • Onu bunu bilmem de muhabbet kkurmak bi kızla çok önemli.. eğer kızın hoşlandığı muhabbet türünü yapabiliyosan yada muhabbet edebiliyosan kız senin yanında vakit geçirmekten hoşlanır bu da onunla çıkmak ona daha da yakınlaşmak için çok yeterli bi sebep olur bence... tabi bunun için de arkdaşların dediği gibi .. ÇENE! lazım...

ama bi kızla muhabbet kuramadığınız zaman suçu kendinizde aramayın kızda arayın.. eğer hiçbikızla muhabbet kuramıyosanız o zaman suçu kendinizde arayın ...
  • yorumları okudum da, yani bi de kızları anlamıyoruz diyorsunuz.. yok artık.. bu anlamayan halinizse..
    bi daha kızları anlamıyorum diyen olursa:
  • Arkadaşlar bir dönem Londra'da yaşamış ve eğer mümkün olursa hayatının geri kalan kısmını orada geçirmiş biri olarak ve 5 yıl İstanbul'da güzide bir Üniversite'de gözlemlediğim çok şey oldu...

Londra'da tamamen öğrenciyken kızların kesinlikle ( istisnaları bilemem) kızların para vs. önem vermediğini gördüm. Kız arkadaşım İtalyan ve Audi TT sahibiydi ama yeri gelir bisikletle gezerdik o dereceydi. Keza yakışıklı bir kebapçı arkadaşımız kısıtlı bütçesi ile Erdal Acar'ın kat kat gelişmişi bir playboyluğa soyunmuştu.

Bunun dışında Türkiye'de genel itibariyle haddimi bilerek beraber olduğum kişilerle ilişki yaşadım ama Türkiye için bir kural var;

Money open the doors

Aksini lütfen iddia etmeyin. Devlet üniv. geçmeden önce bir vakıf üniv. öğrenim görüyordum ki buda hikayemin sonu olsun;

Yıl 2005 ve arkadaşım 2. litre 3.30 ci BMW almıştı. Sınavı vardı ve kantinde aracının anahtarını bana bırakmıştı. O arada masada otururken bir kız vardı grupta güzeldi ancak nedense bizimle sohbet etme gereği duymamıştı ki benimde böyle bir talebim yoktu. Velhasıl Kelam o grup kalktı, bende Harman Kardon müzik sistemine göz atayım derken araca doğru yol aldım. Kızda Nissan Micra vardı neyse bende BMW atladım.

Ve şok gelişme bize pek pas veremeyen kız arabayı görünce dili tutuldu ve ertesi gün benden MSN talep etti. Demek 3.30 ci iyi yol tuttuğu kadar başka etkilere de sahipti ve o an özgüvenle dedim, bu araca veya daha üstüne sahipsem istediğim herkes benim olur...

Türkiye'nin genel özeti budur...

• şöyle bir cümle vardı;

"Erkekler kadınlarin ilk aşkı, kadınlarsa erkeklerin son aşkı olmak isterler."

sizce ne kadar doğru? :)

konuyla ilgili yorum yapamayacağım. çünkü ben "odun" diye tabir edilen erkeklerdenim. ^^
    artık görücü usulü evlenirim sanırım ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonsuzuncu -- 9 Haziran 2010; 11:31:35 >
  • insanoğlu doğası gereği GüCE tapar.
    Kadın - Erkek, farketmez! Her ikiside karşı cinste GÜÇ ister.
    düşünsenize, Tanrı figürü bile yani herşeyin üstünde olan yaratıcı bile tüm inançlarda SINIRSIZ GÜÇLÜ olan bir varlıktır.
  • EK: Birde mastercard reklamlarına inanmayın.. Çok istisnai sağlık durumları dışında paranın satın alamayacağı hiçbirşey yoktur!
  • Birşey farkettim tecrübeli ve tecrübesizler diye 2ye ayrılmış bu konudakiler
    Tecrübeli olanlar hayhay anlatıyorlar faydalı şeyler var
    Tecrübesizlerde daha çok kız tavlama tekniklerini merak ediyor Bunu sezdim .d
    --
    Para para para!
    Tabiki asla!
    Herkız farklıdır..çıkma durumu değişik bre..Paran olması demek her 1-2 saatlik buluşmada 200TL yi yemek değildir[benim görüşüm tabi]
    eğer bi kızın senden hoşlanmasını istiyorsan düzgün giyin odun olma bide sohbet et bu kadar
    bi arkadaşında dediği gibi zor anını yakala bir tek sana tutuna bilsin..ama arkanıda iyi kolla o sana tutunurken başkası seni tutup atmasın
    bide cool olma meselesi nedir hiç anlamamışımdır

