Şimdi Ara

Gelinciklerle Basim Dertte,Arabayi Yemeye Devam Ediyorlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ByM4ster Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
2
Favori
12.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: **osk@r78**

Elektronik hayvan kovucular iş görebilir.Piyasada 30-40 tl arası fiyatları vardı en son..

Alıntıları Göster
    ilk defa görüyorum böyle bir şey kaputumu açınca böyle bir şey görsem korkarım harbiden
    çok ilginç gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo-Cash

ilk defa görüyorum böyle bir şey kaputumu açınca böyle bir şey görsem korkarım harbiden
    çok ilginç gerçekten

Alıntıları Göster
    wd-40 deneyin,

kokusu bocek haşereleri vs kaçırıyor ancak gelincike ne etki eder bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

bazı japon araçlarında kemirgen hayvanları çeken (koku yayan) bazı parçalar varmış. diye aklımda kalan bir haber vardı.

Arkadasimin sifir Corollasinin bazi kablolarini da fare kemirmisti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captaingurkan

quote:

Orijinalden alıntı: mavipasa

bazı japon araçlarında kemirgen hayvanları çeken (koku yayan) bazı parçalar varmış. diye aklımda kalan bir haber vardı.

Arkadasimin sifir Corollasinin bazi kablolarini da fare kemirmisti.

Alıntıları Göster
    kedi köpek çişine çare sirkedir. peder kıl olmustu ve bahceyi yıkmatmıstı sirke ile. netice cişsiz otopark girişi :P

• yaa o değilde bu hayvanın geline benzer neresi varki gelincik demişler, gelin diyince masumiyet çağrıştırıyor ama bu hayvan kadar gözü kara hayvan yoktur, cüssesine bakmadan aslana kafa tutuyor bunlar, kobraları falan çerez niyetine yiyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu guzel yorumlar guzel... mazot kesin cozum olabilir komple havayada ucabilirsiniz Allaj gostermesin... bi sonuc alirsaniz bilgilendirin bizleri

• Sirke uygulayabilirsiniz sevmiyorlar kokusunu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Sirke uygulayabilirsiniz sevmiyorlar kokusunu.
    mazot yüksek basınç olmadan tutuşmaz. çakmak çaksanız yanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

mazot yüksek basınç olmadan tutuşmaz. çakmak çaksanız yanmaz.

Alıntıları Göster
    şans geçmiş olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Sirke uygulayabilirsiniz sevmiyorlar kokusunu.
    mazot tehlikeli degil mi ?

Bu arada içim bi tuhaf oldu, tiksindim biraz, kasinti geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TekGecelikÜye

Ben de kaputu actigumda akü nun üstündeki tanımlanamayan maddeyi görünce akuden sogudum (:

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: TekGecelikÜye

Ben de kaputu actigumda akü nun üstündeki tanımlanamayan maddeyi görünce akuden sogudum (:

Alıntıları Göster
    Haşere kovucu cihazlar var,güneş enerjisiyle çalışan veya 220volt ile oda olmadı kedi köpek için kullanılan spreyler var hayvanın gelmesini istemediğiniz yerlere sıkıyosunuz sıkılan yerlere yanaşmıyor ama gelincikte iş görürmü denemek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 26 Nisan 2014; 18:49:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Haşere kovucu cihazlar var,güneş enerjisiyle çalışan veya 220volt ile oda olmadı kedi köpek için kullanılan spreyler var hayvanın gelmesini istemediğiniz yerlere sıkıyosunuz sıkılan yerlere yanaşmıyor ama gelincikte iş görürmü denemek lazım

Alıntıları Göster
    zor durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

zor durum

Alıntıları Göster
    Aman diyim zarar verme o hayvana acısını fena çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Knıght

Aman diyim zarar verme o hayvana acısını fena çıkarır.

Alıntıları Göster
    zirai ilaç satan yerlerde k-othrine diye bir ilaç var. 5 lt suyla karışım hazırlanıp sıkıldığında ilacın yapıştığı yere gelen haşeratlar ölüyor. hamam böcekleri ve sineklerde etkili. sanırım gelinciktede işe yarar. insana kaşındırma dışında etkisi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiroshi_nakamura

yaa o değilde bu hayvanın geline benzer neresi varki gelincik demişler, gelin diyince masumiyet çağrıştırıyor ama bu hayvan kadar gözü kara hayvan yoktur, cüssesine bakmadan aslana kafa tutuyor bunlar, kobraları falan çerez niyetine yiyorlar

sizin bahsettiğiniz hayvan gelincik değil bal porsuğu..çok atarlı ve asabi bi hayvandır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekne Kazıntısı

quote:

yaa o değilde bu hayvanın geline benzer neresi varki gelincik demişler, gelin diyince masumiyet çağrıştırıyor ama bu hayvan kadar gözü kara hayvan yoktur, cüssesine bakmadan aslana kafa tutuyor bunlar, kobraları falan çerez niyetine yiyorlar

sizin bahsettiğiniz hayvan gelincik değil bal porsuğu..çok atarlı ve asabi bi hayvandır

Alıntıları Göster
    Geçmiş olsun. Benim komşumun sıfır megan 3'ünün tamponunu kemiriyordu köpeklerde. oda mazot sürmüştü komple ön tarafa.

• quote:

quote:

bunların hepsi aynı familya, sansargiller

tr.wikipedia.org
    Sansargiller - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Sansargiller

• O bal porsuğu bundan filan daha büyük bişi bende belgesellerde izledim bunlar ancak tavşan filan yiyebiliyo.
  • quote:

quote:

bunların hepsi aynı familya, sansargiller

tr.wikipedia.org
    Sansargiller - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Sansargiller

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.