Ya aslında beni düşündüren pat diye nasıl söyleyeceğim. Yani alıştıra alıştıra yapmak istiyorum ama nasıl.
daha mantıklı bir şey soylim hayatınıza yeni heycanlar katın bir problem yoksa ayrılmak akıl karı değil...
heycan yaratcak bişiler bulun beraber yapmadıgınız daha once....
Seni artık sadece arkadaş olarak seviyorum aşkım Ben karşı cinsten hoşlanıyorum bebeyim Annem kızıyor
çok seks düşkünüyüm de ya onla bunla yatmama karışmazsın yada ayrılalım de ne bilim bahane işte
Aynı sorun bendede var.Eski heycan yok diyorum değişik bişeyler yapalım diyo telefonlarına cevap vermiyorum evi arıyo.Kafayı bozacam
quote:
Orjinalden alıntı: Brandts
Seni artık sadece arkadaş olarak seviyorum aşkım Ben karşı cinsten hoşlanıyorum bebeyim Annem kızıyor
ayrılmak istiyorsan hiç ilgilenme zaten oda fark edecek biseylerin ters gittigini
tecavüz et niyetim kötü de. buluşmadan önce karbonat taşı yanında mala bağladım aşkım de gel beraber takılalım de baktın yine olmuyo tenhada kıstırcaksın ağzını burnunu kıracaksın
bilirsin Türklerin bi sözü var. ya seve seve ya ... ..
quote:
Orjinalden alıntı: deniz c
tecavüz et niyetim kötü de. buluşmadan önce karbonat taşı yanında mala bağladım aşkım de gel beraber takılalım de baktın yine olmuyo tenhada kıstırcaksın ağzını burnunu kıracaksın
bilirsin Türklerin bi sözü var. ya seve seve ya ... ..
+1905
Tövbe yarabbi konu dışı bölümünde sevgiligisi olmyanlar topic açıyo bu da tam tersi nasıl ayrılırım heyacan katamıyosan ayrı bütçen varsa tatile çıkın beraber
yda hiç mi aklına bişi gelmedi aldat sende yada böle böle de bn istemiyorum de derken de yan profilden bakarak söleki tokatı yemen kolay olsun
yürütemıyorum ayrılmak istiyorum de dürüst ol...
BAK arkadaşım kız arkine bu lafı sole %100 ise yarar BU oyunu ben baslattim ben bitiririm isine qelmiorsa game ower bebegim de olsun bitsin iste be daha ne :D:D
yha sole qereksiz yorumlar yapmayin yha nebicim seler adam konu acmis insan gibi cewap werin yok tecavuz et fln bunlar olmuo kizlarda war bu forumda dusunelim artik
hocam ben anladım sanırım derdini ... bence kızın da sana ilgisi kalmamış ama o da sana bişi diyemiyor ve sende kıllanıyosun bu durumdan ve bari ben bitirmiş oliyim ayakları yapıp kendini avutucan :) bence kızın evine gidince pc'de geçmişe bak o da bi forumda
quote:
Erkek arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ama bahane bulamıyorum :(
diye bi başlık amıştır :)))
kızı eve at eğer yapmak istemezse ayrıl :D cogu kız evlenemeden olmaz dior ya ondan bana güveni yook de senin ayrıl işte yapmazsa :D
Bence hepsi de parlak ve zekice fikirler..İçlerinden tekini kullan ve diğerlerini daha sonraki kız arkadaşlarında değerlendir..Mesela benim favorim şu oldu ''beni hacet giderirken hayal et''
"Benimle evlenir misin" de.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme