Arkadaslar oncelikle merhaba. Yorumlariniz benim icin cok onemli kafam cok karisik. Imla icin kusura bakmayin mobilden yaziyorum.
Oncelikle lise sonda stajda tanistigim bi kiz var. Kizla ayni universiteyi kazandik. Acaba beni neler bekliyor? Cok kiskanclik vs falanmi olur yoksa hersey guzelmi olur. Aslinda cok istiyoduk ama arkadaslarim kotu olmus falan dediler. Bide sizin yorumlarinizi almak istedim. Bide universitenin ilk gunu verebileceginiz tavsiyeler varsa sevinirim. Lutfen bos gecmeyin iyi kotu yorumlarinizi bekliyorum cok ihtiyacim var buna.
ulan aynı yerde kazanan da dert ediniyor kazanamayan da :D
quote:
Orijinalden alıntı: Spica7
Hocam inanki bir suru sey yasadik cok zor gunler gecti detaya inmiyorum. Ayni uni cikinca havalara uctuk cunku farkli sehirler cikma ihtimalide vardi. Ama simdi herkes iki taraftan biri sikilir falan diyor. Ama o beni cok seviyo biliyorum. Yinede kafam karisik
Öf pöf baygınlık geçireceğim şimdi,diyorum ve gidiyorum boş geçmeyin dediğin için o da,soruya bakar mısın,ilkokul öğrencisi kafasıyla üniversiteye mi başlanır,hangi üniversite nişantaşı mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Constantius
Öf pöf baygınlık geçireceğim şimdi,diyorum ve gidiyorum boş geçmeyin dediğin için o da,soruya bakar mısın,ilkokul öğrencisi kafasıyla üniversiteye mi başlanır,hangi üniversite nişantaşı mı?
Ne güzel işte. Üniversite bitincede evlenirsiniz. Hayırlısı olsun.
Gayet güzel olur,evet kıskançlık sebebiyle sürtüşmeler yaşanabilir fakat bu tip olaylar üniversitede tanışanlar arasında da oluyor.Sıkılma işini bilemeyeceğim okulda da,memlekette tatildeyken de sürekli birlikte olacaksınız,sıkıntı olabilir.Şahsen ben bu nedenlerle üniversitede kendi memleketimden olmayan kızlara yönelmiş durumdayım.İnsan en azından tatillerde kafa dinlemek istiyor.Özledin mi atla uçağa,otobüse git yanına.
vay be insanlara bak...
quote:
Orijinalden alıntı: [-C-]apsL0cK`
quote:
Hocam inanki bir suru sey yasadik cok zor gunler gecti detaya inmiyorum. Ayni uni cikinca havalara uctuk cunku farkli sehirler cikma ihtimalide vardi. Ama simdi herkes iki taraftan biri sikilir falan diyor. Ama o beni cok seviyo biliyorum. Yinede kafam karisik
I kullan.
quote:
Orijinalden alıntı: Phoenix_20
quote:
Orijinalden alıntı: [-C-]apsL0cK`
quote:
I kullan.
Alıntıları Göster
Ünversite hayatın başlamadan bitmiş
Arkadasimin okulda adi kilibika cikmisti kardes sen anla iste
quote:
Orijinalden alıntı: zerrohero
Arkadasimin okulda adi kilibika cikmisti kardes sen anla iste
üniye gidince kız kolalrına atlıyacak.ee çıakcaksınız ama temiz bir ilişkiniz oalcak.hollywood filmi tadında.sorna kavak yelleri gibi oalylar yaşıayp hepiniz bi şirkette ceo olacakasınız.
quote:
Orijinalden alıntı: montevo
üniye gidince kız kolalrına atlıyacak.ee çıakcaksınız ama temiz bir ilişkiniz oalcak.hollywood filmi tadında.sorna kavak yelleri gibi oalylar yaşıayp hepiniz bi şirkette ceo olacakasınız.
Alıntıları Göster
Hocam ben Üniversite okuduğum dönemde, okulun başlarında kendi sınıfımdan kız ile sevgili oldum üniversite boyunca sürdü...
