Şimdi Ara

Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
2
Favori
19.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orijinalden alıntı: Tovori

@buzin

İsteklerin kendine göre bir haklılığı vardır. Yani geçmişte yaşadıklarından sonra belkide böyle düşünmüşsündür ki, zor şeylerde arada var tabi.. Ama ne olursa olsun biz böyleyiz kabul edene eyvallah etmeyene goodbye deriz diyorsun.

Ama yinede güzel olmuş.

Buzinin bu istekleri yaşı 30 a yaklaştıkça azalmaya ve mantıklı olmaya başlicak....

Ama ne olursa olsun fazla seçici olmakta iyidir. Ama birazcık bazı konularda abartılı şeyler var. Yokta değil yani.. Ee belki onlarda zamanla fikirler değişebilir. Şimdi mantıklı hareket ediyor ya sonra ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tovori

@buzin

İsteklerin kendine göre bir haklılığı vardır. Yani geçmişte yaşadıklarından sonra belkide böyle düşünmüşsündür ki, zor şeylerde arada var tabi.. Ama ne olursa olsun biz böyleyiz kabul edene eyvallah etmeyene goodbye deriz diyorsun.

Ama yinede güzel olmuş.

geçmişte yaşadığım pek bişey yok, kendimi düşünerek yazdım, işin özü karşındaki 'komplekssiz, kafası rahat' biri olsun işte, kız için de erkek için de bu önemli bence

@darkchild
    anneminki gibi bahtım olsun daha bişey istemem zaten, dört hiperaktif çocuk(gerçi ben artık büyüdüm sayılır .p), ev oyun parkı gibi, mükemmel bi hayat ya (her ne kadar o böyle düşünmese de)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

Bence önemli olan boşluğa düşmüş kızları kapabilmek baktın kız ailesiyle,arkadaşlarıyla sorun yaşıyo yada erkek arkadaşından ayrıldı hemen kızın elinden tutcaksın,sonra onu öyle bi yerde bırakcaksınki senin elini tutmaktan başka çaresi kalmıcak

ezelci gençlik
  • quote:

Orijinalden alıntı: PoseDn

quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

Dostum nasıl "kızlar" diye bir genelleme yapabiliyorsun ki.Hepsi ayrı bir insan,hepsinin kişiliği, aradığı erkek, kriterleri farklı.

+

kaşarlar paraya bakar

ortam kızları para ve tipe bakarlar

iyi kızlar biraz tipe,karaktere biraz da paraya bakarlar,ki bence paraya bakmayan bırakın kızı,insan yok,olmamalı da kimse istemez bi baltaya sap olamayan kişiyi.

Arkadaşım gördüğüm konularda takip ediyorum yazılarını hep konuya cuk oturan yazıyı yazıyorsun , daha çok konulara yorum yapman dileğiyle.

Kendi görüşüme gelirsek para olayına aşırı takan kızlar var kendi kız arkadaşlarımın görüşlerinden bizzat şahit oldum. Özellikle üni de araba faktörü kızları bitiriyor , kaşarıda hanımıda araba yada parayı görürse diğerlerinden önde görüyor seni bu gerçektir ve şahitte oldum.

Ama sen asosyal - bakımsız - konuşmasını bilmeyen - kaba biriysen bence olayın paraylada alakası yok ama tekrar diyorum para çok önemli ama 10/1 bile olsa sadece belki senin yüreğine bakan kızlarda vardır.

teşekkür ettim

• çene çene çene gerisi hikaye
  • Çogu mal oluyo, habire cins cins şiirler falan, duygusala baglarlar sürekli.... 2-3 defa akli dengesinde yer etcek şekilde dikatini çek, biraz konuş, o seni bulur zaten, pas gelir genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanilla__

quote:

Bence önemli olan boşluğa düşmüş kızları kapabilmek baktın kız ailesiyle,arkadaşlarıyla sorun yaşıyo yada erkek arkadaşından ayrıldı hemen kızın elinden tutcaksın,sonra onu öyle bi yerde bırakcaksınki senin elini tutmaktan başka çaresi kalmıcak

ezelci gençlik

çok iyi güldüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Vanilla__

quote:

ezelci gençlik

şşşş çaktırma

• Bence her kız farklı onun için iyi çözümleme yapıp nabza göre şerbet vereceksin !!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Bak.. kendi tecrübelerimi paylaşim..

Altinda araban
    Cebinde yüklüce paran
    Üstünde marka giyim-kuşam
    Birazda çene çaliştirman

sana hayal edemicegin kizlari kolunun altina almana yarar.. Ben ki görmedim şu ana kadar bi kizla sohbet ettikten sonra yok canim olmaz diyen..

