Şimdi Ara

Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
2
Favori
19.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fernsehn

quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild

Şaka gibisin yaa... her kız böyle söylüyo sağda solda sokakta yok erkekte karakter ararım kişilik ararım vs. ama uygulamaya gelince takıldığınız çıktığınız tipleri de görüyoruz...

Genelleme yapmak ne kadar doğru bilemiyorum; yani hiç kimse bir değil. Yukarıda bahsettiğim özellikleri arayan bendenizin takıldığı çıktığı bir tip yok yani.

Genelleme derken her kız içni değil kızların çoğu için söyledim bunu .. hep de söylerim.. akıllanmıyosunuz ders almıyosunuz sonra çıktığınız erkek tiplerinden şikayet edip bütün erkeklerden dem vuruyosunuz.. :))

bu arada ben ortayaa söyledim sana değil ama o cümlen vesile oldu bazı şeyleri söylememe :))

• Vallahi ortama bağlı bir üniversite ortamı ile lise ortamı arasında fark vardır ama şunu söyleyim üniversite hakkında pek bir bilgim yok...
    Lisede genelde popüler olman yetiyor..
    Yani kızın istediği şu
    Bi arkadaşı kiminle çıkıyorsun diye sorduğnda
    atıyorum) ali ile çıkıyorum dediğinde hemen aaa şu popüler çocuk gibi bişeyleri uyandırması gerekir aslında kızlar sadece hava yapmak için çıkar
    Tabi tavlama meselesi farklı tek bildiğim şey kaçan kovalanır agaa .d
  • ya girdigin delik yada çıktıgın delik zengin olacak demişti benim ustam
  • beni bile beğenmiyolarsa sizin hiç şansınız yok

kaçkaçkaç.gif
  • İş paraya bakar diyenler sadece kendilerini kandırıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 8 Haziran 2010; 12:49:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

İş paraya bakar diyenler sadece kendilerini kandırıyorlar.

Sadece paraya bakmıyor..
    Ama Kızlar ASLA BAKMAZ gibi birşey idda ette biraz gülelim..
    Ben ne kızlar gördüm bir 50 lik için krolarla takılan...tabi bunu sorun etmeyenlerde var..
    sadece para için takılanlar gitgide artıyor..
  • bu gûzelligi çirkinligi neye göre yaratmiş yaratan? Konunun temeli bu
  • bir tane kız bana güldü. ona parayla mı yaklaşayım yoksa başka birşeyle mi?
  • Kızı tav eden unsurlar genelde çeneniz, kişiliğiniz, sosyal yaşantınız, giyim-kuşamınız, uğraştığınız hobileriniz ve kafa yapınızdır. Bunların yanında para ufak ama çok önemli bir ayrıntı olarak kalıyor. Kaldı ki para olmasa giyim kuşamınıza dikkat edemez, kızı biryerlere götüremez, hediye alamaz vb. şeyler yapamazsınız. Burada çok yüklü bir miktar paradan söz etmiyorum ben. Bunlara yetecek kadar paranız olsun yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muro_Ba$kan

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

İş paraya bakar diyenler sadece kendilerini kandırıyorlar.

Sadece paraya bakmıyor..
    Ama Kızlar ASLA BAKMAZ gibi birşey idda ette biraz gülelim..
    Ben ne kızlar gördüm bir 50 lik için krolarla takılan...tabi bunu sorun etmeyenlerde var..
    sadece para için takılanlar gitgide artıyor..

Kimse elinde beş para olmayan bir insanla takılmak istemez.Söylediklerinde haklısın paraya hiç önem vermiyorlar diye birşey söz konusu değildir.Fakat forumdakilerden bazıları daha önce hiçbir kızla çıkmadığı için suçu doğruca olarak karşı tarafa atıyorlar.Sözüm onlara karşı.

Etrafta hazine avcısı gibi dolaşan kızlar var.Nerede paralı adam görsele ona sulananlar var.Ama birkaç kız yüzünden hepsine aynı muameleyi yapmak yanlış birşeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 8 Haziran 2010; 13:00:59 >

• Dostum nasıl "kızlar" diye bir genelleme yapabiliyorsun ki.Hepsi ayrı bir insan,hepsinin kişiliği, aradığı erkek, kriterleri farklı.
  • Parayı kullanabilen paralı kişiler kızların en az yüzde 70ini götürür ama öyle sen malsan paralı olup kullanamıyorsan tabi kızlar gelmez. Para çoğu kapıyı açar şimdi düşün parasız yakışıklı sayılabilece biriyle mi takılmak istersin orta halli gideri olabilecek bir kişiyle mi ? emin olun parasız biriyle bir yere kadar çünkü genelde mutlu olmak için (ekstra mutlu olmak için ne bileyim bir sürpriz yapmak için bile genelde paraya ihtiyaç olunuyor ) falan.. Kızlar yeri gelir tipe bakar yeri gelir sadece duygulara bakar yeri gelir hepsine bakar yani kızdan kıza göre değişir bu arada lisedeki kızlarda paralı elemanların peşinde dolanır paranın peşnde koşar ( çok tipsiz değilse o kişi) yaş büyüdükçe erkeğin konumuna ve gücüne bakarlar..Allaha şükür şimdiye kadar kimle çıkmak istesem çıktım, param orta derecede öyle çok değil bazen olmuyor bazen oluyor duruma göre .d kızlara mühim olan istediğini verebilmek paran yoksa onu başka şeyle mutlu et onu eğlendir onların hoşuna gitcek şeyler yap onları gülümset ve senin yanında olmaktan zevk alsın diğer erkeklerden farkını ortaya koy ama onun sana bağlandığını seni çok çok sevdiğini görmeden ona çok yüz verme onu ondan çok seviyormuş gibi olma onu ondan çok seviyorsan bile içinde kalsın çünkü bence insanlar sevebildiği kadar sevilmeyi hakeder çok sevemiyorsa zaten bırakırsın Bir sürü olayı var aslında da hepsini burdan yazmanın imkanı da yok bu arada apaçi erkeklerden hoşlanan kızların kalitesi de belli , hiç siz kaliteli bir kızın bir apaçiyle gezdiğini gördünüz mü ben şahsen görmedim belki kalite anlayışımız farklıdır bilemicem