Dezavantajları ve avantajları var tabi :) Önce dezavantajlarından başlayayım, tabi kişiden kişiye değişebilir.
Kıskançlık olursa ve ilişkin gayet ciddi boyuttaysa, sosyal yönden biraz kısıtlanabilirsin...Sonuç olarak üniversite dönemi planlı plansız eğlenceye rahatça vakit ayırdığın dönem, böyle dönemde yakınında olan kız arkadaşın seni bazı eğlencelerden mahrum bırakabilir. Tabi birbirinize saygı ve güven varsa sıkıntı olmaz...
Arada kaçamak yapmak gibi planların varsa, yakalanma riskin çok fazla :)
Avantaj diyeceğimiz durum, kızarkadaşınla kısıtlama olmadan eğlence vakit geçirme durumları olur.
Bu konuda tecrübem bana şunu öğretti, Üniversitede evleneceğim dediğin kız dışında kimseyle ciddi bir şekilde bağlı kalıp ilişki yaşamak mantıklı değil...
quote:
Orijinalden alıntı: oyuncu11790
Hocam ben Üniversite okuduğum dönemde, okulun başlarında kendi sınıfımdan kız ile sevgili oldum üniversite boyunca sürdü...
Dezavantajları ve avantajları var tabi :) Önce dezavantajlarından başlayayım, tabi kişiden kişiye değişebilir.
Kıskançlık olursa ve ilişkin gayet ciddi boyuttaysa, sosyal yönden biraz kısıtlanabilirsin...Sonuç olarak üniversite dönemi planlı plansız eğlenceye rahatça vakit ayırdığın dönem, böyle dönemde yakınında olan kız arkadaşın seni bazı eğlencelerden mahrum bırakabilir. Tabi birbirinize saygı ve güven varsa sıkıntı olmaz...
Arada kaçamak yapmak gibi planların varsa, yakalanma riskin çok fazla :)
Avantaj diyeceğimiz durum, kızarkadaşınla kısıtlama olmadan eğlence vakit geçirme durumları olur.
Bu konuda tecrübem bana şunu öğretti, Üniversitede evleneceğim dediğin kız dışında kimseyle ciddi bir şekilde bağlı kalıp ilişki yaşamak mantıklı değil...
Alıntıları Göster
bende aynı durumdaydım.Zor günler seni bekliyor hele birde aynı eve çıkarsan b*ku yedin o kadar söyleyim.Bir müddet sonra yaptığı en ufak daranış bile insanı sinirlendirmeye yetiyor.Umarım farklı olur sizin ki
Ne güzel..
Benim kiz arkadasim B şehrinde ben de A şehrinde okuyorum. Anca 2 ayda bir görüşüyoruz ya da tatillerde. Bence hiç üzülme aksine sevin
Hele bi de ayrılırsanız o okul zindan olur benden söylemesi iyi gidersede herşey daha güzel olur yaşadım biliyorum
Arkadaslar herkese yorumlari icin tesekkur ederim. Eve cikmicaz. Kendi yasadigimiz sehirlerde kazandik cunku. Normaldede baya sosyal hayati olan biriyim ama bi sorun olmadi. Karsilikli guvenimiz sonsuz. Insallah kotu gitmez hersey yolunda olur ama yinede cok istiyoduk ben halimden memnunum aslinda sadece disardan gelen yorumlar genellikle olumsuz
Kusura bakma ama 3 ay içerisinde ayrılacaksınız. Forumda demişti birisi dersin.
Benimde aynı üniversite de okuyan arkadaşım var gayet iyiler senin için ne olur yorum yapmak zor.
quote:
Orijinalden alıntı: jetix120
Kusura bakma ama 3 ay içerisinde ayrılacaksınız. Forumda demişti birisi dersin.
Hocam sanmiyorum stajida ayni yerde yaptik cunku bayada eglenceliydi molalar falan. Ayrilma sebebimiz bu olmaz yani sıkılma vs eminim