Şimdi Ara

Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
2
Favori
19.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

harbiden çok isterseniz veririm beni söylemeyin yeter izmir içi iş yapar tabi

dünyanın en büyük takımı olan Real Madrid, dünyanın en büyük hocası ile Barcelona'ya futbol dersi verecektir. defans nasıl yapılır onu gösterecektir. Pep bu yönden çok şanslı çünkü Mourinho'dan bir şeyler öğrenecek.

• evet Morinho artık bizde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister No

quote:

Orijinalden alıntı: Zampara.Alper

Dayım derdi kızlar hakkında çok fazla şey bilenler kızlarla arası kötü olanlardır.Kızlarla arası iyi olan adam bu konuyu hiç düşünmez ama kızlarla arası olmayan adam sürekli kız nası tavlarım kızlar nelerden hoşlanır bunları araştırır uzman olur , demişti.Burda zampara ayağına yatıp kızlar hakkında ahkam kesenlerın çoğu kişi aslında kızlara o kadar uzakki o yuzden dikkat edin ınanmayın.

hımmm... sen burdakilerin fikirlerine tanımadan etmeden gerçek değil diye damga vurucaksın ama burdakiler tanımadıkları etmedikleri dayını bilirkişi olarak dikkate alıcak öyle mi yani

Dayın saçmalamış

• quote:

Orijinalden alıntı: meteor4in

en iyisi bir kızdan cevap almak

seni dinliyoruz o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

Ben ciddi manada söylüyorum sadece parayla ilişkilerin kurulduğuna şahit olmadım. Belki de sadece parası için biriyle ilişki yaşayacak kadar alçalmış olanların arasında hiç bulunmadığımdandır. Ancak ne zaman böyle bir konu açılsa ağzından parayı eksik etmeyenlerin işgali sinir bozucu. Galiba hiç bir kızla münasebetiniz dahi olmadı. Giyimden anlamıyorsanız, zevklerinizle ön plana çıkamıyorsanız, konuşacak konu dahi bulamıyorsanız onlarla; kusura bakmayın ama paranız da olsa ancak eskort tutarsınız.

Bir erkekte ne bulacakları hiç belli olmaz. Benim ilişkiye başlama tarzım yabancı dizilerdeki gibidir. Beraber yemek yeriz, alışverişe çıkarız, sinemaya gideriz. Araya küçük süprizler eklerim. Gün boyu sanki benim sevgilimmiş gibi davranırım aslında o farkında olmadan. Herşey mükemmel gider ancak bazen olmayınca olmuyor. Yani bu aslında kimya meselesi. Gülümsemen, gözlerin, duruşun, hoşsohbetin, giyimin... Onlarca değişken var ve bunlardan biri bile senden hoşlanmasına sebep olabilir.

Pozitif yanlarını ön plana çıkar. Yanlarında kasıntı olma. En önemli olanı ise, bir kızla ilişki yaşamak ya da cinsel ilişkiye girmek istersen ne yaptığını bilen biri ol. En azından o seni öyle görsün.

Parası için erkeğin yanında olan çok kız gördüm görmeyede devam ediyorum.

Hatun kişinin kişiliğine göre beyeneceği erkek değişir. Kimisi hareketli sevecen sıcakkanlı erkeklerle zaman geçirir hoşlanır beraber olur, kimiside daha erkeksi soğukkanlı halk değimiyle "ağır abi" takılanlardan hoşlanır. Resmi giyinen uysal sessiz sakin efendi erkeklerden hoşlanan ama bahsettiğim sevecen erkeklerle cıkan cok kız var.

Ayrıca şu anda Türk kızlarının erkekler konusundaki tutumu yaş ile doğru orantılı olarak değişiyor. Lisede ve ünide tip+saç+çevre+populerliğe bakarken okul bitince evine bakıcak sahip cıkıcak işi gücü olan efendi erkek tiplemesine dönüyorlar.

