Şimdi Ara

Kızlar neye göre bir erkekden hoşlanıyor? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
271
Cevap
2
Favori
19.232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enginco06

kızın peşinden koşmayacan, kızı peşinden koşturacan.. 21 yaşındayım hep işime yarada bu güne kadar 4 defa teklif aldım sonuncusu hariç hiç birini değerlendirmedim.. son teklif edenle de 2.5 yıldır birlikteyim pek de mutluyum.. kaçan kovalanır meselesi var ya o önemli işte.. değer verdiğini fazla belli etmeyecen ama sınırları da zorlamayacan tabi..(bu arada istatistiklere göre 10000 erkekten biri teklif alıyomuş hepiniz şansınızı kaybettiniz:P)

1 dönemde 8teklif nasil bu nasil olcak peki

• Bir ilişkinin başlaması için Duruşunuz(Karizma),Tipiniz,Konuşma-Giyim Tarzınız vb.vb. bunlar çok önemlidir,fakat ne yazıkki o ilişkinin devam edebilmesi için size gereken şey PARA'dır.

(Tamamen kişisel tecrübelerime dayanarak yazdığım kendi görüşümdür.)
  • arkadaşlar kızlar dişte tel olayına nasıl bakıyor ? Ben 1.5 senedir tel takıyorum hiç bi kızla çıkamadım . Çok hoşlandığım kız oldu ama yaklaşamadım hiçbirine , bu tel kendime olan güvenimi yedi bitirdi . 1 sene sonra falan çıkacak ama öss den sonraki güzel yaz günlerinde böyle single olmak istemiyorum . Boyum 1.81 , sarışınım ayrıca , telde öyle abez kaçmıyor ağzımda normal duruyor . Yakın kız arkadaşlrımla bunu paylaşınca biz kızlar öle şeye bakmayız diyorlar ama ne biliyim güven ve cesaret yok .
  • herşey lazım
  • Ne kadar büyütüyorsunuz şu meseleyi.Onlar da sizin gibi insan.Siz nasıl bir bayanın herhangi birşeyinden etkilenebiliyorsunuz onun için de aynı şey geçerli.Hatırlarım lisede bir kız vardı,benden hoşlanan ama kız bayağı kiloluydu.Neyse burası teferruat.Birgün zorla elimden tuttu,konuştuk.Ne var bende dedim Allah aşkına,neyim çekici geliyor sana.Dediği şey şuydu :) Ben voleybol oynarken topa çok tatlı manşet vuruyormuşum ki bunu söyleyen 17 yaşında bir kız.O zaman farkettim,tamamıyla çekim meselesi bu iş.Bağı kuracak şeyler ise bu işin sadece bahanesi.
  • abi tel falan hikaye bence sen rahat ol, sen rahat hissetmezsen kız senle nasıl rahat olcak demi boşwer tel falan bozmaz keyfine bak
  • kendin ol yeter illaki seni seven bi hatun çıkar, he sen diosun ki ben bunu seviorum napıcam şöyle yapıcaksın yine kendin olucaksın konuşkan olucaksın espirili olucaksın kıza ondan akıllı olduğunu belli edicek bi kaç bişi yapıcaksın hafif artist ol yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: MORFEUS

quote:

Orijinalden alıntı: enginco06

kızın peşinden koşmayacan, kızı peşinden koşturacan.. 21 yaşındayım hep işime yarada bu güne kadar 4 defa teklif aldım sonuncusu hariç hiç birini değerlendirmedim.. son teklif edenle de 2.5 yıldır birlikteyim pek de mutluyum.. kaçan kovalanır meselesi var ya o önemli işte.. değer verdiğini fazla belli etmeyecen ama sınırları da zorlamayacan tabi..(bu arada istatistiklere göre 10000 erkekten biri teklif alıyomuş hepiniz şansınızı kaybettiniz:P)

1 dönemde 8teklif nasil bu nasil olcak peki

Kralsın.

• İdeal erkek nasıl olmalı?
    İdeal erkeğim (Yaş 22):
    1. Yakışıklı
    2. Sempatik
    3. Maddi durumu iyi
    4. Beni ilgiyle dinleyecek.
    5. Espri anlayışı gelişmiş
    6. Gücü kuvveti yerinde
    7. İyi giyinen
    8. Her konuda zevk sahibi.
    9. Şürpriz yapmayı seven
    10. Romantik ve hayal gücü gelişmiş

İdeal erkeğim... gözden geçirilmiş liste (Yaş 32):
    1. İyi görünümlü - tercihen kafasında saçı olan
    2. Arabadan inerken kapıyı açan, yemeğe gittiğimizde sandalyemi tutan.
    3. Pahalı bir restorana götürecek kadar parası olan
    4. Konuşmaktan çok dinleyen
    5. Fıkra anlattığımda katıla katıla gülen
    6. Alışverişte paketlerimin hepsini zahmetsiz taşıyacak kadar gücü kuvveti yerinde
    7. En az 1 kravata sahip
    8. Yaptığım yemekleri beğenen
    9. Doğumgünü ve yıldönümlerini unutmayan
    10. Haftada en az 1 kez romantik olabilen

İdeal erkeğim... tekrar gözden geçirilmiş liste (Yaş 42):
    1. Çok da çirkin değil - Tamam kel olabilir
    2. Ben binmeden arabayı hareket ettirmeyen.
    3. İşinde disiplinli - Fırsat oldukça akşam yemeğine götüren.
    4. Beni dinlerken başını sallayan.
    5. Anlattığım fıkraların can alıcı yerlerini hatırlayan
    6. Evdeki eşyaların yerini değiştirmeme yardım edecek kadar gücü kuvveti yerinde
    7. Göbeğini kamufle edecek şekilde kıyafet şeçen
    8. Klozetin kapağını indirmeyi unutmayan
    9. Çoğu hafta sonu traş olan

İdeal erkeğim... tekrar gözden geçirilmiş liste (Yaş 52):
    1. Burun ve kulağının içindeki kıllar fazla uzun olmayan.
    2. Topluluk içinde gaz çıkarmayan
    3. Para isteme alışkanlığı edinmemiş
    4. Ben birşey anlatırken uyuyakalmayan
    5. Haftasonları poposunu koltuktan kaldıracak kadar gücü kuvveti yerinde
    6. Ayağındaki 2 çorap aynı renk olan ve temiz giyinen
    7. TV karşısında akşam yemeğinden hoşlanan
    8. Adımı unutmayan
    9. Bazen traş olan

İdeal erkeğim...tekrar gözden geçirilmiş liste (Yaş 62):
    1. Küçük çocukları ürkütmeyen
    2. Banyonun nerede olduğunu hatırlayan
    3. Bakımı fazla masraflı olmayan
    4. Mümkün olduğu kadar gürültüsüz horlayan.
    5. Neye güldügünü birden unutmayan
    6. Yardım almadan ayağa kalkabilecek kadar gücü kuvveti yerinde
    7. Giyinen
    8. Lapa yiyeceklerden hoşlanan
    9. Dişlerini nereye koyduğunu unutmayan
    10. En son ne zamandı, hatırlayan

İdeal erkeğim... son kez gözden geçirilmiş liste (Yaş 72):
    1. Nefes Alan !!!

Not:alıntıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beynim bulanıyor -- 13 Haziran 2010; 18:14:44 >

• Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • Kızlar kendini istediği gibi anlayan erkeklerden hoşlanır sonradan anlamazlıktan gelirsin o ayrı.Gerçi tüm insan ilişkileri böyledir herkesle anlaşamazsın.Tip olmalı,konuşman iyi olmalı,Tip yoksa konuşman mutlaka iyi olmalı.Para mutlaka olmalı ama bu zamana ve yaşa göre değişir.Sonuçta cebindeki harçlıkta az bir paradır,altındaki 200 binlik arabada.Ama azda olsa mutlaka olmalı.En önemlisi kendin ol ve kendine üstüne başına özen göster.
  • Türk kızları kadar kendini beğenmiş kendisini eşsiz bulunmaz hint kumaşı sanan, saygısız insanlara tepeden bakan onları sadece fiziksel ve maddesel olarak değerlendiren başka bir kesim herhalde yoktur.ben çok cazip bir insan değilim yakışıklı da değilim ama insanım.. saygılıyım terbiyeliyim ve naziğim.. sebebi her ne olursa olsun edepsizlik yapanlar da benim hayatımda asla ve asla var olamaz.varlarsa da anında silerim hem de anında!

önce insanlara insan gibi konuşmayı öğrensinler.. oturup kalkmayı teşekkür etmeyi kendisini onu memnun etmek için harap eden erkeğe azıcık saygı ve minnet duysunlar.. yoksa da derhal benden uzaklaşsınlar ve kendileri gibi saygısız birini bulsunlar..

bu kişiler bizi haketmiyor.. etmiyor kardeşim etmiyor.. bu yüzden bütün türk kızlarına

• quote:

Orijinalden alıntı: REAL MADRID

zaten konudaki tek kız o o da bazen erkek ruhlu, bizden yani

evet buzin öyledir hala büyümedi çoçuk ruhlu mini minnacık bir mimarcık

bro en azından kız taklidi yapan erkeklerden değil burda öyleleride var biliyorsun
  • Bi laf vardı ama çok alınanda olcak katılanda : "Türk kızı , Hint kızı gibidir , öküze tapar . "
  • quote:

Orijinalden alıntı: weNom22

quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Kıza senden hoşlanıyorum ama sen hayatımda olmasan da şeyimde değil mesajını verebilen erkeklerden hoşlanıyorlar bence.

