Şimdi Ara

Gelinciklerle Basim Dertte,Arabayi Yemeye Devam Ediyorlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
2
Favori
12.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu inatci hayvanlar yüzünden tam üc kere tamire götürmek zorunda kaldim arabayi.Sanirim artik arabanin altinda yiyecek kablo vs bulamadilar heraldeki bu seferde arabayi üstten yemeye basladilar.Soru basit nasil kurtulabilirim bu hayvanlardan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabanci_ch -- 25 Nisan 2014; 6:48:58 >

• oha.
  • Hangi şehir diye sorabilir miyim? Geçen gün kız arkadaşım da ince uzun bi hayvan gördüğünü söyledi ben görmedim ama yoğun bir nefes alma sesi çıkarıyordu hayvan. Gelincik diye tahmin ettim.
    Önerim farklı bir yere park etmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada baslik efsane olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitsubishielectric -- 25 Nisan 2014; 7:04:42 >
  • Tam ben konu açacaktım, siz açmışsınız. Lanet gelincik yuva edinmiş aracımda. Ekmeğini, yumurtasını getiriyor kaputun içine. Çok inceledim bir kablo yeme durumu yok ama yuva yapmış. Bugün servisi arayacaktım ne yapabiliriz diye. Naftalin koymayı düşünüyorum kartel koruma demirinin oralara işe yarar mı acaba ? Ya da naftalinden çıkan koku arabanın içine gelir mi havalandırmayla, ya da kimyasalı zarar verir mi emin değilim. Lütfen acil çözümmm
    Ayrıca bugün servisi arayıp net bir çözüm bulursam buradan paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: yabanci_ch

Bu inatci hayvanlar yüzünden tam üc kere tamire götürmek zorunda kaldim arabayi.Sanirim artik arabanin altinda yiyecek kablo vs bulamadilar heraldeki bu seferde arabayi üstten yemeye basladilar.Soru basit nasil kurtulabilirim bu hayvanlardan?

Basit, plastik aksama bol bol biber surun ve bu sekilde arabayi belli bir sure yerinden oynatmayin ve yikamayin. Gunluk olarak biber sürme isini tekrarlayin. Biberi yedikten sonra içlerinden söverler ama tekrar gelmezler muhtemelen...

Aciya zamanla alisip daha cok istaha gelirler, kuru fasulye yaninda sogan gibi biberi de bir baharat veya meze olarak görebilirler tezi ise pek mantikli gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Tam ben konu açacaktım, siz açmışsınız. Lanet gelincik yuva edinmiş aracımda. Ekmeğini, yumurtasını getiriyor kaputun içine. Çok inceledim bir kablo yeme durumu yok ama yuva yapmış. Bugün servisi arayacaktım ne yapabiliriz diye. Naftalin koymayı düşünüyorum kartel koruma demirinin oralara işe yarar mı acaba ? Ya da naftalinden çıkan koku arabanın içine gelir mi havalandırmayla, ya da kimyasalı zarar verir mi emin değilim. Lütfen acil çözümmm
    Ayrıca bugün servisi arayıp net bir çözüm bulursam buradan paylaşırım.

bu resimde sanki köpek kafası var gibi görünüyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akrabalar şimdiden basladi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim araca da kediler tırmanırken kayıyolardı, kayarkende patileri takıyolardı ve haliyle araç çiziliyodu. Bi türlü çözüm bulamayınca otopark yerini değiştimde öyle kurtuldum :) tabi sizinki daha fenaymış ALLAH kolaylık versin :)

• cLk kullanıcısına yanıt
    akünün üstündeki çürümüş et mi kaka mı ben de anlamadım. hayvanat tutmuş getirmiş. Üstünde tüy vardı. Bugün aracı lifte kaldırıp elime bezi alıp mazotla her tarafını silecem, sonra aracı başka bir yere park edecem. Bakalım işe yarar mı ? aracı sürekli kullanmıyorum, haftada bir hareket eder, onla da alakalı olabilir
  • BebeBiskuvisi kullanıcısına yanıt
    benim Konya/Akşehir
  • Mutlaka Bir Çözümü Vardır , Yoksa Bu Şekilde Araca Yazık.
  • Lokasyon isvicre soran arkadaslar icin.Ayrica daha önceden tamir icin götürdügümde yenebilecek heryeri sarmislardi bu bir cözüm olabiliyor,birde arabaya baglanan ve devamli cizirti gibi ses cikaran bir aletten bahsetmisti tamirci ama pek etkili degil demisti.Baska etkili bir cözüm önerisi olan varsa cok makbule gececek

@BebeBiskuvisi @erkmenson
  • quote:

Orijinalden alıntı: yabanci_ch

Lokasyon isvicre soran arkadaslar icin.Ayrica daha önceden tamir icin götürdügümde yenebilecek heryeri sarmislardi bu bir cözüm olabiliyor,birde arabaya baglanan ve devamli cizirti gibi ses cikaran bir aletten bahsetmisti tamirci ama pek etkili degil demisti.Baska etkili bir cözüm önerisi olan varsa cok makbule gececek

@BebeBiskuvisi @erkmenson

elin isviçrelisi anlamaz abi o işte. bu iş tam Türk işi Yukarda da dedim bugün aracı lifte kaldırıp önce alt taraflarını sonra motor aksamlarını mazotla silecem . Bu lanet hayvan çişini kakasını yapmıştır yuva edinmek için. Sonra da arabanın yerinin değiştirecem. çünkü aracın park yeri çimenlik alana, araziye çok yakın. Asfaltta olursa biraz daha çekimser olur diye düşünüyorum. Hayvanın yerine geçip empati yapıyorum , ben gelincik olsam diye

Aracım burada park halinde sürekli. Haftada bir çalışır. Bu nalet olası hayvan bu çimenlerde dolanıyor büyük ihtimalle

• ilginç
  • Tarlalardan kostebek gelincik tavsan vs hayvanlari kovmak icin ultrasound basit elektronikler var deneyebilirsiniz.

Ben de yurtdisinda yasiyorum bahceme dadanmislardi istanbuldan yalan olmasin 10-15 liraya almis kurtulmustum. Gunes enerjisi ile calisiyordu :)

• Zehirli et koyun arabanin altina falan. Yerse direj nakavt

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Hocam mazotu sürdüğünüz yerlere dikkat edin sonra seyir halindeyken tutuşmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Zehirli et koyun arabanin altina falan. Yerse direj nakavt

gelincik leş yemiyor. kendi öldürmezse yemez. kendi öldürdüğünü de yemiyor orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Zehirli et koyun arabanin altina falan. Yerse direj nakavt

gelincik leş yemiyor. kendi öldürmezse yemez. kendi öldürdüğünü de yemiyor orası ayrı.

Himmm o zaman fare bocek vs hayvanlar icin sinyal yayan cihazlar var. Oyle bisey olabilir belki

• Çamaşır suyu ve mazot ise yarayabilir. Çünkü gelincik kokuya duyarlı hayvandır.
    Yada park yerinizi değiştirin.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.