Şimdi Ara

Akrabalar şimdiden basladi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amcam diyorki

Kuzen iki yıllık bankacılık ve sigortacılık yazmış mat öğretmenligi geliyormuş yazmamış wtf? Ekonomi bölümü asla bitmez mis her yer banka kayniyormus

Arkadaşlar ne yazarsa yazsın umrumda değil bölümde kotulemiyorum ama iki yıllık bankacılık sigortacılık yazan adama nasıl mat öğretmenliği geliyor banka sahibi filan degiller

Sıralamasını da soylemiyorlar

Babamda inanıyor napsin ilkokul mezunu kabak bana patliyor

Doktorluk zaten zormuş halleri ortadaymis cumartesi bile calisyormus doktorluguda kotuluyor

Dersanesiz asla olmazmış

Kuzenimin gittiği dersanaye kaydolmam gerektiğini söylüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 8 Ağustos 2022; 13:14:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah o tip akrabalari bildiği gibi yapsın. 1 lira para dahi istemediğim akrabalarım mezuna kaldım diye saçma sapan konuşup benimde az moralimi bozmadilar. Simdi kazandım istediğimi yeri ama aramadilar bile :) Fazla takılma onun için annenin babanın soylediklerinede daha iyi yapmak istiyorum de sineye çek.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam akrabaları takmamayı öğren.

Ben de gecen sene sayisalda 55k dan mezuna biraktim ve akrabalar 160k ea yapıp üniye giden kuzenimi örnek gösterip benim kazanamadığımı söylüyorlardı. Ve yine aynı şekilde hepsi dershaneye gitmemi söyleyip duruyordu. Hiçbirsini takmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 8 Ağustos 2022; 13:16:21 >
  • doktorun çalışma şartları kötü, mühendis işsiz, ekonomi boş, iktisat desen herkes iktisat mezunu. ne yazalım o zaman aga biz.

acaba ybs mi yazmalıydık

• akrabalarını ye   

• OemiarSrn O kullanıcısına yanıt

aynen öyle geçen sene 2 senelik kazananlarla kıyaslandım onlar "ÜNİVERSİTE" kazandı diye bu sene bir Allahın kulu aramadı  

kendi kıskançlık çukurlarında boğulmaları dileğiyle  

• he diyip geç dershanede çok ısrar ederse gitmeden derece yapan kişiler kaynıyor youtube onları izlet, gerisinde ne derlerse desinler sadece onayla geç kendi çalışmanı kendin yap, bunları çok takarsan seni sadece geriye atar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim kuzenim 40kdan mezuna bırakmıştı dayının teki polislik geliyor muydu diye sormuş. Yani bu insanların gözünde iki seçenek var: kazanmak kazanamamak. Çok takmamak lazım

• Dershane illaki işe yarar niye gitmek istemiyorsun ki? Anlamadığın konuları tekrar edersin ve şu soruyu şöyle çözsek olmaz mıydı? Şöyle sorsaydı nasıl çözerdik gibi şeyler sorabilirsin hocalara. Dershanesiz olmaz lafına hiç katılmıyorum ama. Ben 2020'de 12. sınıftayken nisan ayına kadar şiddetli major depresyon nedeniyle okula gitmedim ve yks çalışmadım, tüm odağımı iyileşmeye verdim. Nisan ayında iyileştikten hemen sonra da sokağa çıkma yasağı gelip okullar kapandı. Evde 3 ay boyunca tüm odağımı yksye verip lise konularını fizik hariç (temelim iyiydi ve zaman yoktu) baştan sona bitirip 10k yaptım. Tabii bizim sınavda baya bir konu çıkarılmıştı yoksa yetiştiremezdim muhtemelen ama konular tam haliyle ve fizik de çalışılarak 1 yıl tüm konuları bitirip bol bol soru çözüp kapasiteye ulaşmak için yeter bence. Dershane de bu süreçte faydalı olur ama şu anki fiyatları da bilmiyorum muhtemelen çok pahalanmıştır. Ama başarıyı dershane sağlamıyor, yks öğrencisi zihniyetine girip ana odağını yksye vermek sağlıyor.

• Ben 37 binden mezuna bıraktığımda 2 yıllık tutmuyor mu diye eleştirmişlerdi. O günden sonra bazı tipteki insanları takmamayı öğrendim.

• Coğu boş ve bilmiyorlar kanka cahil yani

• Doktorluğu kötülüyorsa babanizda bir sorun yok hocam

• Edit:Şimdi akrabalardan kimse aramadı kimse bana sıralama sormuyor darlamiyor

Geçen sene 120k yaptigimda akbaba gibi cokmustuler ustume

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 26 Temmuz 2023; 15:55:44 >
  • sen ara söyle kıyasla kendini utandır onları

• Simdi kac yaptin hocam

• 21k hocam tm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarveyinStajyeri -- 26 Temmuz 2023; 16:57:18 >
  •   

akrabalara nispet yap tıp geliyor diye.

• Masallah hocam tebrik ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.