Şimdi Ara

Gelinciklerle Basim Dertte,Arabayi Yemeye Devam Ediyorlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
2
Favori
12.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çook ilginç bir vaka.Demir eksikliği var hayvanlarda demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Çook ilginç bir vaka.Demir eksikliği var hayvanlarda demek.
    Kedi yüzünden çekici çağırmak zorunda kalan birisi olarak halinizden çok iyi anlıyorum.Allah sabır versin...
  • Hayvanlari öldürmeden alinacak tedbirleri deneyin oncelikle. Onlarda bir canli, gunahtir.
  • Fena bir durum naçizane içerim katran sürün aracın birkaç kablosu na içeri koku alamasa daha cok uygulayın kokuya gelmez diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyelii

Fena bir durum naçizane içerim katran sürün aracın birkaç kablosu na içeri koku alamasa daha cok uygulayın kokuya gelmez diye düşünüyorum
    Gelincik sarımsak kokusunu sevmez
  • Gelincik yiyen bir hayvanin postunu arabada bulundurin veya onun kokusu varsa motor bolmesine sikin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Gelincik yiyen bir hayvanin postunu arabada bulundurin veya onun kokusu varsa motor bolmesine sikin.
    arabanın altına yumurta ve etten oluşan bir menü koyun. Tabii zehirli olacak, gerisi malum. Kendi öldürmediği eti yemiyorsa yumurtayı yer. Onuda yemezse yediği kabloları zehirleyin. o da olmazsa avcı çağırın vardır mutlaka meraklıları onlar halleder.
  • Birazdan Greenpeace elemanları konuyu basar.
    Gelincik zararlı bir varlık değildir. Yılandan korur diye biliyorum. Öldürmek dışında çareler arayınız.
  • İşte bunun sorumluları hep araba üreticileri.

Aracın altını kapatmıyorlar,gelen geçen motora giriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacramental -- 25 Nisan 2014; 12:06:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacramental

İşte bunun sorumluları hep araba üreticileri.

Aracın altını kapatmıyorlar,gelen geçen motora giriyor.
    Gelincik çok uyanık bir hayvandır.Hayvanı boğar örneğin tavuk sonra kanını içer.Çok esnektirler.İnsana bile saldırılar.Eşleri vardır.Kindardırlar.Sakın eşinin gözü önünde öldürmeyin hayvanı.Dikkatli olun.Nasıl uzaklaştıracğınızı bilmiyorum ama bizim burada bu tür vakaları yaşayanlar var.Sorup öğrenirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: one man one engine

Gelincik çok uyanık bir hayvandır.Hayvanı boğar örneğin tavuk sonra kanını içer.Çok esnektirler.İnsana bile saldırılar.Eşleri vardır.Kindardırlar.Sakın eşinin gözü önünde öldürmeyin hayvanı.Dikkatli olun.Nasıl uzaklaştıracğınızı bilmiyorum ama bizim burada bu tür vakaları yaşayanlar var.Sorup öğrenirim...

Alıntıları Göster
    Tipi sevimli ama karakteri kötü
     Gelinciklerle Basim Dertte,Arabayi Yemeye Devam Ediyorlar

• erkmenson kullanıcısına yanıt
    Motora yakin koymuş iyi pişsun diye.

Kedileri bile öldürür.köpek falan alsaniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

Motora yakin koymuş iyi pişsun diye.

Kedileri bile öldürür.köpek falan alsaniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrandLotus

Alıntıları Göster
    Dün uzun ugraslar sonucu veteriner, makina mujendisi ve ziraat mujendisi arkadaslarimla yaptigim muzakereler sonucu ( ayrica servisten de aldigim akilla ) cam-sil şişesiyle bastim mazotu,

• quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

Dün uzun ugraslar sonucu veteriner, makina mujendisi ve ziraat mujendisi arkadaslarimla yaptigim muzakereler sonucu ( ayrica servisten de aldigim akilla ) cam-sil şişesiyle bastim mazotu,

Alıntıları Göster
    oha cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

oha cidden

Alıntıları Göster
    İlk defa böyle bir şey duydum. Eski Anadol'ları eşekler yiyordu da, bu ilk defa oluyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan26tr

İlk defa böyle bir şey duydum. Eski Anadol'ları eşekler yiyordu da, bu ilk defa oluyor sanırım.

bızım bu olay konuşulunca bı doktor arkdaşın da sıfır scenic 'ini yemiş lanet kemirgenler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

quote:

Orijinalden alıntı: sinan26tr

bızım bu olay konuşulunca bı doktor arkdaşın da sıfır scenic 'ini yemiş lanet kemirgenler :)

Alıntıları Göster
    bazı japon araçlarında kemirgen hayvanları çeken (koku yayan) bazı parçalar varmış. diye aklımda kalan bir haber vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

bazı japon araçlarında kemirgen hayvanları çeken (koku yayan) bazı parçalar varmış. diye aklımda kalan bir haber vardı.

Alıntıları Göster
    mazot kesin çözüm olacak sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyalı alli

mazot kesin çözüm olacak sanıyorum.

Alıntıları Göster
    Elektronik hayvan kovucular iş görebilir.Piyasada 30-40 tl arası fiyatları vardı en son..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.