Her zaman işe yarar

Kesinlikle katılıyorum kızın peşinde pervane oldum sensiz bir hiçim gibi davrandım kız bunaldı sıkılıdı şimdi ağırbaşlı hiç kimseyi,hiç birşeyi takmayan bi tipim bu sefer o pervane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArgeSsS -- 13 Haziran 2010; 20:54:30 >

• Herkes nasıl yetişti ise öyle.. Mesela bir kızdan hoşlanmıştım ama kabul etmedi. Apaçilerle ve kendisi gibilerle çıkıyordu. Yaşadığı çevreye baktım varoş semt diye nitelendirdiğimiz yerdi. Yani küçükken orada doğduğu için o çevreye alışkın olduğu için o tiplerle çıkıyor. Benim görüşüm bu.. Tabii iş aile'de de bitiyor. Kızı iyi yetiştiren aileler olur, gerekli şeyleri yerine getirmeyen aileler olur... Ya zurnacıya, ya davulcuya sonra.
  • Parayla alakası yok para araba çene vs...bunların hepsi insanların kendini avutması.

Düzgün bir kız için

O saydıklarınızın hepsine de sahibim eksik olan ne biliyormusunuz.

Arkadaş ortamı

Ortamınızda en az 3 4 tane kız olacak bunun 2si kaşar olup seni arkadaşlarıyla tanıştırsa varya....

Kızlaırn karar vermelerindeki en önemli etken arkadaşlarıdır.

Yani kızı değil arkadaşlarını tavlayacaksın.

Arkadaşlarının görzüne girer onlarada söylersen aranda iyiyse onlar halleder...
    ----------------------------

Kaşar istiyorsan bu dediklerinin hepsine alasını bulursun ama mutlu olurmusun bilmem.Hele onlarla ortamın varsa kaşarlar bırakmaz seni.

Bi kaşarı ayarlamak istiyorsan gittiiği ortamlara takılman yeter.
  • şimdi bir kere asla genelleme yapmayın dünyada 1 milyar cins bayan var şimdi siz kalkıp hepsi paradan hoşlanır diyemezsiniz en başta kendi ailelerinize bakın babalarınız milyarder köşkte mi yaşıyordu tabiki hayır bu arada okurken kızlarda anlamadığım bi nokta baba parasıyla hava atan insanları çok seviyorlar ama ukala olmadıkça bunu anlamış değilim paranın kaynağı aileden gelirken sanki o arabayı siz almış gibi ağzı açık bakıyorlar

şimdi gelelim asıl soruya bu kızlar nelerden hoşlanır bu kızlar bakın genelleyemiyorum yukarıdaki nedenlerden ama benim gördüklerim diyelim öncelikle kızla belirli bir ilgi-soğukluk dengesi kurmanız lazım yani bazen çok ilgilenmenizi bekliyorlar bazende sanki o yokmuş gibi onun dişiliğini yok saymanızı istiyorlar (bunun nedenini çözen erkek tanımıyorum ) bir kere sanki özel bir dizi çekiliyor gibi kibarlık ve centilmenlik bekliyorlar çünkü en küçük kabalığınızda kız bir anda renk değiştiriyor ve son olarak ağzın laf yapması durumu bu durum şu demek siz kızı sözlerinizle eğlendiriceksiniz ve siz kızla değil kız sizle konuşmak isticek artık kızda şöyle bi düşünce oluşucak " X bi mesaj atsa da konuşsak ? " bunu gördüğüm kızlar oldu tecrübedir.

bir de şu PARA mevzusu var arkadaşın biri demiş etkilemek için işin ucuyu para bakar işte bir yere davet ediceksin para ya bakıcak bakımlı olucaksın paraya giyim-kuşam (bence marka takıntılı kızdan size hayır gelmez o yüzden sırf etiketi için o kadar para vermeyin) için para yani herşey için para demiş
    bakın bu para olayında hak var ama yukarıda anlattığım gibi herşey para değil isteyen her şekilde bakımlı olur kendine yakışanı giyer belki para nedeniyle çok buluşamazsınız belki bazen alman usulü ödeyip utançtan kızarabilirsiniz ama unutulan nokta şu kızlar zaten bundan hoşlanıyorlar sizden ekstra birşey bekledikleri için ya da lüks şeyler için değil tabi ki bu benim şahsi görüşüm ama bu bana ters burası da yanlış olmuş diyen arkadaş varsa söylesin

buna ek olarak arkadaş ortamı çok önemli yani yaptığınız espiriye bir tek kız gülmicek herkes gülücek kızlar ne hikmetse sürü psikoljisiyle hareket halindeler hem tavır ve olaylar karşısındaki tepkilerde hep günlük yaşamda gezerken vs.

edit: tekrar yazdım biliyorum

• Olm para sadece evlenirken işe yarar geri zamanlarda para o kadar önemli değil yahu etrafınıza bakın biraz.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.