Şimdi Ara

Kiz arkadasimla cevahire gidiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk once MC donalds'a gidecegiz.Sonra da sinemaya gidecegiz ama bir turlu film secemedim.Bu konuda da yardimci olur musunuz?Birde yanima 100 lira mi alayim 200 lira mi, yani 100 lira yeter mi?

• 150 al soruya bak.:D Vizyonda ülkücüler vardı ona götür.:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha bir kız için 100 lira harcanır mı lan ? Ayrıca o Cevahirdeki McDonalds'a eski sevgilimle gitmiştik istemeye istemeye elimi cebime soktum sonra kız çıkardı 10 tl verdi aldım.Eğer gerçekten değicek biri olduğunu bilsem neysede şimdi ileride ayrılıcaksınız gerek yok böyle şeylere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigCrunch

Oha bir kız için 100 lira harcanır mı lan ? Ayrıca o Cevahirdeki McDonalds'a eski sevgilimle gitmiştik istemeye istemeye elimi cebime soktum sonra kız çıkardı 10 tl verdi aldım.Eğer gerçekten değicek biri olduğunu bilsem neysede şimdi ileride ayrılıcaksınız gerek yok böyle şeylere.

Ahahaha :D
  • parayı öderken acele etme belki kız da parasını vermek ister
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xaerk

ilk once MC donalds'a gidecegiz.Sonra da sinemaya gidecegiz ama bir turlu film secemedim.Bu konuda da yardimci olur musunuz?Birde yanima 100 lira mi alayim 200 lira mi, yani 100 lira yeter mi?

Mc her yerde var cevahire gitmisken carls burgere gidin, cok daha guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustBeKinq

150 al soruya bak.:D Vizyonda ülkücüler vardı ona götür.:D

kızla buluşunca ülkücü gibi kafa kafaya tokalaşsın bide tamamdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çocuk parkina geldim
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigCrunch

Oha bir kız için 100 lira harcanır mı lan ? Ayrıca o Cevahirdeki McDonalds'a eski sevgilimle gitmiştik istemeye istemeye elimi cebime soktum sonra kız çıkardı 10 tl verdi aldım.Eğer gerçekten değicek biri olduğunu bilsem neysede şimdi ileride ayrılıcaksınız gerek yok böyle şeylere.

Bide almis 10 milyonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ogbat

quote:

ilk once MC donalds'a gidecegiz.Sonra da sinemaya gidecegiz ama bir turlu film secemedim.Bu konuda da yardimci olur musunuz?Birde yanima 100 lira mi alayim 200 lira mi, yani 100 lira yeter mi?

kesinlikle katılıyorum madem cevahire götürüyosun kızı bari daha farklı bi mekan olsun Carl's bunun için mükemmel bi yer burgeride patetisede MC ve Bk dan kat kat daha güzel. Ayrıca sınırsız içecek

• Romantik komedi filmi varsa ona gidin benim gibi kızı bilim kurgu filmine götürmeyin ha hoşlanan kızda vardır ama az
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einheitsfront

quote:

Orijinalden alıntı: JustBeKinq

150 al soruya bak.:D Vizyonda ülkücüler vardı ona götür.:D

kızla buluşunca ülkücü gibi kafa kafaya tokalaşsın bide tamamdır.

Siyah palto ile gitmeli bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladresfb

quote:

quote:

kesinlikle katılıyorum madem cevahire götürüyosun kızı bari daha farklı bi mekan olsun Carl's bunun için mükemmel bi yer burgeride patetisede MC ve Bk dan kat kat daha güzel. Ayrıca sınırsız içecek

Tamam o zaman Carl's burgera goturuyorum.Tesekkurler neyse ne olur ne olmaz yanimiza 200 lira alalim Ayrica romantik bir film secsem daha iyi olur.Acaba Titanik'e mi gotursem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 16 Nisan 2012; 23:17:30 >

• Sen isini saglama al 200 lirayla git
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Tamam o zaman Carl's burgera goturuyorum.Tesekkurler neyse ne olur ne olmaz yanimiza 200 lira alalim Ayrica romantik bir film secsem daha iyi olur.Acaba Titanik'e mi gotursem

Usulünü biliyosundur umarım kıza karşı mahcup olmanı istemem. Ödemeyi yaptıktan sonra numaranı al ve cool bi şekilde yerine geç sonra içeceği zaten kendin dolduruyosun ben ilk gittiğimde yanımda okuldan kızlar vardı ve sap sap menüyü beklemiştim kasanın önünde kasiyerin yerinize geçebilirsiniz biz size getireceğiz demesi biraz rencide ediyor insanı

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Usulünü biliyosundur umarım kıza karşı mahcup olmanı istemem. Ödemeyi yaptıktan sonra numaranı al ve cool bi şekilde yerine geç sonra içeceği zaten kendin dolduruyosun ben ilk gittiğimde yanımda okuldan kızlar vardı ve sap sap menüyü beklemiştim kasanın önünde kasiyerin yerinize geçebilirsiniz biz size getireceğiz demesi biraz rencide ediyor insanı

Çok kötü bir durum :D

• quote:

senin bu forumda ne işin var ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.