• güzel olan kendinden mi güzel çirkin olan kendinden mi çirkin yok! Gidip yakışıklılıgiyla kiz tavlayan şahıs kendine verilmiş bir tiple kiz ayarliyor çirkin olanda malum niye bu dengesizlik bizim elimizde olmayan bi şeyin nesini tartişıyoruz biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Ağzın laf yapacak, biraz sosyal olacaksın ve uğraştığın bir hobin olacak.. Para önemli değil aç olma yeter..

Kesinlikle bu !
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace
    Dostum nasıl "kızlar" diye bir genelleme yapabiliyorsun ki.Hepsi ayrı bir insan,hepsinin kişiliği, aradığı erkek, kriterleri farklı.

hayir kizlar için degil sadece bir iş bulurken bir kiz isterken babasi senin tipine bakiyor erkek arkadaş ortaminda bile yakişıkli parlaksan popûlersin yoksa yok
  • serseri, artist, kendini bişey sanan, bir günü bir gününü tutmayan, umursamaz tipler hoşuma gider, ama sadece uzaktan.
    böyle biriyle bir ilişki yaşamayı kesinlikle düşünmem, çünkü zerre kadar güvenmem, hevesini alıp bırakacaktır, işim olmaz, ama zaten o da nolur beni sev demez çünkü çevresi bunu dert etmeyen kızlarla doludur, bu kızlar genelde bakımlı makyajlı 'manken gibi' diye tabir ettiğimiz beyni boş fiziği 10numara tiplerdir, onlar varken beni mi görecek gözü, gerçekçi olmak lazım işte o yüzden, evet çok hoş çocuk, 'uzaktan'.

kabul etme ihtimalim olan erkeğe gelirsek, onu bulabileceğimi zannetmiyorum çünkü isteklerim acayip uçuk, hiçbir insan evladı benim taleplerimi yerine getirebilecek potansiyele sahip değildir diye düşünüyorum.. ama belki biraz saf olursa, beni de çok severse, hımm evet, o şekilde olabilir.
    tamam kendimi kandırıyorum, 35 yaşımda hala bekar takılırken bunalım hallerimi konudışıyla paylaşıyor olduğumu görür gibiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

Dostum nasıl "kızlar" diye bir genelleme yapabiliyorsun ki.Hepsi ayrı bir insan,hepsinin kişiliği, aradığı erkek, kriterleri farklı.

+

kaşarlar paraya bakar

ortam kızları para ve tipe bakarlar

iyi kızlar biraz tipe,karaktere biraz da paraya bakarlar,ki bence paraya bakmayan bırakın kızı,insan yok,olmamalı da kimse istemez bi baltaya sap olamayan kişiyi.
  • Tip?
    Ağzın laf yapacak, biraz sosyal olacaksın ve uğraştığın bir hobin olacak.. Para önemli değil aç olma yeter..
    quote:

• Para önemli,giyim kuşamın iyi olması zaten paranın olduğunu gösterir.Paran olacak dediysek çok zengin olmana gerek yok üstüne birşeyler alacak,sağa sola gezmeye gidecek kadar olsun yeter.20'li yaşların ortalarından itibaren meslek önemli oluyor.Yani iyi bir mesleğin olsun az paran olsa da geleceğin var diyerek seninle takılan olur.Bu saydığım özellikler dışında mutlaka konuşkan,kendini iyi ifade edebilme yeteneğin olması lazım.Yoksa paran olsun,çok zengin ol iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyorsan hiçbir şey yapamazsın.Sessiz durup,konuşmayan boş boş oturan birinin yanına kız gelmez bazı şeyleri elde etmek için atak olmak gerekir.
  • Uğraştığın bi hobi varsa evet bu kızları ciddi şekilde çekiyo.. bu arada sadece lisede değil üni.de de kızlar popüler erkek tiplerini daha çok yeğliyolar... ama bunlar gelip geçici kız tipleri... evlnme yaşları gelince hepsi aynı tip erkeği aramaya başlıyolar...

@bu arada buzin senin aradığın erkek tipi özellikleri neymiş merak ettim ??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.