Şimdi Ara

Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
2
Favori
19.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hobi tek başına yeterli olmuyor işte onu destekleyen şeyler lazım..
    Okulda herkes yaptığım graffiti lere hayran ama tık yok..çemberi çeken tek 9cu sınıfım tık yok .d
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Orijinalden alıntı: Syn7ax

Para pul diyenler kendilerini kandırıyorlar söyleyeyim. Yok öyle bir şey, çıkın bi milleti izleyin, otobüslere minibüslere binin. Her yanında sevgilisi olanın katır yüküyle parası, altında arabası mı var ? Kedi ciğer yapmayın şu meseleyi bu kadar.

Katılıyorum. Bir bayan olarak yorum yapayım; para vs bunlar kesinlikle boş şeyler. İnsanoğlu kadın-erkek farketmez, kendisinde olmayanı arar genelde. Para gelir ve gider; üstelik bu devirde kadını erkeği herkes bir miktar para kazanabiliyor ki kazanmak zorunda. Ben gidip de birini sadece parası var diye kesinlikle istemem... Çene demişler, bir sürü arkadaşım var, çoğu da erkek. Çok güzel muhabbetim, dostluklarım var. Bana daha ötesi lazım; anlayış, dürüstlük, kibarlık, ilgi... Bunlar varsa o erkek bir anda çekici olur benim için. Tip elbette ilk planda önemli gibi ama çok yakışıklı olup da bana ilgi göstermeyen, kaba bir adam hiç ilgilendirmez beni.

Bir arkadaşımın arabası olmayan erkekle çıkmayacağını iddia ettiğini duydum, ama gelin görün ki o arkadaşım hiç bekar kalmayan bir tip. Bense yanında gerçekten sevdiğin biri olduktan sonra heryere yürüyerek bile gitmeye razı olduğunu söyleyen biriyim. Ama erkeklere maddi şeyleri sağlamak her zaman daha kolay geldiği için bu kısır döngü böyle sürüp gidecektir. Hiç kimse şikayet etmesin. Türkiye'de bir kız arkadaş edinmek istiyorsanız ne yazık ki para yeterli, çünkü kızların geneli böyle. İstisnalar kaideyi bozmuyor.

Allah gönlünüze göre versin böyle düşünen birilerini forumda da olsa görmek güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muro_Ba$kan

hobi tek başına yeterli olmuyor işte onu destekleyen şeyler lazım..
    Okulda herkes yaptığım graffiti lere hayran ama tık yok..çemberi çeken tek 9cu sınıfım tık yok .d

Hobi yetmez çok şeyle desteklemek lazım haklısın.. kimileri serseri kılıklı tipleri sever kimileri de güven veren efendi tipleri.. bu durumda tavlamaya çalışanın niteliği de değişiyo kızın türüne çeşidine göre.. . zor işler yaa... yorucu ve erinmeye sebep olan şeyler... sonunu bilmediğim şeylerin peşinden koşmak beni yoruyo...
  • Kızlar genelde olgun erkeklerden hoşlanıyormuş! Kıçımın kenarı görende bunları prenses sanar bunları. Fazla yüz vermeyin g*tlerini kaldırmayın kız milletinin. Adam gibi gidip önce diyalog kurun zaten konuşmasından anlarsın ne mal olduğunu. (Bu arada para mara hikaye onu geçin) Bide kızlara fazla yavşamayın tepenize binmeye kalkarlar baş edemezsiniz söyliyim.
  • quote:

quote:

Katılıyorum. Bir bayan olarak yorum yapayım; para vs bunlar kesinlikle boş şeyler. İnsanoğlu kadın-erkek farketmez, kendisinde olmayanı arar genelde. Para gelir ve gider; üstelik bu devirde kadını erkeği herkes bir miktar para kazanabiliyor ki kazanmak zorunda. Ben gidip de birini sadece parası var diye ................................................

Allah gönlünüze göre versin böyle düşünen birilerini forumda da olsa görmek güzel.

