Şimdi Ara

Nasıl kız arkadaş bulabilirim hiç kimsem yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 yıldır oturduğum mahallede bile beni tanıyan biri yok, tamamen yalnız biriyim.Sosyal medya da kullanmıyorum nereden bulabilirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Başlık: Hiç Çevreniz Yokken Nasıl Kız Arkadaş Bulunur?

Giriş: Günümüzün hızlı tempolu dünyasında, sosyal çevrenizi genişletmek ve potansiyel kız arkadaşlarıyla tanışmak zor olabilir. Özellikle sosyal çevreniz yoksa bu durum daha da zorlaşabilir. Ancak endişelenmeyin, kız arkadaş bulmak için çevrenizin olmaması bir engel değildir.

Sosyal Etkinliklere Katılın: Hiç çevreniz olmasa bile, kız arkadaş bulmak için sosyal etkinliklere katılabilirsiniz. Yerel topluluk merkezlerine, kütüphanelere veya spor salonlarına gidin. Bu yerler, benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla tanışmak için harika fırsatlar sunar.

Kulüplere ve Gruplara Katılın: Sizinle aynı hobilere ve tutkulara sahip insanlarla tanışmanın bir başka yolu da kulüplere ve gruplara katılmaktır. Bu gruplar genellikle üniversitelerde, topluluk merkezlerinde veya çevrimiçi olarak bulunabilir.

Arkadaşlarınızın Yardımını İsteyin: Zaten olan birkaç arkadaşınız varsa, onlardan yardım isteyebilirsiniz. Arkadaş çevrelerinde sizinle uyumlu olabilecek kızlar olup olmadığını sorabilirsiniz.

Çevrimiçi Arkadaşlık Uygulamalarını Kullanın: Çevrimiçi arkadaşlık uygulamaları, kız arkadaş bulmak için harika bir seçenek olabilir. Tinder, Bumble ve Hinge gibi uygulamalar, ilgi alanlarınıza ve konumunuza göre size potansiyel eşleşmeler sunar.

Güvenli Olun: Çevrimiçi arkadaşlık uygulamalarını kullanırken güvenliğinize dikkat etmeniz önemlidir. Asla kişisel bilgilerinizi veya fotoğraflarınızı yabancılara vermeyin. İlk buluşmayı her zaman kalabalık bir yerde planlayın ve bir arkadaşınıza nerede olduğunuzu söyleyin.

İlgili Anahtar Kelimeleri İçeren Cümleler:

• Hiç sosyal çevreniz yoksa bile, sosyal etkinliklere katılarak potansiyel kız arkadaşlarla tanışabilirsiniz.
    • Yerel topluluk merkezleri, kütüphaneler ve spor salonları, benzer ilgi alanlarına sahip insanlarla tanışmak için harika yerler olabilir.
    • Kulüplere ve gruplara katılmak, sizinle aynı hobilere ve tutkulara sahip insanlarla tanışmanın bir başka yoludur.

Sonuç: Hiç çevreniz olmasa bile kız arkadaş bulmak mümkündür. Sosyal etkinliklere katılın, kulüplere veya gruplara üye olun, arkadaşlarınızın yardımını isteyin ve çevrimiçi arkadaşlık uygulamalarını kullanın. En önemlisi kendinize güvenin ve pes etmeyin. Doğru kişiyle tanışmak zaman alabilir, ancak çabanızla sonunda karşılığını alacaksınız.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Haram

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyleysen bulamazsın kardeşim

nasıl kız bulacağından önce çevreni genişletmen lazım sosyalleşmen lazım sonrasında gelir ama ilk adımın kız değil kendini geliştirmek olsun kursa falan git
  • 10 yildir oturdugun yerde seni taniyan kimse yoksa sorun sendedir, tavsiyem ekrafindaki insanlarla diyalog kurman komsuna,bakkala etrafindaki insanlara Gunaydin de, merhaba et selam ver hal hatir sor yoksa işin zor, tek çaren sosyal medya olur emin ol o daha zor ne çikarsa bahtina olur.
    Özet: Sosyalleş!