Para herşeydir.. Aşk maşk bu zamanda yalan masallarda vardi o..

anladık araban, paran, marka elbisen ve çenen var
  • quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

Çogu mal oluyo, habire cins cins şiirler falan, duygusala baglarlar sürekli.... 2-3 defa akli dengesinde yer etcek şekilde dikatini çek, biraz konuş, o seni bulur zaten, pas gelir genelde

• %100 Para gerisi hikaye.
  • Çok parası olup odun olanlarla sadece genç hayat kadınları takılır, kandırmayın kendinizi... O kadar paranız olcana 2 lafı bi araya getirip sohbet edebilcek cesaretiniz olsun...
  • kızlara bırakmayın ipi, piyonda olmayın başrolde hep siz olun fazlada pohpoh yapmayın sonra kraliçe sanarlar kendilerini
  • şimdi bir kere asla genelleme yapmayın dünyada 1 milyar cins bayan var şimdi siz kalkıp hepsi paradan hoşlanır diyemezsiniz en başta kendi ailelerinize bakın babalarınız milyarder köşkte mi yaşıyordu tabiki hayır bu arada okurken kızlarda anlamadığım bi nokta baba parasıyla hava atan insanları çok seviyorlar ama ukala olmadıkça bunu anlamış değilim paranın kaynağı aileden gelirken sanki o arabayı siz almış gibi ağzı açık bakıyorlar

şimdi gelelim asıl soruya bu kızlar nelerden hoşlanır bu kızlar bakın genelleyemiyorum yukarıdaki nedenlerden ama benim gördüklerim diyelim öncelikle kızla belirli bir ilgi-soğukluk dengesi kurmanız lazım yani bazen çok ilgilenmenizi bekliyorlar bazende sanki o yokmuş gibi onun dişiliğini yok saymanızı istiyorlar (bunun nedenini çözen erkek tanımıyorum ) bir kere sanki özel bir dizi çekiliyor gibi kibarlık ve centilmenlik bekliyorlar çünkü en küçük kabalığınızda kız bir anda renk değiştiriyor ve son olarak ağzın laf yapması durumu bu durum şu demek siz kızı sözlerinizle eğlendiriceksiniz ve siz kızla değil kız sizle konuşmak isticek artık kızda şöyle bi düşünce oluşucak " X bi mesaj atsa da konuşsak ? " bunu gördüğüm kızlar oldu tecrübedir.

bir de şu PARA mevzusu var arkadaşın biri demiş etkilemek için işin ucuyu para bakar işte bir yere davet ediceksin para ya bakıcak bakımlı olucaksın paraya giyim-kuşam (bence marka takıntılı kızdan size hayır gelmez o yüzden sırf etiketi için o kadar para vermeyin) için para yani herşey için para demiş
    bakın bu para olayında hak var ama yukarıda anlattığım gibi herşey para değil isteyen her şekilde bakımlı olur kendine yakışanı giyer belki para nedeniyle çok buluşamazsınız belki bazen alman usulü ödeyip utançtan kızarabilirsiniz ama unutulan nokta şu kızlar zaten bundan hoşlanıyorlar sizden ekstra birşey bekledikleri için ya da lüks şeyler için değil tabi ki bu benim şahsi görüşüm ama bu bana ters burası da yanlış olmuş diyen arkadaş varsa söylesin

umarım faydam olmuştur

• Apaçiler neden türedi peki ? Varoş kesimin kendini zengin gösterme çabası yüzünden değil mi ? Peki kime zengin gösteriyorlar kendinilerini tabi ki kızlara...
    Liseli kızlar paraya bakmaz , çıktığı erkeğin mutlaka popiler olması gerekir , ayrıca dikkat çekmesi gerekir (apaçiler gibi)
    Ayrıca hiçbir lise aşkı uzun sürmez çünkü hevestir , zaten benim şahsi fikrim eğer face'de ilişkileri yazıyorsa bu ciddi bir ilişki değildir. Evli olursun yazarsın , nişanlı olursun yazarsın anlarım ama ortada ciddi birşey yokken yazıyorsa bu tamamen arkadaşlarına hava atmak içindir aynı araba aldım bakın demeye benziyor.
    Evlenecek kız ise tabi ki paraya , tipe ve kişiliğine bakacak haklı olarak çünkü fakirlik artık ilişkileri de körertir.
  • Tabiki paran olcak, buluşurum, gezeriz, yeriz içeriz, bazen çocuk gibi egleniriz evet... Ama herşeyi çözemez para... (sürekli para yiyen kız benim gözümde bi "kullan at traş bıçagı" gibidir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REAL MADRID -- 8 Haziran 2010; 19:02:05 >
  • Genelleme bir yerden sonra yanlış olur,bundan dolayı kategori şeklinde değerlendirilebilir..

Çevremden gördüklerimi aktarayım,

Para canlısı; Bunlar aşırı derece fazla, çoğunluğu toplum içinde belli olmasada biraz ortama girince hemen kendilerini belli ediyorlar.. Bu tip kızlar güzel olsun ve ya olmasın bir erkekte para varsa 'erkeğin yakışıklı,karizmatik olmasına gerek yok' varsa yani hiç bir şey sorun olmuyor,her türlü menfaat kullanılıyor..

Hoş gezelim,hep gezelim;bu tiplerde iş ciddi değil ama karşıdakinin iyi olmasında bitiyor.. bu tür kızlar genellikle güzel ve alımlı kızlar..istedikleri erkek türü ise yakışıklı,karizmatik,insan içinde kendini belli eden bir tip ve parası olan..ilişkilerde ciddiyet bulunmaz ama vakit geçirmek için birebirdir böyleleri..bu tiplere bir de bir tarafı azıcık kalkık da diyebiliriz..

Güven isteyen,ihtiyaç sahibi: Aşk sevgi konusunda büyük yaralar almış tiplerdir, parayı az da olsa sorun etmezler ama güven ve sevgi konusu hat safhadadır,doğru erkeği bulmaya çalışırlar(seven,saygı duyan,ilgi gösteren,yardımcı olan),ama erkek yukarı daki 2 tür kızdan aldığı yaralar ile bu tür kızı mahveder kötü duruma sokar..

İşi bilen,ciddi,olgun:En iyileri bunlardır benim gözümde, Nerde ne yapacağını bilen,saygıyı ve sevgiyi eksik etmeyen tipler..herkese karşı yani.. kendilerinde ki gibi ciddiyet ve işi bilen tipte erkek ararlar, hani insan bir kızı görüp bir şeyler olunca der ya 'ben buldum kızı' bu tür işte.. Bu tür kızlar paraya bakmaz,değersizdir para,önemli olan ciddiyet ilişki saygı sevgi..

liste böyle uzar gider, yolluları hiç katmıyorum bile..
    yazıda pek ayrıntıya girmedim..
    aynı tür düşünce erkek içinde uygulanabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :Fatih: -- 8 Haziran 2010; 19:02:25 >

• benim gözlemlerim bana popülerlik ve laf diyor
  • Bizler burda bütün her türlü fikirlerimizi anlatsak boş.. neden mi ? Bunları okuyan bu forumda kaç tane kız vardır bilmiyorum ama sayısı 5i geçmez gibime geliyor. Bence bunları ne kadar çok anlatsak bile hoş ve boş.. Çünkü herşey gerçek olan neyse o olucaktır. Paraysa para, Konuşmaksa konuşmak, Hoş giyinmekse hoş giyinmek.. Yani.. Aklınıza gelebilecek herşey var ve olucakta..

Ama şuan şu sıralar için şunu diyebilirim

1. Para > kim nederse desin. Onun sıcaklığını hissettir ve sonra onun davranışlarına dikkat et.
    2. Çene > Çok eğlenceli olur. Ve hoşlarına giderlerse kapıyı açmakta en büyük faktörün olucaktır. Ve önemlisi olgun erkeklerden daha çok hoşlandıkları için , eğer olgun düşünüp olgun bir şekilde konuşursan daha çok iş yaparsın.
    3. Giyim > Hayat tarzlarınız ve giyim tarzları farklı bile olsa , onun gözüne yinede hoş gelebilecek bir şekilde iyi giynirsen hiçbir sorun olmaz. Modayı yakından takip et yeterli..
    4. Popüler > Bi ortama gidiceğin zaman ordaki sana olan saygı ve sevgi çok önemlidir. Kısaca aa seni çok seviyorlar yada sana karşı hürmetleri sonsuz gibi lafları ondan duymak dikkat çektiğinizi ve boş biri olmadığını kişilik ve karakter açısından da yırttığınızı yinede açıklayabilir bir durumdur.
    5. Tecrübe > Herşeyini anlatma ( zamana göre ) , sadece hayattaki beklentilerini ve ilişkideki beklentilerini çok net bir şekilde anlatarak onu fikir bazında ikna ederseniz ve ortak yön olarak çıkarırsanız lehimize olucak bir durumdur. Ve bu erkeğin geçmişteki yaşadıkları ( konuşmaları , hareketleri gibi ) önemlidir.
    6. Davranışlar > Ciddi kızlar için en önemli konudur. Nerde , nasıl hareket edip ve konuşucağını bilen erkekler bu tür ciddi kızlara karşı olağanüstü bence maç kazanırlar.

Bilmiyorum ne kadar doğru yada yanlış.. Bu saatte bu kadar geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BaLaSs -- 9 Haziran 2010; 7:50:51 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.