Şimdi Ara

Kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ama bahane bulamıyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
9.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 3,5 aydır birlikte olduğum bir kız arkadaşım var. Esasında bir sorun yok. Herşey yolunda. Olumsuz bişey yok. Fakat ben eski heyecanı duymuyorum ona karşı. Aslında biraz onda da böyle bişeyler seziyorum. Ama saygısızlık veya bu tarz olumsuz bişey yok. Genel hatlarıyla herşey yolunda. Ama ben yine de ayrılmak istiyorum. Nasıl bir mazeret sunmalıyım ona karşı? Onu kırmadan gerçekçi bi mazeret olmalı. Artık rol yapmaktan sıkıldım, mutlu değilim.

• Topum de.
  • quote:

Orjinalden alıntı: heyula07

Topum de.

Şakacı şey seni.
  • dostum sen bulmuşunda bunuyon bizde var dert bitmiyo

aranızda bazı kurallar kısıtlamalar vardır sanırım istemediği bişeyi yap bahane et ayrıl
  • Gerçekleri söyle..Mutlu değilm de olmuyo de ayrılmak istiyorm de.Seninde üzülmeni istemiyorm de.Uzun zamandr rol yapıyorm sana karşı de.Söyle bişyler zaten ondan sonra sana s*ktr çeker
  • 3.5 ay ve eski heyecan yok

3.5 yıl desen neyse de

kusura bakma ama ayran gönüllü derler buna
  • ayrıldıktan sonra pişman olursun.
    oturun yüzyüze konuşun.burada belirttiğin sorunları kendisine söyle esas.
    adam gibi bi çözüm yolu bulun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinan681 -- 26 Mart 2009; 0:12:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilgilenme, mesajlarina cok gec yanit ver neden gec yanit veriyorsun dersede eminim der sende zamanim yoktu yazmaya filan dersin

buluşmalari azalt bugun olmaz yarin bu war diger gun marsta olacagim gibi bir takim bahaneleri gercekleştir..

İkinci gün biter
  • cok basit buraya yazdığın şeylerin aynını ona desen zaten ayrılırsın heyecan kalmadi de bu kdr basit o anlar zaten
  • 2 gün yüz verme o senden ayırılır
  • Olmuyor de bitir ne uzatın bahaneler uydurun.
  • vermiceksen hiç uğraştırma de

kalbini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 26 Mart 2009; 0:25:22 >
  • "beni hacet giderirken hayal et" şeklinde bir mesaj işini görecektir.
  • oyun oynuyorsan eğer sende yaşayamadığım heyecanı oyunlarda buluyorum de
  • millet manti yapmaya çalışıo sen ayrılmaya çalışıon yapıştır aslanım devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: xfurix

vermiceksen hiç uğraştırma de

aynen katılıyorm kesin ayrılma yöntemi eğer vericem dersede şanslıı seniiiiii
  • Senden soğudum şahitlerim var de
  • İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. Aslında söyledikleriniz gayet mantıklı. Aslında benim onda bulduğum bana karşı olan saygısıyda. Benden 3 yaş küçük ve bana büyük saygısı var. Halen var ama eskisi gibi o da bana karşı ilgili değil. İlk önce arayıp sormayı biraz azaltacağım. Buluşmayı da... İllaki sorackatır bişeyler. Sonra ona göre davranırım.
  • senin bahanen hazır ona bi ALBENİ al otomatikmen ayrılırsınız zati ulan ne geyik adamım bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaken -- 26 Mart 2009; 0:21:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nymphetaminé

Senden soğudum şahitlerim var de

seni başka erkeğin yanında gördmüşler şahitlerim var de

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.