Şimdi Ara

Kız arkadaşımın ailesiyle tanışmam kanlı bitiyordu! Acayip sinirliyim! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
3.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • okurken sandalyeden düştüm on numara olmuş devam devamm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

Orijinalden alıntı: kıymalı danino

el bombasının yere düşünce patladığını sanan mahlukat

Okumayı bilmeyen, ne okuduğunu okuyamayan, kendisi bu kadar kaliteli yazamadığı için başkasının yazısında hata arayan mahlukat.

senin gibi saçma sapan konular açıp popi olma derdinde değilim rahat ol
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

quote:

el bombasının yere düşünce patladığını sanan mahlukat

Okumayı bilmeyen, ne okuduğunu okuyamayan, kendisi bu kadar kaliteli yazamadığı için başkasının yazısında hata arayan mahlukat.

senin gibi saçma sapan konular açıp popi olma derdinde değilim rahat ol

Kapak yapman için mesajımda hata da bırakmıştım. Ne diye profilime girip araştırdın ki. Boşuna uğraşmışsın.

• -sen kim olduğunu sanıyorsun da benim kızımla ilişki kuruyorsun lan ayı

bu kısmı sevdim
  • ben boğazına sarılırken bir eliyle cebinden el bombası çıkardı ve pimini çekip tuttu el bombasını eliyle. "gitmezsen bırakırım bunu" dedi.
    ben boğazına sarılırken bir eliyle cebinden el bombası çıkardı ve pimini çekip tuttu el bombasını eliyle. "gitmezsen bırakırım bunu" dedi.
    ben boğazına sarılırken bir eliyle cebinden el bombası çıkardı ve pimini çekip tuttu el bombasını eliyle. "gitmezsen bırakırım bunu" dedi.
  • elim ayağım titriyor hala sinirden. neyse anlatıyorum. kız arkadaşım beni ailesiyle tanıştırmak istedi ben de kabul ettim. KISMINDAN SONRASINI OKUMADIM..

BU TİPLERE BİR DAHA KONU AÇMAYI YASAKLAYIN LÜTFEN.. FORUM KİRLİLİĞİ RESMEN
  • CSBde bi anda olaylar gelişir ve biter. bu olayların csb olduğunu anlamamıza rağmen daha hala bişeyler oluyodu. OLMAMIŞ diyorum
  • evet arkadaşlardan sonrasını okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _EndoplazmikBirKulum_

quote:

Orijinalden alıntı: jarath

Bildigin eski turk filmleriyle jakie chan filmlerinin karisimi senaryo guzelde karakterler tam oturmamis biraz daha uzerine dus baaarilarinin devamini dilerim...

Evet ben de farkettim sonradan karakterlerin tam oturmadığını. Daha güzel yedirebilirdim ama ilk bu olduğu kadar artık

Durmak yok calismaya devam bekliyoruz yenilerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tinziri

elim ayağım titriyor hala sinirden. neyse anlatıyorum. kız arkadaşım beni ailesiyle tanıştırmak istedi ben de kabul ettim. KISMINDAN SONRASINI OKUMADIM..

BU TİPLERE BİR DAHA KONU AÇMAYI YASAKLAYIN LÜTFEN.. FORUM KİRLİLİĞİ RESMEN

Hocam ciddi bi mevzu degil bu csb diyoruz biz aramizda artik sende ne demek istersen

• http://www.iskur.gov.tr/default.aspx

• güldürmedin lan liseli
  • Bugün; 0:59:56 'dan sonrasını okumadım
  • Okuyabilirsiniz
  • Olmuş hocam, aynen devam. Okuyun beyler.
  • evetten sonrasını okumadım
  • quote:

-senin kızımda gözün yok parasında gözün var. kaç para istiyorsan söyle vereyim
    -benim sevgimi almaya senin ne paran yeter ne pulun yeter dua et sevgilimin babasısın yoksa kelebeği takmıştım böğrüne.
    babası bunu duyunca masadaki av tüfeğini alıp bana doğrulttu "****** git lan bu evden öldürürüm seni" dedi. ben de mahalleden nesip abinin öğrettiği dövüş taktiklerini uygulayıp silahı tutup adamı yere attım

karar sizin

Adminler, adam sansürlü küfür yazmış şimdi gereğini yapın,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HÜSAMCIK -- 21 Şubat 2013; 18:01:10 >
  • Kızdan sonrasini okumadim

• Helal olsun delikanlı adamsın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.