Şahsi fikrim; bir kıza ulaşılmaz gelirseniz ona onun sizin için değerli ama vazgeçilmez olmadığını anlatabilirseniz o sizindir Yok efendim kızın yanında ayrılmaz dibine düşerseniz olmaz şımarır

Ama siz PC başından bunları sorgulayrak bir yere varamzsınız Gidin insanalrın arasına karışın ortamlara girin, discoda cafede hiç tanımadığınız bir kızla bakışarak başlıyabilir herşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 9 Haziran 2010; 16:58:46 >

• Kizlardan nefret ediyorum,hep kırıcılar artık soğumaya başladım onlardan,forumda birkaç kişinin dediğine göre türkiyede böyleymiş, göreceğiz.
  • neden hoşlanırlar bilmiyorum ama nazik,saygılı,efendi erkeklerden hoşlanmadıkları kesin.. ben bugüne kadar Türkiyede tanıdığım tüm kızlar tarafından reddedildim.. yetmedi hakaretlere uğradım.sizinle ilgilenmediklerini hislerinin karşılıklı olmadığını söylerken kırıcılar.. olabilir beğenmeyebilirsin hislerin karşılıklı değildir ama karşındaki de bir insandır.. kırılır.. bizde kabahat onları beğendiğimiz söyleyip onları onore ediyourz..10 sene önce de bu defteri kapattım. bu kafa ile gittikleri sürece türk kızları daha çook evde kalırlar... beni beğenmezler ayrı konu ama kırıcı oldukları dakika karşımda dünyanın en güzel kadını da olsa benim için bitmiştir.

önce erkeklerle konuşmayı öğrensinler.. arkalarından dedikodu yapmayı veya cinsel değerlendirmelerden önce arkadaş olsunlar.. hele bunu bir becersinler.. kırıcı olmadan konuşmayı öğrenmeleri gerekiyor.bu olmadıkça kıza aşık bile olsam benim için sıfırdır o...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meteg -- 9 Haziran 2010; 17:10:18 >

• Ağır bir duruş, etkileyici bir ses tonu ve en önemlisi prestijli bir meslek(das Haan olacak mesela tıp gibi...)

Üniversitede ve hastanede beyaz önlük-stetoskopla dolaşırken bütün kızlar beni yiyecekmiş gibi bakıyor...Ya da birileriyle tanıştın mı o an aşık oluyor birçok aptal...Bu devirde böyle arkadaş...

• quote:

Orijinalden alıntı: meteg

neden hoşlanırlar bilmiyorum ama nazik,saygılı,efendi erkeklerden hoşlanmadıkları kesin.. ben bugüne kadar Türkiyede tanıdığım tüm kızlar tarafından reddedildim.. yetmedi hakaretlere uğradım.sizinle ilgilenmediklerini hislerinin karşılıklı olmadığını söylerken kırıcılar.. olabilir beğenmeyebilirsin hislerin karşılıklı değildir ama karşındaki de bir insandır.. kırılır.. bizde kabahat onları beğendiğimiz söyleyip onları onore ediyourz..10 sene önce de bu defteri kapattım. bu kafa ile gittikleri sürece türk kızları daha çook evde kalırlar... beni beğenmezler ayrı konu ama kırıcı oldukları dakika karşımda dünyanın en güzel kadını da olsa benim için bitmiştir.

önce erkeklerle konuşmayı öğrensinler.. arkalarından dedikodu yapmayı veya cinsel değerlendirmelerden önce arkadaş olsunlar.. hele bunu bir becersinler.. kırıcı olmadan konuşmayı öğrenmeleri gerekiyor.bu olmadıkça kıza aşık bile olsam benim için sıfırdır o...

Hiç unutmam bizim sınıftan bir kızın başka sınıftan erkek arkadaşı vardı , tenefüdte ben ve 2 erkek onunla konuştuğumuz için herkesin içinde tokat atmıştı , kız ağlamıştı ama o eleman sonraki tenefüs gelip kızdan özür diledi ve barıştılar. Beni de şok eden barışmaları oldu

• Arkadaş muhabbetlerinde dönen laflar;

- Beni severse bende onu severim. Bana değer vermesini bilmem yeter.

- Önce normal şekilde arkadaş olmak gerek.

- Para önemsizdir, beni sevmesi yeter.

vs.

