sonuçlar çok vahim gözüküyor [bye] bilgisayar ortamının sonuçları olsa gerek bunlar
tek Aşkım Bilgisayarım :)) YOq abü
SANA NE!?
[frndsp]
Bayanlarda öyle bir öngörü var ki yıllardır bir açıklama bulamamışımdır.Bir sevgilim olduğunda içime düşüyorlar ama ben bi aksiyon yapamıyorum yanımdaki kişi yüzünden.Fakat ayrılmaya gör sevgilinden.Arkadaş sanki hepsi birbirine haber vermiş gibi bir allah kulu dönüp bakmıyor,arıyorsun,boştasın ya o zaman sallayan yok...Delircem ya,varmı arkadaşlar bu durumda olan? Yoksa bana has bişeymi bu?
Bu arada yoq abi kız arkadaş falan sondaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
ararsan çok bulursun arkadaş [othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr][othr]
hmmm ACABA SENI CIDDIYE ALSAMMI ? .... muhahahahahahahah
emin olki senden daha az delikanlıyım. benim 4-5 kız idare ettiğim zamanlar 15 yaşımdaydı. ama şimdi istemiyorum öle. senin bu yollarını benim unutmuşluğum var arkadaşım tamam o kadar .m meraklısıysan yollayacam *****im kasadan aşırdığım paralarla. senimi kıracam dostum. sen mutlu ol yeterki. biliyorsun zaten senle önceden tanışıyoruz. hadi iyi bak kendine.
:))) güleceğim yoktu.
delikanlı tripleri yapmadan önce editlenmemiş mesajını görelim bakalım. gerçi aldım mesajı bi arkadaştan. tamam beni bozabiliyorsan boz arkadaş ne kazanıcaksan. bozarsın abi sen beni. MIKE-TYSON da lennox lewısle karşılaşmadan önce o adamı öldürücem felan diyordu ama maç sonucu lewis 8. raundda tysonun ağız burun şişti kardeşim. kendine güvenmeni seviyorum ama fazlasından nefret ediyorum. ama deneyelim bakalım kesin bişey sölemim sana. istersen verebilirsin tel numarasını.
1 tane sevdigim var. Ona canim feda 3 tanede ....... var. Ha dogrumu yaptigim bence hayir ama napiyim kanim durmuyo [evlol]
Mike yanlis anlama ogut verme niyetinde falan degilim ama sunu unutma. Elde etmek istedigin kisiye once prenses gibi davranacaksin bir dedigini iki etmiceksin sonra birdn kendini cekeceksin. Bu kiz milleti bundan hoslaniyo hocam. Aklini karistirican yani. Bak ondan sonra pesinden ayriliyomu.
var abicim ama olmasa daha iyi (geyik yapmayalım) en zor anımda yanımda istediğim tek kişi bilgisayarım (kişiliklidir kendileri:P)
just1 emin ol o kızlardan sana fayda yerine zarar gelicektir dostum uzun vadede. fayda kısmını anlatmaya gerek yok zaten
Benim su an hakikaten cok sevdigim biri var. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla...
just1: son yazdıgın cümleye icin +1
Maksat takilmak be mike bi bakima hayatin tadini cikarmaya calisiyorum Sen dedigimi yap hani bi kizi seviyodun yaa. Elde edersin. Cok basit ama gecerli bi taktirbir bu. [bgstr] Isallah helper amin.
yaw bu sayfada bi tuhaflıkmı var yoksa sadece bende mi öle???
Vardı, artık yok.. Allah kimseyi EMBOlarla yanyana komasın bazı idiyotikler kuyu kazmaya çalışıyor sonra..
Abi ben teklif etmeye utanıyorum samimi olduğum o kadar çok kız var ki (Yaşımdan dolayı olduğunu düşünüyorum(antiparantez((16 yaşındayım))))
ulen darkrider ,ne zaman gidiyon len askere hııı ¿ giderken caldır da ugurlayayım seni kucaklaya kucaklaya
abi zaten başımıza ne geliyosa bu utanma duygusu yüzünden geliyo aslında en iyisi yüzsüz olcaksın[ngt]