• paradox08 kullanıcısına yanıt
    Beni kızla tanıştıracak birine ihtiyacım yok benim direk kız arkadaşa ihtiyacım var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A8D122BA5

Beni kızla tanıştıracak birine ihtiyacım yok benim direk kız arkadaşa ihtiyacım var.
    O konuşmadan bunu mu çıkardın
  • Hocam siz ancak ahirette bulursunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çevren yoksa zor bulursun.
  • Bu kafayla kız değil normal arkadaş da bulamazsın hocam
  • quote:

Kibar Feyzo filmi aklima geldi sizin bu cevabiniza istinaden "Ben karı istiyem repliği" demekle olmaz nitekim filmdeki karakterde kiz bulamamisti ama o karakterin icinde bulunduğu durum sizinkinden daha iyi o para biriktirir kizi alir, sizin durum parayla cozulecek gibi degil kisaca dediklerimden hicbirsey anlamamışsınız, etrafinizdakilere kendinizi farkettiremezsiniz sizin varliğinizi kimse bilmez.
    Bir kizin size gelip "Sevgili olalim mi?" demesini bekliyorsaniz en az bi bu kadar daha beklersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox08 -- 17 Ekim 2019; 0:22:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: paradox08

Kibar Feyzo filmi aklima geldi sizin bu cevabiniza istinaden "Ben karı istiyem repliği" demekle olmaz nitekim filmdeki karakterde kiz bulamamisti ama o karakterin icinde bulunduğu durum sizinkinden daha iyi o para biriktirir kizi alir, sizin durum parayla cozulecek gibi degil kisaca dediklerimden hicbirsey anlamamışsınız, etrafinizdakilere kendinizi farkettiremezsiniz sizin varliğinizi kimse bilmez.
    Bir kizin size gelip "Sevgili olalim mi?" demesini bekliyorsaniz en az bi bu kadar daha beklersiniz.

Alıntıları Göster
    Bi kız aynen dediğin gibi gelip açılmıştı bana ama daha sonra olmadı eğitim durumum yüzünden.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BB

Bu kafayla kız değil normal arkadaş da bulamazsın hocam
    Normal arkadaşım da yok ki zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Jacob Snell

Hocam siz ancak ahirette bulursunuz.
    Cennetten kombine ayırtdık da benim mi haberim yok hocam ?

• Bu nasıl zihniyet maşallah gökten direk sizin eve insin istersen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bimde çok var

• quote:

Bi kız aynen dediğin gibi gelip açılmıştı bana ama daha sonra olmadı eğitim durumum yüzünden.

Alıntıları Göster
    Senin için en iyi ihtimal görücü usulu evlilik ki kaldiysa oyle bir adet,
    Tekrar diyorum Sosyalleş, Korkma! O cevrende olup merbaba etmedigin insanlara Güler yuzle Günaydin diyince kimse seni dövmez merhaba et, sohbet et boyle boyle cevren genişler genisledikce o çemberin icine kizlarda girer tanisirsin zamanla kaynasir sevgili olursun, oturduğun yere gökten dusmesini bekleme, Gökte değil yeryüzünde yaşiyorlar o yuzden düsme ihtimalleri yok.
    Kendini gelistir+Sosyalleş

• Cogu erkegin ve başarili olarak yaptiği hatta tipsiz olsa dahi instaya sosyal medyaya giriyorsun begendiklerini ekliyorsun 50 100 kiza illa biri boştadir al sana muhabbet edebileceğin kiz ve yakindan sec surekli takilabilesin ama dikkat et psikolojisi bozuk ve sevgilisinden ayrilan ve bunu sana anlatacak kizlarla olma eskisiyle barisir sana tekmeyi basar.