Sonra gidiyorsun diyorsun böyle böyle, tamam kabul etmek zorunda değil ama anlayış sıfır. Empati sıfır. Karşı insanı incitmemek için düşünme sıfır. Sonra odun gibi gelip sana selam verip, eskisi gibi muhabbet kurmaya çalışır. Adamın ağzına ettin ama, haberin yok. İddia ediyorum çoğu kızın empati yeteneği yok, bu çok acı. Karşıdaki insan sana en samimi duygularını açıyor ama sen en kaba şekilde bunu püskürtüyorsun. Onun acı çekeceğini bile bile eskisi gibi arkadaş kalmayı teklif ediyorsun. Adam seninle konuşmak istemiyor, çünkü reddedilmiş sonra diyor bana küstün mü kırıldın mı? Yok hacı vallahi yok. Sinirlendim yine. Nerden gördüm konuyu ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 9 Haziran 2010; 17:19:50 >

• ottoman power aynı dertten muzdaribiz arkadaşım... sinirleniyoruz çünkü duyarlıyız.. bu kadar ince düşünceli olmamıza rağmen gene bize kabahat buluyorlar ya.. diyecek laf bulamıyorum.. Pes diyorum..
  • işin en temel bileşeni olmassa olmassa paradır...onun üstüne ne kadar çok şey eklersen(kişisel özellikler, tarz vs.) o kadar çok çekersin....ama sadece parayla olmaz parasız hiç olmaz...
  • Para,
    Çene,
    Uzun ve kaslı bir yapı,
    Kültür,
    Her ortama ayak sağlama, kendine uymayan mekanlarda da ağır başlılığını koruma,
    Kıskanmama, kıskansa bile belli etmeme,
    Umulmaz zamanlarda ufak da olsa hediyeler almayı bilen,
    Ve bana göre ayrıntı olarak gözükse de güzel bir "parfüm". :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: buzin

quote:

Orijinalden alıntı: Darkchild
    @bu arada buzin senin aradığın erkek tipi özellikleri neymiş merak ettim ??

bunu bulayım hemen evlenicem
    hayal gücünü çok geniş olsun,
    ben saçma sapan hayaller kurarken bana eşlik edebilsin,
    çok hareketli olsun bitmeyen enerjisi olsun ben de öyleyim çünkü birlikte yorulmadan yaşayalım,
    saçma sapan rekor denemeleri yapıp eğlenelim,
    her harekette mantık ya da sebep aramasın,
    birşeyi öylesine ve bir iyiliği de karşılıksız yapmanın verdiği keyfin bilincinde olsun,
    herşeyden sıkılsın ama benden sıkılmasın,
    değişime açık olsun, çok hızlı karar versin, bir saat düşünmesin, korkusuz olsun,
    bazen çok ciddi efendi bazen de çocuk gibi olsun,
    uyandırınca kızmasın, azıcık da mızmız olsun, bi yeri ağrıyınca falan benden ilgi beklesin,
    en önemlisi asla küsmesin, ben hiç küsmem çünkü, en sevmediğim şeydir, kızsın bağırsın falan 2dk sonra hiçbişey olmamış gibi devam edelim..
    bi de çok çalışmasın, eve geç gelmesin, iştahlı olsun, yemek seçmesin, yaptığım değişik yemek denemelerime ıyy bu ne ya önyargısıyla yaklaşmasın..

daha aklıma geldikçe eklerim

yazdıklarını okuyunca bu geldi aklıma

• quote:

ottoman power aynı dertten muzdaribiz arkadaşım... sinirleniyoruz çünkü duyarlıyız.. bu kadar ince düşünceli olmamıza rağmen gene bize kabahat buluyorlar ya.. diyecek laf bulamıyorum.. Pes diyorum..

Artık umurumda değil, silleyi yedim bir kere. Tek üzüntüm annem. En büyük oğluyuz mürüvvetimi görmek istiyor ama ben artık hiç bir kıza bağlanmam ve onunla ömrümü heba etmem. Gözlemliyorum, daha hala da gözlemleyeceğim. İnsanda anlayış olur her şeyi geçtim anlayış. Çevremdeki her kızın salağa yatmasından artık bıktım ve usandım. Kendi adıma konuşmuyorum ama sırf sevgilim var desinler diye kullananlar mı dersin, kanka ayağına yatıp milletin canını yakanlar mı dersin, kıskandırmak için başka erkeklerle samimi olanlar mı dersin. Dolu böyle tipler. Düzgün insanlara denk gelirseniz ne mutlu size ama ben belki daha küçüğüm çözemedim (18) hepsi böyle. Şişli-Beyoğlu-Kağıthane-Levent bu civardaki kızlarla arkadaş olmak zorundayım çünkü çevrem burası ve gittiğim diğer şehirler (Antalya,İzmir,Tekirdağ,Giresun,Konya,Ankara,Sivas,...) hepsi aynı. Ben çözemedim kardeş, çözmeye uğraşacak mısın derseniz asla. Bir kere dilim yandı daha uğraşmam. Dünya'da başka faaliyet alanları arayacağım, vallahi ilgi alanlarım vardı hatun uğruna hepsi heba oldu. Toparlayamıyorum kendimi. Son 2 senedir odundan farklı bir yaşantım yok. Adam gibi üni. kazanayım Allah'ın izniyle bu hayattan alacağım bir intikam var.

