Şimdi Ara

KIZ ARKADAŞIMIN DOĞUM GÜNÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2, gün sonra kız arkadaşımın doğum günü ve ben hala ona ne alacağıma karar veremedim. siz olsanız ne alırsınız yada ne yaparsınız. başka ilde şuan. ????

• kargoyla fln mı yollıcan hediyeyi?
  • evet ama nee göndericcem ??
  • Dom Perignon marka şampanaya yada

Chateau Lafite marka şarap gönderebilirsin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: rektum

Dom Perignon marka şampanaya yada

Chateau Lafite marka şarap gönderebilirsin..

kız ark dedi ünv okuyan kankam demedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mUsTaFa_cls -- 9 Haziran 2006; 13:49:37 >
  • olamaz mı şarap oldukça da uygun bir seçim yanında da bir gül olaiblir...peq bilgi de vermemişsin.yüzük yollayabilirsin ismini yazdırıp yüzüğün içine,aynı şekilde kolye göndereblirsin....
  • şarap olmayabilir, ama yüzük ile kolye iyi fikir, teşekkür ederim. tabi başka önerilerede açığım :)
  • bence eğer beraber fotoğraflarınız varsa onlardan en cok beğendiğini düşündüğünü güsel bi cerceveye yerleştir en sevdiği çiçekle beraber gönder ama dikkat et cicekler solmasın
  • yaa bende de aynı problem var henuz bir hafta var ama ne alsam diye düşünmeye başladım

özellikle bayan arkadaşların tavsiyesine ihtiyacım var
    onlar ne gibi bir hediyeden hoşlanırlardı , sıradan hediyelerde olabilir böyle orjinal fikirlerede açığım
  • bi kutu çikolata al ,, hepsinden bir ısırık al ve geri bırak. bir de oraya not düş ,, hepsini yedim senden tatlısını bulamadım..
  • bende izmirdeki bayan arkadaşa aldım 1 hafta sonra yollayacam...ben de polo dan bi badi gibi bişey aldım önü yazılı işlemeli falan...bayan arkadaşım la almıştım..beğenir kesin dedi..zaten hatırlamak bile bayanlar için çok önemli...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YasiN®

bi kutu çikolata al ,, hepsinden bir ısırık al ve geri bırak. bir de oraya not düş ,, hepsini yedim senden tatlısını bulamadım..

aynen katılıyom hem mesajda süper
  • quote:

bi kutu çikolata al ,, hepsinden bir ısırık al ve geri bırak. bir de oraya not düş ,, hepsini yedim senden tatlısını bulamadım..

çok şeker
  • quote:

EEEeeewwwww !
  • Ben bunu yapamadan terk edildim.

demek başkasına nasip olucak
  • Eger iliskiniz hale devam ediyorsa tebrik ederim hocam...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonw

Eger iliskiniz hale devam ediyorsa tebrik ederim hocam...

evlendiler 2 çocuğu var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.