• paradox08 kullanıcısına yanıt
    Sosyalleşmeye ihtiyacım yok.Asosyal olduğumu nereden çıkardinız ki her yalniz insan asosyal mi oluyor sanıyorsunuz ? Bu nasıl tavsiye, ben kız arkadaş nasıl bulabilirim dedim.Beni kızla tanıştıracak insanları nasıl bulabilirim demedim ki!

Sırf kız bulmak için kimseyle konuşmak istemediğim halde merhaba mı diyeceğim tanımadığım insanlara ? :) Benim kimseyle muhabbete ihtiyacım yok bir kızla tanışmak için.Fikrin için sağol ama sana kalsın sen yaparsın.

Ben hoşuma giden bir kız olursa gider direk onunla konuşurum.Öyle çok bir münasebetim olmasına gerek yok ufak bir bahane bile yeter.

Sadece o ufak bahaneyi yaratabilecek ortamı nerede yakalayabilirim onu sormak istemiştim aslında.Bu bir bar olabilir bir kurs olabilir bir iş olabilir veya çok farklı birşey de olabilir.

Siz diyorsunuz ki kızla tanışmak için git milletle muhabbet kur önce onlar seni kıza götürür.Postu kurda emanet et o seni çobana götürür demek gibi birşey bu.

• Ciddi dusunebileceğim birini arıyorum ben hocam takılmak için değil.Malum yaş geçiyor üç beş sene sonra 30 yaşına gelince herşey daha zor olacak şimdi tam zamanı birşeyler yapmanın.Sosyal medyada takılan bir kızla da ciddi düşünemem kesinlikle o sosyal medya ile ilgisi alakası olmayan biri olmalı.Sosyal medyaymış tik tok muş tak tok muş bunlarla takılan insandan hayır gelmez.

Ben birkaç sene önce iki kişiyle uzun süre birlikte oldum ikisiylede tesadüfen tanışmıştım ikiside bırak sosyal medyayı internet ile bile alakaları yoktu.Fakat başka sebeplerden dolayı onlarla olmadı kendim ayrıldım.Tam uygun birini bulsam zaten bırakmam.

• Seni çok iyi anlıyorum çünkü bende seninle aynı durumdan muzdaribim. Gariban bir ailede büyüdüm. Çocukluğum boyunca hep kiracı olduğumuz için çok sık ev değiştirdik. Bu durum arkadaş çevremin oluşmasını da engelledi. Yeni ev sahibi olduk ama, bu da çevre, arkadaş edinme açısından geç oldu.

Şuan benimde hiç çevrem yok. Mahallede tanıdığım vs. arkadaş çevrem hiç yok. Kız arkadaşım da yok. Herkesin bana yakışıklısın, çok anlayışlı, iyi bir insansın demesine rağmen arkadaş edinemiyorum, kızlarla tanışamıyorum, çünkü etrafımda beğenebileceğim kız da, kafa dengi adam da yok. Okuduğum okullarda da (Lise, üniversite) durum değişmedi. Çünkü seviyemin çok altındaki okullarda okumak zorunda kaldım. Bundan dolayı hep saçma sapan insanlarla aynı ortamlarda bulunmak zorunda kaldım. Boş insanlarla muhattap olmaktan hep imtina ettiğim için de okullardan da arkadaş edinemedim.

Bu saydığım şeylerin hiç biri benim suçum değil. Çünkü yaşam şartlarımız beni bu duruma itti. Herşey zincirleme gelişti, birbiriyle bağlantılı. Büyüdüğüm ve yaşadığım çevreyle, bulunduğum ortamlarla aramızda hep büyük bir seviye farkı oldu. Belki nezih bir semtte oturup, güzel okullara gidebilseydim herşey farklı olabilirdi.

Velhasıl kelam, bazı şeylerin ne yaparsan yap değiştiremiyorsun. Çevren yoksa kızlarla tanışabileceğin ortam da ne kadar zorlarsan zorla oluşmuyor. Sana verebilceğim tavsiye, hiçbirşeyi kafana takmayıp akışına bırakman. İleride illa ki hayatına birileri temas edecektir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.