Şimdi Ara

Evlenmek enayilik gibi gelmeye basladi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Girizgahi atlayip direkt konuya giriyorum.

Gunumuzde nerdeyse herkesin gecmisi var sonuc olarak buna bir sey demiyorum ancak mesela kızla beraber evli gibi yasiyorsunuz hicbir eksik kizin gozune carpmiyor. Kizla evlenmek istediginizde şu şoyle olacak bu boyle olacak herseyin en iyisi olacak. Insan cevresinde bunlari görünce sorgulamaya basliyor "ee ben neden evleneyim ki kizlarla takilmak varken" cunku kizlarla takilirken sorun olmayan şeyler evlenirken sorun oluyor. Hatta isin şu versiyonu bile var. Kizla tanisiyorsunuz evlenmeyeceksen gorusmeyelim diyor(gecmisinde sayisiz erkek var) bize gelince mi "evlenmek istiyorum gecmiste yaptigim hatalar oldu ama sen cok iyisin dersimi aldim artik ciddi iliski istiyorum" diyip namuslu ayaklarina yatiyorlar anlamadim.

Hadi bunlari gectim mesela evleniyorsunuz. Cevremde gördüğüm kadari ile evlenirken kizin eve katkisi %10u bile geçmiyor. Neredeyse her masrafi erkek ustleniyor bu olayda enayilik oluyor masraflarin esit karsilanmasi lazım yoksa neden evleneyim takilmaya devam ederim. Bu isin daha altin masrafini-gelinlik masrafini-dugun salonu masrafini saymiyorum. Hadi düğün yapmazsin veya ucuz bir yer tutmak istedin diyelim. Bu sefer düğün istemiyorum diyen kiz aile baskisi ile düğün istiyorum bir kez evleniyorum, şu kadar altin istiyorum diye tutturabiliyor. Bosansan yine evlensen 2.kez evlenmis olacaksin nasil 1 kez evlenebiliyorsun. Ee ben neden evleneyim bana bir avantaj sağlamıyor ki bu olay ben takilmaya devam ederim seninle zaten.

Bir erkek evlenirken tum masraflar yari yariya bolusulmuyor ise evlenmenin bir mantigi yok bana kalirsa ve hatta o zaman bile medeni kanunlarin berbat olmasindan dolayi evlilik erkek icin avantaji olmayan negatif bir olgu olarak gozukuyor. Bosanirsan kiz yeni sevgilisiyle takilsin diye nafaka oduyorsun. Evlilik sirasinda kendi paranla bile varlik edindiysen yarisi kizin oluyor sacma sapan kurallar.

Işin en ilginc yanı asgari ucretle barbie gibi kizlarla bile takilabilirsiniz. Ancak asgari ucretle ile o tarz kizlarla evlenemezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evlensen olmuyor, evlenmesen olmuyor.

• Daha önceki bütün evlilik konularına yazdığım cevabı buraya da yazıyorum.

Bu saydıklarınızın hiçbiri evlilik için gerekli değil. Olmazsa olmaz değil. Hepsi, şımarık nişanlınızı mutlu etmek için gerekiyor yalnızca. Sadece evlenmek için karşınıza ilk çıkanla nişanlanmak yerine doğru insanı ararsanız bunların hiçbirini yaşamazsınız.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Doğru insanı kaçırdıysak?

• Türkiye'de evlenemeyen herkes fakirdir "yaaaa bu kadar masrafa ne gerek var" demen fakirliğinden dolayıdır. Aslında hepsine gerek vardır

• Maraz Alinin sağ kolu kullanıcısına yanıt

Doğru insan olsaydı kaçmazdı.

Kim eski işterine takıntılı biriyle olsun?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sorun kızda demedim ki. Kız belki de senin bulabileceğin en iyi kızdı, ama sen onun için doğru insan değildin.

• Yaş 27 daha önce sevgilim olmadı. Zaten ekonomik durumda belli bu saatten sonra evlenmek zor. Hem artık saldım kızları. Demek ki herkesin kaderinde evlenmek yokmuş.

Hani kız sorunluydu?

Özelden konuştuğumuz konuları burada herkes içinde anlatmayayım dedim  

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt
    Nasil gerek var abee
    Düğün mesela tam bos iş düğün isteyen kizla evlenemem cunku paranin kiymetini bilmez o kiz 3 4 saat eglenceye 500k para oha omg o paraya araba alinir la

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evlenmek bence enayilik değil kiminle evlnediğin.Eğer önceden ona buna vermiş biriyle evleniyorsan ve para gibi çıkarlarda yoksa o zaman enayilik.

• sende kriterlerini belirle ona göre evlen. olmayan bütçenle evlenmeye kalkma. geçmişini düşündüğün birinden uzak dur veya baştan her şeyi sorup etraftan öğrenmeye bak. kafan yatmazsa evlenmezsin.

• "evlenmek istiyorum gecmiste yaptigim hatalar oldu ama sen cok iyisin dersimi aldim artik ciddi iliski istiyorum"

ana avrat küfredip engelliyorum genelde. bi enayi benim çünkü aluminyum.

"Neredeyse her masrafi erkek ustleniyor bu olayda enayilik oluyor masraflarin esit karsilanmasi lazım"

bunu kendi anne babama bile söylediğimde saçma sapan konuşma diyorlar. allahım bu annemle babamın bu hali gerçekten beni öldürecek. kazıklanmayı aşırı seviyorlar ya.

evlenmek erkek için çok büyük bir enayilik. evlilik konusunda erkeğin hiçbir kazancı yok, aksine kaybı var. tüm yasalar kadınların lehine. toplumdaki aile yapısı ve anlayışı kadın lehine. tek başına yan gelip yatmak ve sadece kendim için çabalamak varken niye başka birinin (hatta bazen birilerinin) sorumluluğunu alıyorum? hem de durduk yerde. evlen sorumluluk al diyen büyüklerin ağzına yumruğu çakıp dişlerini dökesim geliyor. kafa yapısı sadece bundan ibaret. evlenmemeyi çocukluk olarak görüyorlar. allahım yaşadığım topluma bak. ulan biri de çıkıp demiyor bu kızlar ve kız aileleri erkeği ve erkek tarafını sömürüyor. bir kişi bunu demiyor yahu çıldıracağım.

erkek, kendi üzerine düşen şeyler için (para kazanma, finansal destek, ev geçindirme, barınma sağlama vs.) "neden ben bunları yapıyorum" diye sorduğunda "sen erkeksin lan tabi yapacaksın, erkek adam evini geçindirir" deniyor. fakat bir kadın aynısını sorduğunda tabi yapacaksın sen kadınsın deyin bakalım, dünyayı başınıza yıkar. e sen kadın olarak para kazanmıyorsun, ev geçindirmiyorsun, evin yok barınma sağlamıyorsun, geriye ev işleri kalıyor, onu da yap diyorsun, bu sefer de "ben senin hizmetçin değilim" diye haykırıyor. eee, ne işe yarıyorsun o zaman abi sen? biz de finansal köle değiliz o zaman.

bu yüzden evlenmek istiyorum diye tutturan erkekler artık cidden düşük zekalı gelmeye başladı bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 14 Ağustos 2024; 20:32:26 >

• hamza5806 kullanıcısına yanıt

Eyyy Hamza paran olsaydı bunu düşünmezdin bile

• Wrestle Mania kullanıcısına yanıt
    Ne kadar para sana gore para gardas

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt

Bunu cevabı sende Hamza artık düğüne para vermeyi umursamamak için ne kadar lazımsa o kadar   

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.