• meteg ve Ottoman_PoweR süpersiniz

quote:

neden hoşlanırlar bilmiyorum ama nazik,saygılı,efendi erkeklerden hoşlanmadıkları kesin.. ben bugüne kadar Türkiyede tanıdığım tüm kızlar tarafından reddedildim.. yetmedi hakaretlere uğradım.sizinle ilgilenmediklerini hislerinin karşılıklı olmadığını söylerken kırıcılar.. olabilir beğenmeyebilirsin hislerin karşılıklı değildir ama karşındaki de bir insandır.. kırılır.. bizde kabahat onları beğendiğimiz söyleyip onları onore ediyourz..10 sene önce de bu defteri kapattım. bu kafa ile gittikleri sürece türk kızları daha çook evde kalırlar... beni beğenmezler ayrı konu ama kırıcı oldukları dakika karşımda dünyanın en güzel kadını da olsa benim için bitmiştir.

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Arkadaş muhabbetlerinde dönen laflar;

- Beni severse bende onu severim. Bana değer vermesini bilmem yeter.

- Önce normal şekilde arkadaş olmak gerek.

- Para önemsizdir, beni sevmesi yeter.

vs.

Sonra gidiyorsun diyorsun böyle böyle, tamam kabul etmek zorunda değil ama anlayış sıfır. Empati sıfır. Karşı insanı incitmemek için düşünme sıfır. Sonra odun gibi gelip sana selam verip, eskisi gibi muhabbet kurmaya çalışır. Adamın ağzına ettin ama, haberin yok. İddia ediyorum çoğu kızın empati yeteneği yok, bu çok acı. Karşıdaki insan sana en samimi duygularını açıyor ama sen en kaba şekilde bunu püskürtüyorsun. Onun acı çekeceğini bile bile eskisi gibi arkadaş kalmayı teklif ediyorsun. Adam seninle konuşmak istemiyor, çünkü reddedilmiş sonra diyor bana küstün mü kırıldın mı? Yok hacı vallahi yok. Sinirlendim yine. Nerden gördüm konuyu ya.

• darkchild arkadaşım süpersiniz derken??? adanalı dizisi gibi oldu ama yani süper aptalız anlamında mı?
  • quote:

darkchild arkadaşım süpersiniz derken??? adanalı dizisi gibi oldu ama yani süper aptalız anlamında mı?

Ayıp ediyosun arkadaşım ..yorumlarınızı gerçekten beğendim ve buyüzden öyle yazdım... ben öyle forumdaki bazı tipler gibi aşağılayıcı ,alaycı nitelikte kelimeler kullanmam eğer karşımdaki normal yazıyosa... ki benim kızlar hakkındaki yorumlarım da sizinkiyle paralel dikkat edersniz.. o yüzden aklınıza birşey gelmesin...
  • kızma canım hemen... merak ettim tam olarak ne demek istediğini.. ayrıyeten de teşekkürler.yalnız olmadığımız görmek güzel..
  • Arkadaşlar size bir sır: Ne paraya ne tipe gerek var. Duruşunuzla bi kadına bunlara sahip olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Yani para ve tip genellikle zaten gücü ve ulaşılmazlığı simgeler. Öğrenecek çok şeyiniz cidden arkadaşlar. Örneğin güzel bi kız sizin gururunuzu kırmak istiyor ve bu okulun en güzel kızı sakın yüz vermeyin. Kız diyecek ulan bu çocukta ne var bu kadar kesin bişiler varki yüz vermiyor bunu kaçırmamam lazım.

Tipi olup parası olmayan zavallı:
    -Her şey parada bitiyor.

Parası olup tipi olmayan zavallı:
    -Her şey tipte bitiyor.

Hem parası hem tipi olan zavallı:
    -Her şey çenede bitiyor.

Şimdi anladınız mı ?

Edit: Seni kırmak amacıyla söylemek istemiyorum ama sanırım senin sorunun zekân zira "erkekde" değil "erkekte" denir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nineeleven -- 9 Haziran 2010; 18:27:05 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.