• Dayım derdi kızlar hakkında çok fazla şey bilenler kızlarla arası kötü olanlardır.Kızlarla arası iyi olan adam bu konuyu hiç düşünmez ama kızlarla arası olmayan adam sürekli kız nası tavlarım kızlar nelerden hoşlanır bunları araştırır uzman olur , demişti.Burda zampara ayağına yatıp kızlar hakkında ahkam kesenlerın çoğu kişi aslında kızlara o kadar uzakki o yuzden dikkat edin ınanmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzin

yorumları okudum da, yani bi de kızları anlamıyoruz diyorsunuz.. yok artık.. bu anlamayan halinizse..
    bi daha kızları anlamıyorum diyen olursa:

Ordan anlıyo gibi mi görünüyoruz.. ? Evet biraz kızları gözlemleyince birşeyler yaşayınca illa ki sizin hakkınızda biçok şeyde fikir yürütebiliyoruz ama yine de bu sizi olabildiğince tanıyabilmemize yetmiyo... hala sıkıntı çekilebiliyo tavla tanışma ve size anlam verme durumlarında...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zampara.Alper

Dayım derdi kızlar hakkında çok fazla şey bilenler kızlarla arası kötü olanlardır.Kızlarla arası iyi olan adam bu konuyu hiç düşünmez ama kızlarla arası olmayan adam sürekli kız nası tavlarım kızlar nelerden hoşlanır bunları araştırır uzman olur , demişti.Burda zampara ayağına yatıp kızlar hakkında ahkam kesenlerın çoğu kişi aslında kızlara o kadar uzakki o yuzden dikkat edin ınanmayın.

hımmm... sen burdakilerin fikirlerine tanımadan etmeden gerçek değil diye damga vurucaksın ama burdakiler tanımadıkları etmedikleri dayını bilirkişi olarak dikkate alıcak öyle mi yani
  • Konuya bak bide uzun uzun yazmışlar off
  • Orta okul - Lise ---> Tip
    Üniversite ---> Para

Özet geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcpratik_editor

Arkadaşlar bir dönem Londra'da yaşamış ve eğer mümkün olursa hayatının geri kalan kısmını orada geçirmiş biri olarak ve 5 yıl İstanbul'da güzide bir Üniversite'de gözlemlediğim çok şey oldu...

Londra'da tamamen öğrenciyken kızların kesinlikle ( istisnaları bilemem) kızların para vs. önem vermediğini gördüm. Kız arkadaşım İtalyan ve Audi TT sahibiydi ama yeri gelir bisikletle gezerdik o dereceydi. Keza yakışıklı bir kebapçı arkadaşımız kısıtlı bütçesi ile Erdal Acar'ın kat kat gelişmişi bir playboyluğa soyunmuştu.

Bunun dışında Türkiye'de genel itibariyle haddimi bilerek beraber olduğum kişilerle ilişki yaşadım ama Türkiye için bir kural var;

Money open the doors

Aksini lütfen iddia etmeyin. Devlet üniv. geçmeden önce bir vakıf üniv. öğrenim görüyordum ki buda hikayemin sonu olsun;

Yıl 2005 ve arkadaşım 2. litre 3.30 ci BMW almıştı. Sınavı vardı ve kantinde aracının anahtarını bana bırakmıştı. O arada masada otururken bir kız vardı grupta güzeldi ancak nedense bizimle sohbet etme gereği duymamıştı ki benimde böyle bir talebim yoktu. Velhasıl Kelam o grup kalktı, bende Harman Kardon müzik sistemine göz atayım derken araca doğru yol aldım. Kızda Nissan Micra vardı neyse bende BMW atladım.

Ve şok gelişme bize pek pas veremeyen kız arabayı görünce dili tutuldu ve ertesi gün benden MSN talep etti. Demek 3.30 ci iyi yol tuttuğu kadar başka etkilere de sahipti ve o an özgüvenle dedim, bu araca veya daha üstüne sahipsem istediğim herkes benim olur...