Böylelerini ancak forumda görüyoruz zaten gerçek hayatta göremiyoruz

• quote:

Katılıyorum. Bir bayan olarak yorum yapayım; para vs bunlar kesinlikle boş şeyler. İnsanoğlu kadın-erkek farketmez, kendisinde olmayanı arar genelde. Para gelir ve gider; üstelik bu devirde kadını erkeği herkes bir miktar para kazanabiliyor ki kazanmak zorunda. Ben gidip de birini sadece parası var diye kesinlikle istemem... Çene demişler, bir sürü arkadaşım var, çoğu da erkek. Çok güzel muhabbetim, dostluklarım var. Bana daha ötesi lazım; anlayış, dürüstlük, kibarlık, ilgi... Bunlar varsa o erkek bir anda çekici olur benim için. Tip elbette ilk planda önemli gibi ama çok yakışıklı olup da bana ilgi göstermeyen, kaba bir adam hiç ilgilendirmez beni.

Bir arkadaşımın arabası olmayan erkekle çıkmayacağını iddia ettiğini duydum, ama gelin görün ki o arkadaşım hiç bekar kalmayan bir tip. Bense yanında gerçekten sevdiğin biri olduktan sonra heryere yürüyerek bile gitmeye razı olduğunu söyleyen biriyim. Ama erkeklere maddi şeyleri sağlamak her zaman daha kolay geldiği için bu kısır döngü böyle sürüp gidecektir. Hiç kimse şikayet etmesin. Türkiye'de bir kız arkadaş edinmek istiyorsanız ne yazık ki para yeterli, çünkü kızların geneli böyle. İstisnalar kaideyi bozmuyor.

vay be böyle düşünen kızlarda varmış gözlerim yaşardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maswey -- 8 Haziran 2010; 13:58:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orijinalden alıntı: Muro_Ba$kan

hobi tek başına yeterli olmuyor işte onu destekleyen şeyler lazım..

Hobi yetmez çok şeyle desteklemek lazım haklısın.. kimileri serseri kılıklı tipleri sever kimileri de güven veren efendi tipleri.. bu durumda tavlamaya çalışanın niteliği de değişiyo kızın türüne çeşidine göre.. . zor işler yaa... yorucu ve erinmeye sebep olan şeyler... sonunu bilmediğim şeylerin peşinden koşmak beni yoruyo...

evet yorucu hele bir kızdan başka kıza geçerken herşey değişiyor alışmışsın birkere .s

• quote:

@bu arada buzin senin aradığın erkek tipi özellikleri neymiş merak ettim ??

bunu bulayım hemen evlenicem
    hayal gücünü çok geniş olsun,
    ben saçma sapan hayaller kurarken bana eşlik edebilsin,
    çok hareketli olsun bitmeyen enerjisi olsun ben de öyleyim çünkü birlikte yorulmadan yaşayalım,
    saçma sapan rekor denemeleri yapıp eğlenelim,
    her harekette mantık ya da sebep aramasın,
    birşeyi öylesine ve bir iyiliği de karşılıksız yapmanın verdiği keyfin bilincinde olsun,
    herşeyden sıkılsın ama benden sıkılmasın,
    değişime açık olsun, çok hızlı karar versin, bir saat düşünmesin, korkusuz olsun,
    bazen çok ciddi efendi bazen de çocuk gibi olsun,
    uyandırınca kızmasın, azıcık da mızmız olsun, bi yeri ağrıyınca falan benden ilgi beklesin,
    en önemlisi asla küsmesin, ben hiç küsmem çünkü, en sevmediğim şeydir, kızsın bağırsın falan 2dk sonra hiçbişey olmamış gibi devam edelim..
    bi de çok çalışmasın, eve geç gelmesin, iştahlı olsun, yemek seçmesin, yaptığım değişik yemek denemelerime ıyy bu ne ya önyargısıyla yaklaşmasın..

daha aklıma geldikçe eklerim

• Speed
    Height
    Strong
    Heavy Baş
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintosyali

Uzun boylu

boyu önemli değil işlevi önemli

bendeki olan boy gibi
  • quote:

quote:

quote:

Para pul diyenler kendilerini kandırıyorlar söyleyeyim. Yok öyle bir şey, çıkın bi milleti izleyin, otobüslere minibüslere binin. Her yanında sevgilisi olanın katır yüküyle parası, altında arabası mı var ? Kedi ciğer yapmayın şu meseleyi bu kadar.

Teşekkürler, hepimize inşaallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: buzin

quote:

çok hareketli olsun bitmeyen enerjisi olsun ben de öyleyim çünkü birlikte yorulmadan yaşayalım,
    birşeyi öylesine ve bir iyiliği de karşılıksız yapmanın verdiği keyfin bilincinde olsun,
    değişime açık olsun, çok hızlı karar versin, bir saat düşünmesin, korkusuz olsun,
    uyandırınca kızmasın, azıcık da mızmız olsun, bi yeri ağrıyınca falan benden ilgi beklesin,
    en önemlisi asla küsmesin, ben hiç küsmem çünkü, en sevmediğim şeydir, kızsın bağırsın falan 2dk sonra hiçbişey olmamış gibi devam edelim..
    bi de çok çalışmasın, eve geç gelmesin, iştahlı olsun, yemek seçmesin, yaptığım değişik yemek denemelerime ıyy bu ne ya önyargısıyla yaklaşmasın..

Evde kaldın

• Orijinalden alıntı: labidu

Orijinalden alıntı: metintosyali

Uzun boylu

boyu önemli değil işlevi önemli

bendeki olan boy gibi
    [/quote
    Kalınsan o da iş görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: lağım faresini koruyalım

Kızlar genelde olgun erkeklerden hoşlanıyormuş! Kıçımın kenarı görende bunları prenses sanar bunları. Fazla yüz vermeyin g*tlerini kaldırmayın kız milletinin. Adam gibi gidip önce diyalog kurun zaten konuşmasından anlarsın ne mal olduğunu. (Bu arada para mara hikaye onu geçin) Bide kızlara fazla yavşamayın tepenize binmeye kalkarlar baş edemezsiniz söyliyim.

Owww sert ama güzel yorum kesinlikle....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Bak.. kendi tecrübelerimi paylaşim..

Altinda araban
    Cebinde yüklüce paran
    Üstünde marka giyim-kuşam
    Birazda çene çaliştirman

sana hayal edemicegin kizlari kolunun altina almana yarar.. Ben ki görmedim şu ana kadar bi kizla sohbet ettikten sonra yok canim olmaz diyen..

Para herşeydir.. Aşk maşk bu zamanda yalan masallarda vardi o..

Katılıyorum ,ayrıca araba sanıldığından daha önemli
    hele ünivesitede falan, tamamen sınıf atlatıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: buzin

quote:

Ahahaha süpersin... güzel,tatlı ,şirin istekler ama çok ütopik... yaş kaç ? dicem ama şaka bi yana yaşını az çok biliyorum ama isteklerin harbi enteresan.. tam tutmasam da yakınlaşıyorum isteklerine .... ama hepsini karşılaman için harem kurman lazım senin

• gönüldür unutmayın... 1 diğer herşey için mastercard ver parayı al köfteyi2 sevdiğin kızı tavlamak için kelimeler yeterlidir 3
  • ben paralı kadın istiyorum anasını satayım. baksın bana, jakuzide sırtımı sabunlasın kuştüyü liflerle.
  • Onu bunu bilmem alışverişe bayılırım, bana öyle bir kadın lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskiekşiyazarı -- 8 Haziran 2010; 15:11:47 >
  • Bence önemli olan boşluğa düşmüş kızları kapabilmek baktın kız ailesiyle,arkadaşlarıyla sorun yaşıyo yada erkek arkadaşından ayrıldı hemen kızın elinden tutcaksın,sonra onu öyle bi yerde bırakcaksınki senin elini tutmaktan başka çaresi kalmıcak
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.