Türkiye'nin genel özeti budur...

türkiyenin genel özeti bu filan değildir arkadaşım,o gruptaki güzel kız demekki aslen güzel bi kız değilmiş yada başka anlamlardaymış güzelliği.çünkü yeri gelir gerçekten güzel kız,BMW yerine belediye otobüslerini tercih edebilir veya yetinmesini bilebilir.

ayrıca şu da var,senin yazdıgın örnek haricinde iki cinste karşı cinste maddi güç bekleyebilir bu çok normaldir ve bu yüzden karşı cinse kaşar muamelesi yapmak kişinin komplekslerindendir,yoksa kimse istemez karşısındakinin bakımsız,geleceği belirsiz,ağzı açlıktan kokan,güzel mekanlar yerine parklarda buluşmak zorunda kalınınan bi ilişkiyi kimse istemez.

neymiş efendim bu kız bende para yok diye bakmadı,bakmaz kardeşim -bakmayabilir- sende adam olaydın da ilişki içinde maddi sorunları ortadan kaldırabilecek gücün olsaydı derler adama..

• Bu kadar abartmayın bu işleri beyler, sizle geçen yaz olan bi anımı paylaşayım; Ara sıra kipa ya gider kahvaltılık, içecek vs... falan alırım, orda geçen yaz hoş bi kasiyer vardı, arkadaş beni gazlamaya çalışıyordu hep, "bu kızın numarasını alabilir misin? muhabbeti kurabilir misin?" diye.... Neyse gittim ertesi gün bi kutu kola aldım, ufak bi kagıda da; "çok tatlı oluşun canımı sıkıyor artık, dokunamamak ise işkence" yazdım, köşeye de numaramı ekledim neyse geldim kasaya uzattım parayı gülümseyerek, o da sırıtıyo hafiften tam para üstü ile fiş verirken; "hep sen mi bana fiş vercen? al bu sefer de ben fiş yereyim" deyip kagıdı uzattım, şöyle bi kafayı kaldırıp yukardaki kameraya baktı ve kagıdı aldı 1 gün sora mesaj atmış cepten, "arama beni" diye harbi mal yaa 1 hafta takıldım o kızla ve bıraktım... Tabiki de iddaa yı da kazandım

• quote:

Orijinalden alıntı: Zampara.Alper

Dayım derdi kızlar hakkında çok fazla şey bilenler kızlarla arası kötü olanlardır.Kızlarla arası iyi olan adam bu konuyu hiç düşünmez ama kızlarla arası olmayan adam sürekli kız nası tavlarım kızlar nelerden hoşlanır bunları araştırır uzman olur , demişti.Burda zampara ayağına yatıp kızlar hakkında ahkam kesenlerın çoğu kişi aslında kızlara o kadar uzakki o yuzden dikkat edin ınanmayın.

Dayın hem doğru söylemiş... hem de biraz havadan atmış açıkcası... 6 sene özel üni.de okudum ..burda çok şey yaşadım, gördüm duydum.. uzun zamandır kızları da baya gözlemliyorum ama bu amaç değil refleks gibi bişi bende uzun zamandır.. neyse kızları gözlemleyerek belli bi süreden sonra artık tanıyosunuz kızları... çünkü kızlar ne kadar farklı görünse de dıştan .. aslında özlerinde ,yada davranışlarında ,isteklerinde o kadar çok ortak özellik varki... ama bu demek değilki ben kızları çok iyi tavlarım .. öyle birşey söyleyemem söylemem imkansız.. ama demek istediğim kızları iyi tanıdığımı düşünüyorum derken onlardan kendimi koruyabiliyorum , bazı davranışlarından anlam çıkarabiliyorum anlamında söyledim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 9 Haziran 2010; 12:39:30 >

• @ REAL MADRID

arama beni diyen bi kızla nasıl takıldın 1 hafta yaa .. çelişki değil mi bu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 9 Haziran 2010; 12:42:04 >
  • laf olsun diye mesaj attıgı ortada kızın, 2 gün sora buluştuk, telefonla foto çekilip arkadaşa yolladım hala da numarası elimde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 9 Haziran 2010; 12:45:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

laf olsun diye mesaj attıgı ortada kızın, 2 gün sora buluştuk, telefonla foto çekilip arkadaşa yolladım hala da numarası elimde...

telefonnumarasını ver herkes
    çok tatlı oluşun canımı sıkıyor artık, dokunamamak ise işkence
    yazalım
  • harbiden çok isterseniz veririm beni söylemeyin yeter izmir içi iş yapar tabi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.